Hax Napisano Styczeń 20, 2017 Share Napisano Styczeń 20, 2017 Jestem Haxem. Nigdy nie wiem, co mogę o sobie napisać. Lubię muzykę - różnoraką (ostatnio często słucham Rage - Straight to hell, polecam! ^^), wysiłek fizyczny, matematykę i takie tam różne rzeczy. Szybko się odwadniam, więc staram się dużo pić. Nie lubię alkoholu. Chyba że piwo smakowe lub cydr. Etto... Mam nadzieję, że się dogadamy. Chętnie porozmawiać każdym. Wiek nie ma znaczenia. Oh, a gdyby gdzieś w okolicy była sesja RPG, możecie mnie zawołać :3 Pozdrawiam ciepło Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Perszing Napisano Styczeń 20, 2017 Share Napisano Styczeń 20, 2017 Witaj na forum Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Hax Napisano Styczeń 20, 2017 Autor Share Napisano Styczeń 20, 2017 Dziękuję, Perszingu. Mam nadzieję, że się dogadamy ^^ Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Maniek Napisano Styczeń 20, 2017 Share Napisano Styczeń 20, 2017 To może być ciężkie zwłaszcza, że aktywność Perszinga ogranicza się do witania z ludźmi xD Also, witam na forum, baw się dobrze Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Accurate Accu Memory Napisano Styczeń 20, 2017 Share Napisano Styczeń 20, 2017 Witaj serdecznie, Haxie Witamy w stadzie. Największym skupisku stada w naszym kraju Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Hax Napisano Styczeń 20, 2017 Autor Share Napisano Styczeń 20, 2017 Och, nie wiedziałem. Wobec tego tym bardziej cieszę się, że tu przybyłem Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Lemi Napisano Styczeń 20, 2017 Share Napisano Styczeń 20, 2017 Czołem! Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Perszing Napisano Styczeń 20, 2017 Share Napisano Styczeń 20, 2017 23 minuty temu Maniek napisał: To może być ciężkie zwłaszcza, że aktywność Perszinga ogranicza się do witania z ludźmi xD Also, witam na forum, baw się dobrze Nie mam nic mądrego do powiedzenia ludziom więc się tylko witam Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Szonszczyk Napisano Styczeń 20, 2017 Share Napisano Styczeń 20, 2017 Następny g(o)łąb na forum ... Ale i tak witamy! Mamy też nadzieję, że zostaniesz na dłużej! 3 minuty temu Perszing napisał: Nie mam nic mądrego do powiedzenia ludziom więc się tylko witam Zauważyliśmy Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Hax Napisano Styczeń 20, 2017 Autor Share Napisano Styczeń 20, 2017 Maniek zaproponował tę płeć. Posłuchałem się moderatora. Nie chcę od razu padać ofiarą Inkwizycji Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
twister Napisano Styczeń 20, 2017 Share Napisano Styczeń 20, 2017 Hejka Mam nadzieje że zostaniesz u nas dłużej Witam cię cieplutko, i życzę miłęgo spędzonego czasu na naszym forum. Pozdrawiam Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Onyx Napisano Styczeń 20, 2017 Share Napisano Styczeń 20, 2017 W sumie baaaardzo dawno nie witałem żadnej nowej osoby na forum, czas to zmienić Witam Hax'ie, widziałem cię przez chwilę na sb i się zastanawiałem czy skądś znam czy to ktoś nowy W każdym bądź razie nie wiem czy Hax to dziewczyna czy facet, dowiem się? X) godzinę temu Hax napisał: Chyba że piwo smakowe lub cydr. Aprobuję za Cydr godzinę temu Hax napisał: wysiłek fizyczny Sprecyzujesz? godzinę temu Hax napisał: Chętnie porozmawiać każdym To tak samo jak ja /) A teraz kilka pytań ode mnie: - Wiek? - Należysz do fandomu czy sprowadziło cię tutaj coś innego? - Jakieś zainteresowania? - A hobby? W sumie planowałem więcej, ale nie wyszło, jak będziesz chciał/a to zapewne sam/a powiesz więcej X) No to... miłego pobytu na forum Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Hax Napisano Styczeń 20, 2017 Autor Share Napisano