Mara Dise Napisano Luty 19, 2017 Share Napisano Luty 19, 2017 Cześć! Mam na imię Marysia, mam 10 lat i mieszkam na terenie województwa dolnośląskiego. Moją pasją jest rysowanie oraz malowanie. W wolnym czasie najchętniej czytam książki np. Harry Potter. Bardzo lubię także pisać książki w typie przygodowym, gdzie jest dużo tajemnic i kłamstw. Moim ulubionym kucykiem jest Pinkie Pie, a MLP oglądam od 2011r. Mam całe MNÓSTWO pomysłów na opowiadania w temacie MLP. To moja ulubiona kreskówka, a moim ulubionym serialem jest Seria Niefortunnych Zdarzeń. 5 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mielcar Napisano Luty 19, 2017 Share Napisano Luty 19, 2017 Witaj Marysia! Cieszymy się, że zawitałaś nasze forum! Na pewno znajdziesz tutaj wiele ciekawych rzeczy związanych z MLP Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Favri Napisano Luty 19, 2017 Share Napisano Luty 19, 2017 Hej! Trafiłaś w grono dobrych ludzi. Trochę bezpośrednich, ale zawsze dobrych! Masz już jakieś skończone utwory pisarskie? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ciastek Napisano Luty 19, 2017 Share Napisano Luty 19, 2017 Hej , Witaj ! Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Pate Napisano Luty 19, 2017 Share Napisano Luty 19, 2017 Cześć Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Poszukiwacz15 Napisano Luty 19, 2017 Share Napisano Luty 19, 2017 Witam! Wrzucisz kiedyś na forum jakieś opowiadanie? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Cassidy Napisano Luty 19, 2017 Share Napisano Luty 19, 2017 Witaj na tym jakże cudownym forum~ Mam nadzieję, że nie speszysz się po dwóch dniach i zostaniesz z nami na dłużej. Powiadasz, że lubisz rysować? Wrzucisz jakieś swoje arty? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
twister Napisano Luty 19, 2017 Share Napisano Luty 19, 2017 (edytowany) Hejka Witaj na naszym forume 51 minut temu ZiemowitZacnyJakTramwaj napisał: Avek sprowadza u mnie odruchy wymiotne. Fajne przywitanie Edytowano Luty 19, 2017 przez Twister 1 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Sowenia Napisano Luty 19, 2017 Share Napisano Luty 19, 2017 Witam cię serdecznie w naszych skromnych progach Cieszy mnie, że lubisz rysować i czytać. To, moim zdaniem, bardzo rozwijające zainteresowania. Zwłaszcza w twoim wieku :3 Czy oprócz rysowania próbujesz też pisać fanfiki? Warto zacząć wcześnie ^^ Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Korund Napisano Luty 19, 2017 Share Napisano Luty 19, 2017 Witaj! mam nadzieje, że będziesz się dobrze tutaj bawić i miło spędzisz z nami czas. 1 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Ziemowit Napisano Luty 19, 2017 Share Napisano Luty 19, 2017 Ale poza avkiem, wygląda wszystko okej (szczególnie jak na twój wiek). Witaj na forume, poniżej pytanka 1. Ulubiony Kucyk? 2. Luna czy Celestia i dlaczego? 2. Ulubiona potrawa? 3. Co dzisiaj jadłaś? 4. Jaki jest twój ulubiony kucyk? 5. Lubisz pizzę? 6. Jakie masz poglądy polityczne? 7. Boso czy skarpetki? Uzasadnisz? 8. Cola czy Pepsi? Widzisz w ogóle jakąś różnicę w smaku? 9. Filmy wolisz oglądać w kinie czy w domu w TV/na kompie? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
GoForGold Napisano Luty 19, 2017 Share Napisano Luty 19, 2017 Gratuluję, Marysiu. Pomimo wieku operujesz lepszą polszczyzną, niż część pełnoletnich osób z tego forum. 3 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
rrrrrrrrrrrr Napisano Luty 19, 2017 Share Napisano Luty 19, 2017 No cześć A Miraculusa oglądasz? Spoiler Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Onyx Napisano Luty 19, 2017 Share Napisano Luty 19, 2017 Jak wszyscy to ja też Witaj na forum Maryśka Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Golden&Girl Napisano Luty 19, 2017 Share Napisano Luty 19, 2017 Hey i witam się na forum! Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Lemi Napisano Luty 19, 2017 Share Napisano Luty 19, 2017 Powitalski! Wrzuć kiedyś jakieś próbki rysunków, to zawsze się przyjemnie ogląda Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Polineks Napisano Luty 19, 2017 Share Napisano Luty 19, 2017 Witaj na forum. Mam nadzieję, że miło spędzisz u nas czas! Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Niku$ Napisano Luty 19, 2017 Share Napisano Luty 19, 2017 Witaj na forum! Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ksavi Napisano Luty 19, 2017 Share Napisano Luty 19, 2017 Cześć! Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Vezzie Napisano Luty 19, 2017 Share Napisano Luty 19, 2017 Siemanko Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Recommended Posts
Chcesz dodać odpowiedź ? Zaloguj się lub zarejestruj nowe konto.
Tylko zarejestrowani użytkownicy mogą komentować zawartość tej strony
Utwórz konto
Zarejestruj nowe konto, to bardzo łatwy proces!
Zarejestruj nowe kontoZaloguj się
Posiadasz własne konto? Użyj go!
Zaloguj się