TaeJee Napisano Luty 11, 2017 Share Napisano Luty 11, 2017 Więc tak.. Nazywam się Gabriel (Nienawidzę tego imienia..) No, ale... W tym fandomie siedzę niedługo.. (Dwa miechy, cri.) Moim zainteresowaniem jest głównie rap. Nie jestem jakimś tam dobrym raperem, ale czasami coś sobie pośpiewam. Czuję się dziwnie, gdyż nie rapuje po polsku a raczej w zagranicznym językach.. Jak koreański czy angielski, co często... Nie podoba się innym. Tak, koreański. Uwielbiam koreańską muzykę i kulturę. No, ale poza rapem to jeszcze lubię czytać książki/komiksy. Zazwyczaj jestem miły, ale jak mam złe dni to lepiej mnie nie drażnić. (Straciłem przyjaciół przez to.) Jeśli chodzi o inne sprawy to moim. Autorytetem? Jest G-Dragon. Uwielbiam jego styl, po prostu bardzo do mnie pasuje. Nie umiem w przedstawianie się. Pytajcie, jeśli chcecie coś wiedzieć... Czy coś. (Przepraszam za brak doświadczenia w przedstawianiu się.. ><) 1 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
rrrrrrrrrrrr Napisano Luty 11, 2017 Share Napisano Luty 11, 2017 Gabryś ładne imię, czego chcesz Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
SnuJ Napisano Luty 11, 2017 Share Napisano Luty 11, 2017 No siema, pamiętaj tylko żeby przed wejściem zdjąć buty. 1 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
twister Napisano Luty 11, 2017 Share Napisano Luty 11, 2017 Hejka Witaj na naszym pięknym forum. Rozgośc się, i czuj się jak u siebie Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Hi I'm Uzi Wanna Play? Napisano Luty 11, 2017 Share Napisano Luty 11, 2017 Witam Jaki gatunek filmów lubisz? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Perszing Napisano Luty 11, 2017 Share Napisano Luty 11, 2017 Witaj Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Patyczakowsky Napisano Luty 11, 2017 Share Napisano Luty 11, 2017 Witaj na forum. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Lemi Napisano Luty 11, 2017 Share Napisano Luty 11, 2017 Czołem ! Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Cassidy Napisano Luty 11, 2017 Share Napisano Luty 11, 2017 Witaj na forum. Mam nadzieję, że zostaniesz z nami na dłużej i nie uciekniesz po dwóch dniach. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
WilczeK Napisano Luty 11, 2017 Share Napisano Luty 11, 2017 4 godziny temu TaeJee napisał: Zazwyczaj jestem miły, ale jak mam złe dni to lepiej mnie nie drażnić. (Straciłem przyjaciół przez to.) Tak, pasujesz do nas w 100% Witam. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Maffle Fluff Napisano Luty 11, 2017 Share Napisano Luty 11, 2017 Witaj w piekle kolorowych salcesonów Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Maniek Napisano Luty 11, 2017 Share Napisano Luty 11, 2017 Witam, miłej zabawy na forum Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Polineks Napisano Luty 11, 2017 Share Napisano Luty 11, 2017 Witaj! Spędzaj czas miło. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ksavi Napisano Luty 11, 2017 Share Napisano Luty 11, 2017 Witaj! Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Golden&Girl Napisano Luty 12, 2017 Share Napisano Luty 12, 2017 Witamy na forum ! Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Cluvry Napisano Luty 12, 2017 Share Napisano Luty 12, 2017 Dobry wieczór! Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ciastek Napisano Luty 15, 2017 Share Napisano Luty 15, 2017 Siemano TaeJee Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Recommended Posts
Chcesz dodać odpowiedź ? Zaloguj się lub zarejestruj nowe konto.
Tylko zarejestrowani użytkownicy mogą komentować zawartość tej strony
Utwórz konto
Zarejestruj nowe konto, to bardzo łatwy proces!
Zarejestruj nowe kontoZaloguj się
Posiadasz własne konto? Użyj go!
Zaloguj się