Nister Napisano Sierpień 26, 2012 Autor Share Napisano Sierpień 26, 2012 Ohmy Fajna mapka zagram, Trum daj mi nick tutaj lub na PW to ci tam dam na /np kilka bo teraz mi się nie chce tak szukać i jednocześnie pisać na forum Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
R2. Napisano Sierpień 26, 2012 Share Napisano Sierpień 26, 2012 Oh mein Gott. W końcu przeszedłem BBBFF bezbłędnie Mimo to, nadal jestem na 500 pozycji Muszę zainwestować w podkładke pod mysz jeśli chce w to grać, bo laser od myszki mi wariuje :/ Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nister Napisano Sierpień 26, 2012 Autor Share Napisano Sierpień 26, 2012 Skoro bezbłędnie zrobiłeś teraz zrób to na hidden, przynajmniej ja tak robię. EDIT: http://puu.sh/YYYJ Lol D: Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
R2. Napisano Sierpień 26, 2012 Share Napisano Sierpień 26, 2012 A powiedzcie, wam też się tak długo uruchamia osu? Nie wiem czy tak ma byc, czy nie, ale mi włącza sie po około 10 minutach O_o Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
FaithFire Napisano Sierpień 26, 2012 Share Napisano Sierpień 26, 2012 Cześć osu mi się ściąga więc zapytam (jak już mówiłem słynę z głupich pytań ) trzeba się rejestrować? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nister Napisano Sierpień 26, 2012 Autor Share Napisano Sierpień 26, 2012 jeśli chcesz mieć statystyki i móc pobierać mapy to tak Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
FaithFire Napisano Sierpień 26, 2012 Share Napisano Sierpień 26, 2012 Oświećcie mnie jak zrobić własną beatmapę albo polećcie mi jakąś dobrą bo staram się dodać na razie BBBFF i krew mnie zalewa !!! Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
trebuhpl Napisano Sierpień 26, 2012 Share Napisano Sierpień 26, 2012 Rada wujka trebuha: Nie rób własnej mapy - żeby była sensowna zajmie co to od paru godzin do paru dni Dobre beatmapy: Winter Wrap Up Spin That Record Vinyl Scratch Rainbow Factory Ready to Die - Andreaw W. K. (znane też jako Cupcakes HD ^^) Party with Pinkie - Alex S. Więcej nie pamiętam a nie ma mnie aktualnie w domciu Jak wróce (czyt. 30.08) to możesz zahaczyć mnie na osu pod nickiem (chyba) trebuhpl [kto by się spodziewał ] Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
FaithFire Napisano Sierpień 27, 2012 Share Napisano Sierpień 27, 2012 Zostałem w to wciągnięty i dzięki Nisterowi ogarnąłem trochę to wszystko na razie tylko szliforwanie a za beatmapy dziękuję ^^ Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
trebuhpl Napisano Sierpień 27, 2012 Share Napisano Sierpień 27, 2012 You're welcome ^^ Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Adisso Napisano Sierpień 27, 2012 Share Napisano Sierpień 27, 2012 Też ściągam, podobno da się grać multi, więc oczywiście jestem chętny żeby razem popykać, jeśli byłaby ekipa żeby razem zagrać to skajp i ciśniemy ^^ Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
R2. Napisano Sierpień 27, 2012 Share Napisano Sierpień 27, 2012 A ja chyba jestem jakiś "specjalny" bo mimo iż mam 14 17 level bodajże, nadal przechodzenie beat map na easy sprawia mi problemy Znaczy ukończyć ukończę, ale nie bezbłędnie Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
FaithFire Napisano Sierpień 27, 2012 Share Napisano Sierpień 27, 2012 Jaki specjalny mi to wychodzi gorzej niż tragicznie żadnej nie mam bezbłędnie A robię je nie raz po kilkanaście razy Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
R2. Napisano Sierpień 27, 2012 Share Napisano Sierpień 27, 2012 Jaki specjalny mi to wychodzi gorzej niż tragicznie żadnej nie mam bezbłędnie A robię je nie raz po kilkanaście razy http://osu.ppy.sh/u/1871655 Tutaj masz mój profil. Kliknij na "Historical". BBBFF na easy i normal udało mi sie przejsc bezbłędnie moze po 3 razy I miałem tam też kilka innych ktore przeszedłem za pierwszym razem z "S" Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
FaithFire Napisano Sierpień 27, 2012 Share Napisano Sierpień 27, 2012 A ja ściągnę i zobaczę jak to mi wyjdzie Jestem zielony Wyszło mi tylko C. Trochę praktyki potrzeba. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
