PrinceKeith Napisano Styczeń 18, 2017 Share Napisano Styczeń 18, 2017 Witajcie! Myślałam o tym by zorganizować konkurs w naszym skromnym dziale pana chaosu. Co myślicie o tym pomyśle? Jaki chcielibyście by był to konkurs? Zapraszam do dyskusji! Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Polineks Napisano Styczeń 18, 2017 Share Napisano Styczeń 18, 2017 Właściwie to czekałem kiedy taki konkurs się odbędzie. So, why not? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Enimean Napisano Styczeń 20, 2017 Share Napisano Styczeń 20, 2017 właściwie, to nie wiem na jaki temat w tym dziale NIE możnaby zrobić konkursu... Konkurs na ulubioną potrawę Discorda/taniec razem z jego genezą, tym jak się to przyżądza/tańczy i takie tam. Albo ułożenie Panu Chaosu planu dnia, który byłby tym lepszy im bardziej chaotyczny i bez sensu. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Sticzu Napisano Lipiec 6, 2017 Share Napisano Lipiec 6, 2017 (edytowany) Konkurs chaosu oczywiście.. Kto zrobi ładniejszy w swoim znaczeniu chaos... i gdzie, w jakim miejscu, z czego. Mile widziane lewitujące wszystko, pływające auta, latające telefony... śmiejące się dywany. A nawet dla naszego pana chaosu.... (rusz wyobraźnie). Oczywiście mamy do dyspozycji całą sztukę: fotografowania, filmowania, literatury muzyki. Dla wtajemniczonych długi czas naświetlania migawki, green screeny działają cuda... To co Discord robi to często iluzja my też wykażmy się taką umiejętnością znalazłem to gdzieś w internetach Edytowano Lipiec 6, 2017 przez Sticzowski 1 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Cipher 618 Napisano Lipiec 8, 2017 Share Napisano Lipiec 8, 2017 Konkurs literacko-artystyczny. Na jednej pracy (narysuj coś na opowiadaniu, narysuj ołówkiem opowiadanie w Paincie)... 1 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Starray Napisano Wrzesień 27, 2017 Share Napisano Wrzesień 27, 2017 Zgadzam skę z pomysłem @Triste Cordis Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Decaded Napisano Październik 31, 2019 Share Napisano Październik 31, 2019 Wiadomość automatyczna Temat został zamknięty i przeniesiony do Forumowych Archiwów Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Recommended Posts