Cipher 618 3,897 Report post Posted March 10, 2017 godzinę temu Mielcar napisał: @Triste Cordishm ja się zastanawiałem, ale raczej nie skorzystam... Chyba że polecasz, i jeśli nie ma nikogo innego, kto byłby bardziej wykwalifikowany ode mnie O tym zadecydują admini. Po prostu napisz podanie. Spróbować warto "Praca" nie jest zbytnio wymagająca. Najbardziej liczy się kreatywność (pomysły nie muszą być "od zaraz") 1 Share this post Link to post Share on other sites
Hardkorowy Kucu 10 Report post Posted May 5, 2017 Dopisz ktoś proszę do listy fanów Lyry Share this post Link to post Share on other sites
PainChillerPL 200 Report post Posted June 29, 2017 Możecie mnie do Lyry dopisać Share this post Link to post Share on other sites
Fanuś 2,746 Report post Posted August 20, 2017 Na listę Lyry poproszę Share this post Link to post Share on other sites
Cipher 618 3,897 Report post Posted February 1, 2018 Baza antywir... Znaczy się lista fanów została zaktualizowana Share this post Link to post Share on other sites
Fanuś 2,746 Report post Posted February 1, 2018 Wielkie dzięki za wpisanie 1 Share this post Link to post Share on other sites
Glace 531 Report post Posted February 4, 2018 (edited) Proszę o dopisanie do fanów lyry Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk ### Ale proszę o zmienienie nicku z mojego starego na mój nowy ###Dzięki za zmienienie nicku! Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk Edited February 4, 2018 by Triste Cordis 1 Share this post Link to post Share on other sites
Cipher 618 3,897 Report post Posted February 4, 2018 @GlaceCordis Gotowe 1 Share this post Link to post Share on other sites
Jakubas18 136 Report post Posted March 4, 2018 Dopisz mnie do listy fanów Lyry! 1 Share this post Link to post Share on other sites
Littlepip 02 brony 69 Report post Posted June 10, 2018 (edited) Kopycio Prosze mnie wpisać I love Lyra i Bon Bon Spoiler Obrazki chowamy w spoilerach. Triste Edited June 10, 2018 by Triste Cordis 1 Share this post Link to post Share on other sites
Cipher 618 3,897 Report post Posted June 10, 2018 @Littlepip 02 bronyGotowe. I jeszcze raz proszę o chowanie obrazków do spoilerów. Jeśli nie wiesz jak, mogę ci napisać. Share this post Link to post Share on other sites
Littlepip 02 brony 69 Report post Posted June 10, 2018 Kopycio Jak byś był taki miły to napisz plis Share this post Link to post Share on other sites
Cipher 618 3,897 Report post Posted June 10, 2018 Można to zrobić tak: 1. Wrzuć obrazek 2. Naciśnij na niego raz 3. Naciśnij na ikonkę "oka" W ten sposób można też chować tekst. Zaznaczasz wybrany fragment i naciskasz na "oko". Share this post Link to post Share on other sites
Hibixday 3 Report post Posted July 28, 2018 Proszę o dopisanie na obie listy. 1 Share this post Link to post Share on other sites
Autumn Blaze 11 Report post Posted November 8, 2019 Też poproszę na obie listy Share this post Link to post Share on other sites