Migjana Pink Napisano Luty 23, 2017 Share Napisano Luty 23, 2017 Witam. Jestem nowa na MLPPolska i niedokońca wiem co i jak. Jak ktoś ma jakieś porady to proszę o mi ich udzielenie. Pozdrawiam Migjana Pink 7 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Ziemowit Napisano Luty 23, 2017 Share Napisano Luty 23, 2017 1 minutę temu Migjana Pink napisał: i niedokońca wiem co i jak Niedokońca jest pisanie niedokońca. A poza tym to jest zwykłe forum, starczy wejść w regulamin, powbijać w działy, przeczytać tematy i forum już ogarnięte. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
rrrrrrrrrrrr Napisano Luty 23, 2017 Share Napisano Luty 23, 2017 Witamy na forumie Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mały Hehesz Napisano Luty 23, 2017 Share Napisano Luty 23, 2017 Witamy No to standardowe pytanko: Ulubiony kucyk? A jeśli masz z czymś problemy, pisz na pw. Hehesz służy pomocą. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Vezzie Napisano Luty 23, 2017 Share Napisano Luty 23, 2017 Siemanko nowa Co do rad: 1. Nie wkurzaj modów. [bo to złe lodzie] 2. Przeczytaj regulamin 3. I baw się dobrze xd Zajrzyj do kucykowych działów, zadaj ulubionemu kucykowi pytanie, napisz coś w dyskusjach.. Zadam też parę pytanek: 1. Ulubiony kucyk? 2. Co sądzisz o Equestria Girls? 3. MLP z polskim dubbingiem czy z napisami? Tyle ode mnie i zostań na dłużej Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
twister Napisano Luty 23, 2017 Share Napisano Luty 23, 2017 (edytowany) Hejka Witaj na naszym pięknym forum Rozgość się, i czuj się jak u siebie Spoiler Najważniejsza rada: . . . . . Tu są zue ludzie . . . . Ale jest ich nie wielu Edytowano Luty 23, 2017 przez Twister Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ciastek Napisano Luty 23, 2017 Share Napisano Luty 23, 2017 Siemson, również witam na forum ! Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Night Sky Napisano Luty 23, 2017 Share Napisano Luty 23, 2017 Witamy na forum MLPPolska. Czuj się jakby to był twój drugi dom Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Altius Volantis Napisano Luty 23, 2017 Share Napisano Luty 23, 2017 Witaj u nas! Rozgość się i czuj jak u siebie Posted by Rainbow Deck & Tapatalk Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mielcar Napisano Luty 23, 2017 Share Napisano Luty 23, 2017 Witaj na forum! Mam nadzieję że będziesz się dobrze bawić tak btw to animatorka w wieku 12 lat? Szacun! Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Beerbarian Napisano Luty 23, 2017 Share Napisano Luty 23, 2017 Witam w naszym forum zrzeszającym Bronies i Pegasisters! Czuj się wśród nas swobodnie. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Pate Napisano Luty 23, 2017 Share Napisano Luty 23, 2017 Witaj na tym jakże zacnym forum. Mam jedno pytanie: Jaki lubisz styl animacji najbardziej? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ksavi Napisano Luty 23, 2017 Share Napisano Luty 23, 2017 Witaj! Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Maniek Napisano Luty 23, 2017 Share Napisano Luty 23, 2017 Witaj na forum, życzę miłej zabawy, lepiej nie zapuszczaj się do parówkowych tematów, taka rada dla nowicjusza. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Cassidy Napisano Luty 23, 2017 Share Napisano Luty 23, 2017 Witaj na forum. Mam nadzieję, że nie speszysz się po kilku dniach i zostaniesz tu na dłużej ~ Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MGR Dash Napisano Luty 24, 2017 Share Napisano Luty 24, 2017 Witaj pegasis. Mam nadzieję że kuce i forum wciągną cię tak jak mnie... Czyli na MAXXXA!!! Po twoim avatarzę wnioskuję że najbardziej lubisz szaloną Pinkie Pie Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Sowenia Napisano Luty 24, 2017 Share Napisano Luty 24, 2017 Witaj na forum cukiereczku Nie wstydź się pisać w wątkach, statusach czy na sb. Na forum trafią się buce, ale większość użytkowników jest miła i chętnie porozmawia ^^ Pozaglądaj w działy, zobaczysz co gdzie jest, a jak wpadniesz na ciekawy pomysł to nie krępuj się stworzyć nowy temat :3 1. Jak długo oglądasz MLP? 2. Kolekcjonujesz gadżety związane z serialem? 3. Lubisz pierogi i sushi? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Accurate Accu Memory Napisano Luty 24, 2017 Share Napisano Luty 24, 2017 (edytowany) Witamy na forum nową klaczkę... TFU, Pegasis Baw się dobrze, a na pewno znajdziesz tu swoje miejsce i coś dla siebie. Arty, Fiki, lektoraty - choć tych ostatnich dużo nie mamy niestety, a szkoda - No a poza tym... HUG:) Edytowano Luty 24, 2017 przez Accurate Accu Memory Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Midori Napisano Luty 25, 2017 Share Napisano Luty 25, 2017 Witam ~ 2 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Recommended Posts
Chcesz dodać odpowiedź ? Zaloguj się lub zarejestruj nowe konto.
Tylko zarejestrowani użytkownicy mogą komentować zawartość tej strony
Utwórz konto
Zarejestruj nowe konto, to bardzo łatwy proces!
Zarejestruj nowe kontoZaloguj się
Posiadasz własne konto? Użyj go!
Zaloguj się