miskof Napisano Sierpień 27, 2012 Share Napisano Sierpień 27, 2012 http://osu.ppy.sh/u/1871655 Tutaj masz mój profil. Kliknij na "Historical". BBBFF na easy i normal udało mi sie przejsc bezbłędnie moze po 3 razy I miałem tam też kilka innych ktore przeszedłem za pierwszym razem z "S" Praktyka, aktualnie rozegrałeś jakieś 300 partii. Z czasem się wprawisz. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
R2. Napisano Sierpień 27, 2012 Share Napisano Sierpień 27, 2012 Praktyka, aktualnie rozegrałeś jakieś 300 partii. Z czasem się wprawisz. Mam nadzieję. Enyłej, zadam to pytanie jeszcze raz, bo nikt mi nie odpowiedział wcześniej. To normalne że osu! włącza mi się tak długo? Aktualnie czekam już jakieś 20 min Jeśli jednak nie powinno się włączać tak długo, jakieś pomysły od czego to albo/i jak to naprawić? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
FaithFire Napisano Sierpień 27, 2012 Share Napisano Sierpień 27, 2012 To nie jest normalne bo mi osu chwilę po naciśnięciu ikonki i mogę grać. Ale jak to naprawić? To nie wiem może przestaw priorytet w menedżerze? Albo koligację i ustaw by używało wszystkie rdzenie w procku. Nie mam pojęcia jak ci pomóc :/ Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
miskof Napisano Sierpień 27, 2012 Share Napisano Sierpień 27, 2012 Mam nadzieję. Enyłej, zadam to pytanie jeszcze raz, bo nikt mi nie odpowiedział wcześniej. To normalne że osu! włącza mi się tak długo? Aktualnie czekam już jakieś 20 min Jeśli jednak nie powinno się włączać tak długo, jakieś pomysły od czego to albo/i jak to naprawić? Zdecydowanie nie, uruchomienie osu! To kwestia kilku sekund. Beatmapy są ładowane chwilę po uruchomieniu, więc to też odpada. Od zawsze tak miałeś? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ohmy Napisano Sierpień 27, 2012 Share Napisano Sierpień 27, 2012 Z nudów zaczynam modyfikacje skina W section-fail jest niechciany pixel ale już mi się nie chce tego poprawiać Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
R2. Napisano Sierpień 27, 2012 Share Napisano Sierpień 27, 2012 Zdecydowanie nie, uruchomienie osu! To kwestia kilku sekund. Beatmapy są ładowane chwilę po uruchomieniu, więc to też odpada. Od zawsze tak miałeś? No właśnie nie. Na początku było dobrze, sciągnąłem sobie tylko BBBFF, Winter Wrap Up i Discorda i śmigało ładnie, problem sie zaczął gdy ściągnąłem beat mapy od Ciebie miśkowaty A wczoraj dorzuciłem nową paczke, więc myślałem że to przez to tak długo się włącza. Hmm, spróbuję przeinstalować. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
FaithFire Napisano Sierpień 27, 2012 Share Napisano Sierpień 27, 2012 BeatMapy od miśka są ZŁEEEE xD Reinstal też może pomóc Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
miskof Napisano Sierpień 27, 2012 Share Napisano Sierpień 27, 2012 Nie wiem... Może daj po prostu play>solo i wciśnij ctrl+F5 - ponowne wczytanie map, może pomóc. ;p Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
R2. Napisano Sierpień 27, 2012 Share Napisano Sierpień 27, 2012 Reinstalacja najwidoczniej pomogła, ale i tak włącza mi się od 30 sek do 1min. Wazne ze działa. Btw, spróbowałem kilka beat map na normalnym poziomie, a potem włączylem jakąs na easy i cały czas źle klikałem bo zbyt wolno było Niby co raz lepiej mi wychodzi, ale rzadko udaje mi się zdobyć "A" albo "S" Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Suchy2601 Napisano Sierpień 27, 2012 Share Napisano Sierpień 27, 2012 Nah, ja nawet BBBFF nie mogę przejść na easy bezbłędnie. Nie widzę siebie w tej grze Co?? ._. Jak to na hardzie ssie I jak chcesz lepiej grać to zbijaj punkty na klawiaturze (klawisze Z i X) bo na myszce robi się to do bani A WhiteWolf i reszta tak wymiata bo oni zamiast zwykłego gryzonia mają tablety (miałem okazje na takim pograć i na serio jest łatwiej) Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Recommended Posts
Chcesz dodać odpowiedź ? Zaloguj się lub zarejestruj nowe konto.
Tylko zarejestrowani użytkownicy mogą komentować zawartość tej strony
Utwórz konto
Zarejestruj nowe konto, to bardzo łatwy proces!
Zarejestruj nowe kontoZaloguj się
Posiadasz własne konto? Użyj go!
Zaloguj się