Szonszczyk Posted January 19, 2017 Share Posted January 19, 2017 Korzystając z tego, że głównemu generałowi armii Zombry skończył się internet ( ~Wut? Jak to wyczerpałem limit?), teraz zarządzam tu ja - Ambasador Króla Thoraxa i pierwszym moim dekretem powołuję do życia tą oto zabawę: Gdzie Sombra może założyć swoje nowe królestwo? Przykładowe odpowiedzi: - W San Escobarze! - Pod sejmem! - Na krecie i pod kretem! Upokorzcie jak najbardziej tego podłego władcę, niech wasze wymyślone miejscówki straszą króla Sombrę każdej nocy! 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Maniek Posted January 19, 2017 Share Posted January 19, 2017 Proponuję zająć nowo założone państwo Kobato obok Radomia Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Ziemowit Posted January 20, 2017 Share Posted January 20, 2017 RUSSIA! Miałby pełno terytorium, a w dodatku Equestria i ja nie miałaby nic z nim do czynienia. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Polineks Posted January 20, 2017 Share Posted January 20, 2017 Pod szklanymi kafelkami w drewnianej chałupie, gdzie cegły spadają ci na głowę. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
SnuJ Posted January 20, 2017 Share Posted January 20, 2017 Sosnowiec + armia Sebastianów z Krakowa Link to comment Share on other sites More sharing options...
Catniss Posted January 20, 2017 Share Posted January 20, 2017 6 godzin temu Zirathel napisał: Pod moim łóżkiem! Pod łóżkiem Zirathela to mieszka Nightmare Moon... W moim mieszkaniu. Wynosiliby się stąd, aż kurzyło bo moje koty zeżarłyby ich żywcem 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
rrrrrrrrrrrr Posted January 24, 2017 Share Posted January 24, 2017 Dzika tundra Link to comment Share on other sites More sharing options...
Arceus Posted January 24, 2017 Share Posted January 24, 2017 Tęczowy? Myślałeś Ty może aby w Chaosie karierę robić? Masz potencjał Zawsze może się z Celką dogadać i zająć księżyc na kolejne 1000 lat. 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Szonszczyk Posted January 25, 2017 Author Share Posted January 25, 2017 Parę moich propozycji gdzie Sombra może założyć swoje królestwo: >Na dnie wulkanu! >Po ostatniej cyfrze po przecinku rozwinięcia liczby pi! >Na krańcu kosmosu ... >W epoce kamienia łupanego! >Tam gdzie światło nie dochodzi i tam gdzie pieprz rośnie! >Na marsie!!! >Byle dalej! >Tam gdzie nie ma darmowego wi-fi! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Shios Posted January 25, 2017 Share Posted January 25, 2017 W Pizza Hut! Link to comment Share on other sites More sharing options...
MGR Dash Posted March 9, 2017 Share Posted March 9, 2017 W prywatno-publicznych toaletach TOY-TOY Link to comment Share on other sites More sharing options...
Poszukiwacz15 Posted March 9, 2017 Share Posted March 9, 2017 Mam troche wolnego miejsca w kotłowni, chętnie go przyjmę. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Hidoi Posted March 14, 2017 Share Posted March 14, 2017 Zapraszam go do Sosnowca. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts