Szonszczyk Napisano Grudzień 11, 2016 Share Napisano Grudzień 11, 2016 (edytowany) Sprostowanie: Tęczlingi zachowały umiejętność podmieniania się changelingów! Witam wszystkich po dłuższej przerwie i zapraszam do wzięcia udziału w nowej zabawie. Polega ona na wymyśleniu śmiesznej historyjki zaczynając od: Jakbym był Tęczlingiem to ... Przykłady: >... podmieniłbym się pod Donalda Tuska i i zniszczył unię Europejską od środka! >... podmieniłbym się pod drzewo i rósł bym sobie gdzieś w Bieszczadach. >... podmieniłbym się pod swojego wykładowcę i nie przyszedł na zajęcia Zaskoczcie mnie pod kogo byście się podmienili i co byście wtedy zrobili! A może wymyślicie totalnie inny sposób wykorzystania umiejętności tęczlingów. (nie musicie się martwić o podmienioną osobę, gdyż ta została uprowadzona i znajduje się gdzieś w lochach ... możecie też podmieniać się pod rzeczy i zwierzęta) Edytowano Maj 10, 2017 przez Miszcz Tencz Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
twister Napisano Grudzień 11, 2016 Share Napisano Grudzień 11, 2016 Jakbym był tęczlingiem to podmieniłbym się pod Marka Zuckerberga i bym usunął Facebooka 2 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Lucas Napisano Grudzień 11, 2016 Share Napisano Grudzień 11, 2016 (edytowany) Jakbym był tęczlingiem to Szon byłby wyśmiany. ~Ciekawe czy ktoś zrozumie ten twój żart xD - Master Edytowano Grudzień 11, 2016 przez MasterOfRainbows Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Szonszczyk Napisano Grudzień 17, 2016 Autor Share Napisano Grudzień 17, 2016 Jakbym był tęczlingiem to podszyłbym się pod siebie i był sobą, tylko byłbym wtedy tęczlingiem, w przebraniu - siebie. Ps. Mam zmienić nazwę z "tęczling" na "changeling", bo niektórzy nie rozumieją zabawy czy co? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Arceus Napisano Grudzień 18, 2016 Share Napisano Grudzień 18, 2016 51 minut temu MasterOfRainbows napisał: Jakbym był tęczlingiem to podszyłbym się pod siebie i był sobą, tylko byłbym wtedy tęczlingiem, w przebraniu - siebie. Ps. Mam zmienić nazwę z "tęczling" na "changeling", bo niektórzy nie rozumieją zabawy czy co? CTRLCCTRLV!!! "Ps. Mam zmienić nazwę z "tęczling" na "changeling", bo niektórzy nie rozumieją zabawy czy co?"~MasterOfRainbows No i teraz jest cień szansy, że ktoś to zauważy Cóż, jeśli tak zrobisz, to już nawet złudzenie, że to to jest coś nowego przepadnie. Nie żeby coś, ale jeszcze u Night (dawna awka Kryśli) była dokładnie ta sama zabawa... Ale tu jesteś tęczlingiem, a nie changelingiem ech kogo ja oszukuje chodzi o to samo. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Catniss Napisano Styczeń 7, 2017 Share Napisano Styczeń 7, 2017 (edytowany) Gdybym była tęczlingiem, zostałabym kotem. Koty nic tylko żrą, śpią i warczą o głaskanie. A ludzie i tak je uwielbiają. Edytowano Styczeń 7, 2017 przez Catniss Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Onyx Napisano Styczeń 19, 2017 Share Napisano Styczeń 19, 2017 (edytowany) Gdybym był tęczlingiem, to zostałbym swoim oc, przeprowadził się do Ponyville i zaprzyjaźnił się z Lyrą Zakładając oczywiście, że gdzieśtam w alternatywnym uniwersum żyje taka istota która wygląda i jest jak mój ponyson Edytowano Styczeń 19, 2017 przez Onyx Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dabrowski Napisano Kwiecień 8, 2017 Share Napisano Kwiecień 8, 2017 Gdybym był tenczlingiem to byłbym Fajny Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Recommended Posts