Cygnus Napisano Grudzień 26, 2016 Share Napisano Grudzień 26, 2016 (edytowany) A, jebnę se meeta. Tak w styczniu. Po Matki Boskiej Pieniężnej, w weekend. 14 I 2017 Reszta bez zmian. Link do wydarzenia na FB: https://www.facebook.com/events/586099528268074/ Edytowano Grudzień 26, 2016 przez Cygnus Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
1stChoice Napisano Grudzień 26, 2016 Share Napisano Grudzień 26, 2016 Powodzenia! Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Zegarmistrz Napisano Grudzień 27, 2016 Share Napisano Grudzień 27, 2016 Jest tym razem jakiś plan meeta czy znowu idziemy na "koko dżambo i do przodu"? Standardowo - jeśli się uda, to ja i Xsadi zapraszamy w nasze skromne progi, będzie najpewniej karaoke, eurobiznes, karcianki typu Yu-Gi-Oh i duelmaster(choć jeśli osoby chcące wpaść miały by jakieś talie do MtG to też będą mile widziane). Jeśli dostanę na ten dzień wolne, jak zawsze gwarantuję odbiór osób chcących się pojawić na ciapągowym peronie jak i późniejsze odprowadzenie ich na takowy. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
PaniczDemek Napisano Grudzień 27, 2016 Share Napisano Grudzień 27, 2016 Uszanowanko będzie miejsce dla takiego gówniaka z gimbazy jak ja ? Oraz pytanie gdzie to się konkretnie będzie odbywać i o której pytam bo nie ma facebooka. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Cygnus Napisano Grudzień 27, 2016 Autor Share Napisano Grudzień 27, 2016 NOWY :O Służę uprzejmie :3 Otusz spotykamy się w McDonaldzie zgorzeleckim, niedaleko PKP Zgorzelec Miasto. Będę tam siedział już od ósmej (w praktyce nigdy mnie tak nie ma od ósmej, ale ciii), i czekamy na ludzi do 12-13. Potem robimy to, co nam przyjdzie do głowy. Zazwyczaj idziemy do Zegara poderpić na karaoke. :3 1 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
PaniczDemek Napisano Grudzień 27, 2016 Share Napisano Grudzień 27, 2016 Rozumiem ale czy nikomu nie będzie przeszkadzać taki gimbus i czy można ewentualnie kogoś przyprowadzić ? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Zegarmistrz Napisano Grudzień 30, 2016 Share Napisano Grudzień 30, 2016 27.12.2016 at 23:30 PaniczDemek napisał: Rozumiem ale czy nikomu nie będzie przeszkadzać taki gimbus i czy można ewentualnie kogoś przyprowadzić ? Jeśli nie rzucasz nożami i kurwa co drugie słowo, to ja nie widzę problemu No i zasada taka, że jeśliś nie letni - nie pijesz u mnie alko, a jeśliś palący, to niestety derpisz te 4 piętra na dół bo z sąsiadami się lubię i chciałbym żeby tak zostało Nie zdażyło się jeszcze żeby Zgorzelecki mini odmówił komuś gościnności Co prawda niektórzy mają przypisek "wpadasz na własną odpowiedzialność" ale nic ponad to. 1 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
PaniczDemek Napisano Grudzień 30, 2016 Share Napisano Grudzień 30, 2016 (edytowany) Nie nic z tych rzeczy które wymieniłeś. Pytam się bo nie wszyscy przepadają za osobami z gimnazjum. Dziękuję za odpowiedź Edytowano Grudzień 30, 2016 przez PaniczDemek Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Cygnus Napisano Styczeń 1, 2017 Autor Share Napisano Styczeń 1, 2017 Od razu przygotuj się na to, że będziesz najmłodszy. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Zmara Napisano Styczeń 4, 2017 Share Napisano Styczeń 4, 2017 Jeśli sesja nie przygniecie i pieniędzy starczy, to się pojawię. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Cygnus Napisano Styczeń 4, 2017 Autor Share Napisano Styczeń 4, 2017 "My gates are wide open~" - Zgorzelec Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Zmara Napisano Styczeń 4, 2017 Share Napisano Styczeń 4, 2017 W sumie zapytam, bo może ktoś wie. Są jakieś fajne połączenia do Zgorzelca z Katowic? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Cygnus Napisano Styczeń 4, 2017 Autor Share Napisano Styczeń 4, 2017 http://rozklad-pkp.pl/ to protip. Polecam zaś to połączenie:http://imgur.com/a/7WtyV 1 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Zmara Napisano Styczeń 4, 2017 Share Napisano Styczeń 4, 2017 Bardzo dziękuję za pomoc. Oby do szybkiego zobaczenia Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Cygnus Napisano Styczeń 4, 2017 Autor Share Napisano Styczeń 4, 2017 :3 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mates Napisano Styczeń 5, 2017 Share Napisano Styczeń 5, 2017 @Zegarmistrz jak mi cofniesz tego warna, to wbijam, bo mam blisko Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Zegarmistrz Napisano Styczeń 5, 2017 Share Napisano Styczeń 5, 2017 3 godziny temu Mates napisał: @Zegarmistrz jak mi cofniesz tego warna, to wbijam, bo mam blisko 1.Zastanawia się co to za random. 2. Sprawdza profil randoma. 3. Random nie jest randomem i ma warna za spam. 4. NEVAH! A tak swoją droga, ponownie kameralnie? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mates Napisano Styczeń 5, 2017 Share Napisano Styczeń 5, 2017 godzinę temu Zegarmistrz napisał: 1.Zastanawia się co to za random. 2. Sprawdza profil randoma. 3. Random nie jest randomem i ma warna za spam. 4. NEVAH! A tak swoją droga, ponownie kameralnie? Za to wiem kim ty jesteś Za czasów legendarnych zgorzeleckich melanżowaliście z gandezem i miśkiem widziałem na zdjęciu, gandez mi pokazywał ^^ Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Zegarmistrz Napisano Styczeń 5, 2017 Share Napisano Styczeń 5, 2017 12 minuty temu Mates napisał: widziałem na zdjęciu, gandez mi pokazywał ^^ I oczy zachowałeś? Eony, niezniszczalny! Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Cygnus Napisano Styczeń 5, 2017 Autor Share Napisano Styczeń 5, 2017 AAA GOŚCIE JADĄ AAA Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
PaniczDemek Napisano Styczeń 14, 2017 Share Napisano Styczeń 14, 2017 Rodzice nie póścili mnie na meeta >:( Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Recommended Posts
Chcesz dodać odpowiedź ? Zaloguj się lub zarejestruj nowe konto.
Tylko zarejestrowani użytkownicy mogą komentować zawartość tej strony
Utwórz konto
Zarejestruj nowe konto, to bardzo łatwy proces!
Zarejestruj nowe kontoZaloguj się
Posiadasz własne konto? Użyj go!
Zaloguj się