Szonszczyk Napisano Styczeń 19, 2017 Share Napisano Styczeń 19, 2017 Korzystając z tego, że głównemu generałowi armii Zombry skończył się internet ( ~Wut? Jak to wyczerpałem limit?), teraz zarządzam tu ja - Ambasador Króla Thoraxa i pierwszym moim dekretem powołuję do życia tą oto zabawę: Gdzie Sombra może założyć swoje nowe królestwo? Przykładowe odpowiedzi: - W San Escobarze! - Pod sejmem! - Na krecie i pod kretem! Upokorzcie jak najbardziej tego podłego władcę, niech wasze wymyślone miejscówki straszą króla Sombrę każdej nocy! 2 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Maniek Napisano Styczeń 19, 2017 Share Napisano Styczeń 19, 2017 Proponuję zająć nowo założone państwo Kobato obok Radomia Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Ziemowit Napisano Styczeń 20, 2017 Share Napisano Styczeń 20, 2017 RUSSIA! Miałby pełno terytorium, a w dodatku Equestria i ja nie miałaby nic z nim do czynienia. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Polineks Napisano Styczeń 20, 2017 Share Napisano Styczeń 20, 2017 Pod szklanymi kafelkami w drewnianej chałupie, gdzie cegły spadają ci na głowę. 1 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
SnuJ Napisano Styczeń 20, 2017 Share Napisano Styczeń 20, 2017 Sosnowiec + armia Sebastianów z Krakowa Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Catniss Napisano Styczeń 20, 2017 Share Napisano Styczeń 20, 2017 6 godzin temu Zirathel napisał: Pod moim łóżkiem! Pod łóżkiem Zirathela to mieszka Nightmare Moon... W moim mieszkaniu. Wynosiliby się stąd, aż kurzyło bo moje koty zeżarłyby ich żywcem 2 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
rrrrrrrrrrrr Napisano Styczeń 24, 2017 Share Napisano Styczeń 24, 2017 Dzika tundra Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Arceus Napisano Styczeń 24, 2017 Share Napisano Styczeń 24, 2017 Tęczowy? Myślałeś Ty może aby w Chaosie karierę robić? Masz potencjał Zawsze może się z Celką dogadać i zająć księżyc na kolejne 1000 lat. 2 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Szonszczyk Napisano Styczeń 25, 2017 Autor Share Napisano Styczeń 25, 2017 Parę moich propozycji gdzie Sombra może założyć swoje królestwo: >Na dnie wulkanu! >Po ostatniej cyfrze po przecinku rozwinięcia liczby pi! >Na krańcu kosmosu ... >W epoce kamienia łupanego! >Tam gdzie światło nie dochodzi i tam gdzie pieprz rośnie! >Na marsie!!! >Byle dalej! >Tam gdzie nie ma darmowego wi-fi! Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Shios Napisano Styczeń 25, 2017 Share Napisano Styczeń 25, 2017 W Pizza Hut! Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MGR Dash Napisano Marzec 9, 2017 Share Napisano Marzec 9, 2017 W prywatno-publicznych toaletach TOY-TOY Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Poszukiwacz15 Napisano Marzec 9, 2017 Share Napisano Marzec 9, 2017 Mam troche wolnego miejsca w kotłowni, chętnie go przyjmę. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Hidoi Napisano Marzec 14, 2017 Share Napisano Marzec 14, 2017 Zapraszam go do Sosnowca. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Recommended Posts