Lucpon Napisano Wrzesień 8, 2012 Share Napisano Wrzesień 8, 2012 @Suchy2601 Grałem na ipadzie to się liczy? Gra się słabo, bo ręka zasłania mi ekran i nie widzę punktów. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ohmy Napisano Wrzesień 8, 2012 Share Napisano Wrzesień 8, 2012 Kiedyś miałem do dyspozycji laptopa z dotykowym ekranem ale nie miałem kiedy potestować na nim osu! ale i tak wole mój gówniany tablet który kompletnie do osu się nie nadaje Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Lucpon Napisano Wrzesień 8, 2012 Share Napisano Wrzesień 8, 2012 No właśnie tablet... Podobno gra się na nim 1000 razy lepiej. Spróbuje go znaleźć. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ohmy Napisano Wrzesień 8, 2012 Share Napisano Wrzesień 8, 2012 Tylko POD ŻADNYM POZOREM nie bierz Pentagrama ja posiadam Pentagram Designer (kupiłem go dawno temu zanim wiedziałem o istnieniu czegoś takiego jak osu!), który ma rozmiar powierzchni roboczej A5 i klnę na Pentagrama czemu do cholery nie dodali do sterowników tak ważnej funkcji jak skalowanie powierzchni roboczej -_- No cóż... trzeba grać w 640x480 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Sumek Napisano Wrzesień 8, 2012 Share Napisano Wrzesień 8, 2012 Hej, sorka że się tak wam w rozmowę wmieszam, ale mam pytanie. Czy do tej gierki są jakieś inne utwory niż te pochodzące z kraju kwitnącej wiśni? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Lucpon Napisano Wrzesień 8, 2012 Share Napisano Wrzesień 8, 2012 @Ohmy Bardziej chodziło mi o to, że muszę go w domu znaleźć i nie wiem jaki mam/miałem. @Sumek są Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Suchy2601 Napisano Wrzesień 8, 2012 Share Napisano Wrzesień 8, 2012 Ale ja mówiłem o ekranie dotykowym który można podpiąć do peceta. I ma się wtedy dwa - jeden stoi na biurku i na niego się patrzy a drugiego, który leży poziomo, używa się zamiast myszki D: Jak macie tylko jeden to nie dziwię się Wam że nie ogarniacie Mi tak na ekranie dotykowym (takim z 'pisakiem') tak i na tablecie gra się fajnie, tylko przez chwilę trzeba się przyzwyczaić ale potem leci w górki Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ohmy Napisano Wrzesień 8, 2012 Share Napisano Wrzesień 8, 2012 To jest coś takiego jak ekran dotykowy na który się nie patrzy? Poza tym takie ekrany są cholernie drogie i wątpię żeby kogoś było stać na coś takiego tylko po to żeby grać w osu Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Suchy2601 Napisano Wrzesień 8, 2012 Share Napisano Wrzesień 8, 2012 Ohmy - ja mam to szczęście, że niedaleko domu mam darmową kafelkę internetową, gdzie taki sprzęt mają i mogę sobie grać po 8 godzin dziennie Jeśli chodzi o niejapońskie mapki to są dwie Skrillexa, jedna Gunsów. Ogólnie najwięcej jest elektroniki Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ohmy Napisano Wrzesień 8, 2012 Share Napisano Wrzesień 8, 2012 Kafejka z ekranami dotykowymi? http://t3.gstatic.com/images?q=tbn:ANd9GcQa1iw7bFACst5fPJ0HbubYR4Q8U98UszDwcq7eC3bJckEmmyMU6DtqGxSk-Q To masz na myśli? Dawaj adres ja tam jadę ^^ Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
miskof Napisano Wrzesień 9, 2012 Share Napisano Wrzesień 9, 2012 Ja tam gram na myszce (za 30zł xD), przezroczyste (prześwitujące) kółka i błękitna, świecąca kropka jako kursor. ;D Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Suchy2601 Napisano Wrzesień 9, 2012 Share Napisano Wrzesień 9, 2012 Kafejka z ekranami dotykowymi? http://t3.gstatic.com/images?q=tbn:ANd9GcQa1iw7bFACst5fPJ0HbubYR4Q8U98UszDwcq7eC3bJckEmmyMU6DtqGxSk-Q To masz na myśli? Dawaj adres ja tam jadę ^^ Nah. Mówiłem że to 2 ekrany są. Z resztą. Jutro tam skocze i cykne fotke Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ohmy Napisano Wrzesień 9, 2012 Share Napisano Wrzesień 9, 2012 Ja tam gram na myszce (za 30zł xD), przezroczyste (prześwitujące) kółka i błękitna, świecąca kropka jako kursor. ;D Spróbuj na mojej! 15zł, a do tego odkleiły się te pseudo ślizgacze i teraz ciężko jest tym trafić nawet w krzyżyk od okienka Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
