Jump to content

Kto wybiera się na IV Twilightmeet?

Claire
 Share

Recommended Posts

Tak jak napisane w tytule. Zastanawiam się czy ktoś się znajdzie, bo myślałam nad pojechaniem, jednak byłabym zmuszona wybrać się sama, a jako, że nie mieszkam w Gdańsku ani w okolicach czułabym się lekko nieswojo :dry: Także stąd moje pytanie: Czy ktoś weźmie pod swoje skrzydła małą sierotkę? :squee:

Edited by Claire

Ich bid da!... Eeee, coś pochrzaniłem :DJa niestety jadę z matką, więc już kogoś "biorę :( Ja już oficjalnie zapisałem się jakiś czas temu :) Zamierzam spotkać się z Trójmiastem, trochę pozwiedzać - dlatego przyjeżdżam nawet przed BEFOR'em do Gdańska. No i upamiętnić konwent :) Specjalnie nawet zamówiłem zasilacz do aparatu cyfrowego, by zrobić z niego kamerę i pozbyć się konieczności zmiany baterii :)

Oczywiście ta modyfikacja ułatwi mi nagrywanie także na innych konwentach :) A ja już nie mogę się doczekać TwiMeeta :)

Ale chętnie się spotkam, jeśli tam przyjedziesz :)

Edited by Accurate Accu Memory

16 godzin temu Accurate Accu Memory napisał:

Ich bid da!... Eeee, coś pochrzaniłem :DJa niestety jadę z matką, więc już kogoś "biorę :( Ja już oficjalnie zapisałem się jakiś czas temu :) Zamierzam spotkać się z Trójmiastem, trochę pozwiedzać - dlatego przyjeżdżam nawet przed BEFOR'em do Gdańska. No i upamiętnić konwent :) Specjalnie nawet zamówiłem zasilacz do aparatu cyfrowego, by zrobić z niego kamerę i pozbyć się konieczności zmiany baterii :)

Oczywiście ta modyfikacja ułatwi mi nagrywanie także na innych konwentach :) A ja już nie mogę się doczekać TwiMeeta :)

Ale chętnie się spotkam, jeśli tam przyjedziesz :)

Zobaczymy, jak się zdecyduję to będę dawać Ci znać i ustalimy, żeby się w razie czego gdzieś się spotkać ^^

Edytowano 8 godzin temu przez Midori

Niestety, nie ide na TM

Miłej zabawy na meecie! :squee:

Heh, no dziękuję :)

Dodano: 5 godzin temu

Dużo osób z forum będzie na meecie więc nie ma się czym przejmować. :) 

Tylko zapytam, czy to Twój pierwszy ponymeet?

Tak, pierwszy :) Wcześniej średnio interesowały mnie meety.

Edited by Claire

22 minuty temu FirstChoice napisał:

Pierwszy ponymeet jest najlepszy i wspomina się go do końca życia. Potwierdzam osobiście. :D

Jeśli zechcesz mogę zostać Twoim przewodnikiem. 

Z miłą chęcią :D Aktualnie jestem w 85% pewna, że jadę, ale myślę, że jak ogarnę kilka swoich rzeczy to zmieni się to na 100%. W razie czego będę dawać Ci znać :aj5:

18 godzin temu Claire napisał:

Z miłą chęcią :D Aktualnie jestem w 85% pewna, że jadę, ale myślę, że jak ogarnę kilka swoich rzeczy to zmieni się to na 100%. W razie czego będę dawać Ci znać :aj5:

Jasne, jakby co kontakt do mnie na PW przez forum albo GG w profilu, jak wolisz. ;)

• 2 weeks later...
32 minuty temu Zeus napisał:

Zastanawiałem się czy nie wpaść na mój pierwszy meet własnie do Gdańska, ale zastanawia mnie czy jest tam miejsce gdzie mogę zaparkować, bo mam całkiem spory kawał drogi.

Cóż, z tego co pamiętam nigdy nie było problemów z parkowaniem w Gdańsku nawet w samym szczycie sezonu, więc myślę, że teraz tym bardziej. :D

• Upvote 1

• 4 years later...