Styczeń 20, 2017 @Onyx (dobrze myślę, że to nick z pewnego fanficku?) To ciężkie do sprecyzowania. Nie wiem, czy należę do fandomu. Nie precyzuję tego. Nie za bardzo umiem. Chyba... ciekawość. Ciekawiło mi, jak tu jest. Lubię sport. Siatkówkę, kosza, tenis stołowy, ogólne ćwiczenia, spalanie oponki, która zrobiła się przez święta... (aczkolwiek mi to ostatnio nie wychodzi, ale ćśśś ) Studiuję matematykę. Hobby? Kiedyś pisanie opowiadań. Teraz więcej oglądania anime (czyt. marnowanie czasu). Zastanawiam się nad tłumaczeniami, ale zobaczymy. Pewnie nie wyjdzie. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Onyx Napisano Styczeń 20, 2017 Share Napisano Styczeń 20, 2017 1 minutę temu Hax napisał: @Onyx (dobrze myślę, że to nick z pewnego fanficku?) Niestety nie 2 minuty temu Hax napisał: Siatkówkę Oooo, no to fajno X) 2 minuty temu Hax napisał: Studiuję matematykę. A tu już nie fajno, nienawidzę matematyki Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Hax Napisano Styczeń 20, 2017 Autor Share Napisano Styczeń 20, 2017 Mogę pomóc w razie czego Zawsze chętnie pomagam ludziom :3 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Onyx Napisano Styczeń 20, 2017 Share Napisano Styczeń 20, 2017 Akurat jeśli chodzi o pomoc w matmie, to mam naprawdę wiele osób, które z tą samą ofertą się do mnie zgłosiły ale dziękuję za propozycję Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Polineks Napisano Styczeń 21, 2017 Share Napisano Styczeń 21, 2017 Witaj nam! Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ksavi Napisano Styczeń 21, 2017 Share Napisano Styczeń 21, 2017 Witaj! Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
War Napisano Styczeń 21, 2017 Share Napisano Styczeń 21, 2017 Za haxy się banuje, wiesz? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Hax Napisano Styczeń 21, 2017 Autor Share Napisano Styczeń 21, 2017 Haxuję życie To dozwolone Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Ziemowit Napisano Styczeń 21, 2017 Share Napisano Styczeń 21, 2017 20 godzin temu Hax napisał: Maniek zaproponował tę płeć. Posłuchałem się moderatora. Nie chcę od razu padać ofiarą Inkwizycji Wspierając gołębie, jest się szanowanym wszędzie. Dobry wybór! Witaj na forume. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Ziemowit Napisano Styczeń 21, 2017 Share Napisano Styczeń 21, 2017 Właśnie teraz Zirathel napisał: A jeśli się ich nie szanuje? Jak się gołębi nie szanuje, to się w zupie martwy ląduję Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Ziemowit Napisano Styczeń 21, 2017 Share Napisano Styczeń 21, 2017 Już za późno... Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
SnuJ Napisano Styczeń 22, 2017 Share Napisano Styczeń 22, 2017 Przyszedłem tu tylko dlatego bo zainteresował mnie twoja nazwa... Jest identyczna do mojego starego znajomego, z pewnej gry... Mam cię na oku A tak nawiasem... Witaj na tym forum! Mam nadzieję że szybko znajdziesz swoje odpowiednie miejsce i będziesz się dobrze bawić. Ah, no i jeszcze jedno, zapomniałbym się spytać... ... W jakie grasz gry? Nie wiem czy to pytanie już było ale ... meh Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Hax Napisano Styczeń 22, 2017 Autor Share Napisano Styczeń 22, 2017 Nie było. Lubię RPG, to mój główny gatunek. FPS'ami tysz nie gardzę, aczkolwiek RPG oraz MMORPG to moje ulubione gatunki. Witaj i ty Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Recommended Posts
Chcesz dodać odpowiedź ? Zaloguj się lub zarejestruj nowe konto.
Tylko zarejestrowani użytkownicy mogą komentować zawartość tej strony
Utwórz konto
Zarejestruj nowe konto, to bardzo łatwy proces!
Zarejestruj nowe kontoZaloguj się
Posiadasz własne konto? Użyj go!
Zaloguj się