miskof Napisano Wrzesień 10, 2012 Share Napisano Wrzesień 10, 2012 Może podeślijcie skiny na jakich gracie. Ja gram na takim czymś - zlepek kilku innych skinów i własnej inwencji. Może trochę jaskrawy, ale na hidden fajnie się gra. KLIK Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Lucpon Napisano Wrzesień 10, 2012 Share Napisano Wrzesień 10, 2012 Nie bawiłem się w modowanie i skinowanie osu, więc jadę na podstawowych. A te skiny zmieniają tylko punkty i celownik? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
FaithFire Napisano Wrzesień 10, 2012 Share Napisano Wrzesień 10, 2012 Bardzo przyjemny dla oka skin dzięki misiek Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kirasek Napisano Wrzesień 10, 2012 Share Napisano Wrzesień 10, 2012 Proszę o dopisanie mnie do listy Mój nick na OSU! - Kirasek Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Sumek Napisano Wrzesień 11, 2012 Share Napisano Wrzesień 11, 2012 Mój nick: Sumek Dopiero zaczynam w to grać, więc level niski ;-) Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Lucpon Napisano Wrzesień 11, 2012 Share Napisano Wrzesień 11, 2012 *patrzy na pierwszy post* aaa... tu są zapisy... To się zapiszę. Lukpik się nazywam. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ohmy Napisano Wrzesień 11, 2012 Share Napisano Wrzesień 11, 2012 A te skiny zmieniają tylko punkty i celownik? Poza tym jeszcze przyciski w menu, section-pass/fail i dźwięki, a jak masz status osu supportera (czyli swoiste premium) to dodatkowo możesz sobie zmienić tło w menu głównym Ja już swój skin podawałem ale jak ktoś chce link to proszę bardzo. Ofc moja wersja jest zmodyfikowana ale jestem zbyt leniwy żeby to gdzieś wstawiać Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
krysztal Napisano Wrzesień 16, 2012 Share Napisano Wrzesień 16, 2012 W Osu grywam dość rzadko, ale się dopiszę. Mam tam chyba nick marek-okrzesik(ups, każdy zna moje dane osobowe ) Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Angel Wing Napisano Wrzesień 17, 2012 Share Napisano Wrzesień 17, 2012 Nie wiem czy ktoś to tu dał ale kumpel mój mówi, żebym dał jego filmik no to daje ^^ http://www.youtube.com/watch?v=ORxF4YZPVLg&feature=youtu.be Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Anathorn Napisano Wrzesień 18, 2012 Share Napisano Wrzesień 18, 2012 uhm... mój nick to.... cipaka1 ;_; Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kirasek Napisano Wrzesień 18, 2012 Share Napisano Wrzesień 18, 2012 Nie wiem czy ktoś to tu dał ale kumpel mój mówi, żebym dał jego filmik no to daje ^^ CHALLENGE ACCEPTED! Spróbuje go przebić Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
wa_ Napisano Wrzesień 18, 2012 Share Napisano Wrzesień 18, 2012 Też gram i szczerze mówiąc póki co w nic innego nie gram Mój profil Robię też beatmapy (a raczej próbuję robić). Tutaj są wszystkie, które robiłem (także też te niewrzucone ) Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Recommended Posts
Chcesz dodać odpowiedź ? Zaloguj się lub zarejestruj nowe konto.
Tylko zarejestrowani użytkownicy mogą komentować zawartość tej strony
Utwórz konto
Zarejestruj nowe konto, to bardzo łatwy proces!
Zarejestruj nowe kontoZaloguj się
Posiadasz własne konto? Użyj go!
Zaloguj się