Polineks Napisano Styczeń 22, 2017 Share Napisano Styczeń 22, 2017 Temat mówi wiele, ale i tak dopowiem. Możecie tu wstawiać zdjęcia, gdzie ludzie przebierają się za naszą kochaną pegazicę. Pamiętajcie tylko, by nie naruszać regulaminu, a obrazki dodawać w spojlerach. Spoiler Spoiler 1 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Ziemowit Napisano Styczeń 22, 2017 Share Napisano Styczeń 22, 2017 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
twister Napisano Styczeń 22, 2017 Share Napisano Styczeń 22, 2017 Spoiler Spoiler Spoiler Spoiler 1 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Ziemowit Napisano Styczeń 22, 2017 Share Napisano Styczeń 22, 2017 OŁEMDŻI NA TAKI TEMAT CZEKAŁEM Tu będzie żyganko tęczą Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mates Napisano Styczeń 22, 2017 Share Napisano Styczeń 22, 2017 Jezus Maria chłopaki dawajcie tego więcej Ale fajne pegazki xD wow. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Maniek Napisano Styczeń 22, 2017 Share Napisano Styczeń 22, 2017 (edytowany) Spoiler Spoiler Edytowano Styczeń 22, 2017 przez Maniek Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Polineks Napisano Styczeń 23, 2017 Autor Share Napisano Styczeń 23, 2017 Spoiler Spoiler Spoiler 1 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
BiP Napisano Styczeń 23, 2017 Share Napisano Styczeń 23, 2017 Spoiler Spoiler Spoiler Spoiler 1 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Ziemowit Napisano Styczeń 23, 2017 Share Napisano Styczeń 23, 2017 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
karlik Napisano Styczeń 23, 2017 Share Napisano Styczeń 23, 2017 1 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Polineks Napisano Styczeń 26, 2017 Autor Share Napisano Styczeń 26, 2017 Spoiler Spoiler Spoiler 1 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Ziemowit Napisano Luty 5, 2017 Share Napisano Luty 5, 2017 Mimo wszystko, jak dla mnie najlepszym i najsłodszym cosplayem FS jest ten mój z pierwszego posta Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
BiP Napisano Sierpień 18, 2017 Share Napisano Sierpień 18, 2017 Spoiler Spoiler Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Cheerful Sparkle Napisano Czerwiec 11, 2018 Share Napisano Czerwiec 11, 2018 Spoiler Źródło: Spoiler https://aminoapps.com/c/cartoon/page/blog/fluttershy-cosplay/aV1I_0ugnl6wgaw0X3qbRdNKov7E7kR Puszysta wersja, ale i tak "apetyczna" Spoiler Nami-chan na deviantart. <> Piękna Fluterka: Spoiler Źródło: Spoiler https://ryoko-demon.deviantart.com/gallery/ 1 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Starlight Sparkle Napisano Czerwiec 11, 2018 Share Napisano Czerwiec 11, 2018 Zawsze mnie zastanawiało jak można zrobić cosplay kucyka lub innej postaci całkowicie innej niż człowiek... Te cosplaye w tym wątku bardziej wyglądają mi na postacie z anime niż MLP albo jakieś elfy ze skrzydełkami. Można za to zrobić ciekawy strój i upodobnić się do swojego ulubionego kucyka nie czyniąc z siebie elfa czy postaci pochodzącej z anime. Trzeba by sięgnąć po fursuita i zrobić coś w tym stylu... no i są tacy ludzie. Spoiler 1 1 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Cheerful Sparkle Napisano Czerwiec 11, 2018 Share Napisano Czerwiec 11, 2018 11 minut temu, Starlight Sparkle napisał: Trzeba by sięgnąć po fursuita i zrobić coś w tym stylu... no i są tacy ludzie. Odkryj ukrytą treść Ale bym przytulał! 1 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Starlight Sparkle Napisano Czerwiec 11, 2018 Share Napisano Czerwiec 11, 2018 Jest i wersja wampirkowa jednak według mnie słabsza. Spoiler 1 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
BiP Napisano Czerwiec 12, 2018 Share Napisano Czerwiec 12, 2018 6 godzin temu, Grzegorz_Nikodem napisał: Ale bym przytulał! I nagle facet wychodzi xD 2 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Cheerful Sparkle Napisano Wrzesień 10, 2018 Share Napisano Wrzesień 10, 2018 Dosłownie przed chwilą wyświetliło mi się w polecanych na YT... Spoiler 3 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Sowenia Napisano Wrzesień 10, 2018 Share Napisano Wrzesień 10, 2018 @Grzegorz_Nikodem to jest zajebiste, ale naraz takie creepy. I jeszcze ta muzyka 1 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Syrth Napisano Wrzesień 10, 2018 Share Napisano Wrzesień 10, 2018 Ten zniesmaczony pies xD 1 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Starlight Sparkle Napisano Wrzesień 10, 2018 Share Napisano Wrzesień 10, 2018 Pies jest mistrzem drugiego planu... 1 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
BiP Napisano Wrzesień 11, 2018 Share Napisano Wrzesień 11, 2018 Spoko kostium, ale ta mina psa w paru momentach xD 1 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Recommended Posts