C.J Sparkle Napisano Marzec 24, 2017 Share Napisano Marzec 24, 2017 Cześć, witajcie Jestem od dawna w fandomie, ale długo nie mogłem się przemóc.Dziś w końcu zamierzam się przywitać. Dobra,to zaczynamy woj. mazowieckim a dokładnie Otwock;Świder Chodzę do 3gimnazjum Moje hobby to koszykówka, muzyka, oraz filmy. Czasami piszę różne fanfiki, ale nigdy nie wychodzą na światło dzienne z powodu braku czasu oraz chęci. Jeśli chcesz wiedzieć o mnie coś więcej to pytaj. Jestem przyjazny i nie robię nikomu krzywdy . 2 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mielcar Napisano Marzec 24, 2017 Share Napisano Marzec 24, 2017 Witaj Cezary na forum! Mam nadzieje że będziesz się dobrze bawił tak jak ja (Dołączenie do fandomu, i założenie tutaj konta zajęło mi ponad 3 lata >,<) Jeśli chodzi o pytania, to zapytam: jak to się stało, że zostałeś brony? Czy masz innych kolegów bronych? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
C.J Sparkle Napisano Marzec 24, 2017 Autor Share Napisano Marzec 24, 2017 Zacznę od tego że też 3lata do tego podchodziłem.A co do pytania, kiedyś oglądałem dodatek do gry Phonix Wright związany z Mlp. Do obejrzeniu powiedziałem sobie" Hej, może spróbuje obejrzeć jeden odc i zobaczę co się stanie. Później tylko tak samo przyszło najpierw serial, później społeczność aż do teraz. Nie mam kolegów brony,ale i tak mnie tolerują. 1 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rapid Napisano Marzec 24, 2017 Share Napisano Marzec 24, 2017 (edytowany) Witaj na forum, baw się dobrze :D...PS lubię Otwock, czuć w nim klimat PRL. Edytowano Marzec 24, 2017 przez Rapid Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
C.J Sparkle Napisano Marzec 24, 2017 Autor Share Napisano Marzec 24, 2017 Dzięki i ten klimat jest tylko z nazwy. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Polineks Napisano Marzec 24, 2017 Share Napisano Marzec 24, 2017 Się masz! Witaj na forum. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
C.J Sparkle Napisano Marzec 24, 2017 Autor Share Napisano Marzec 24, 2017 Dzięki. Masz dla mnie jakieś pytanie? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Cassidy Napisano Marzec 24, 2017 Share Napisano Marzec 24, 2017 Witaj na forum, mam nadzieję, że nie speszysz się po dwóch dniach i zostaniesz z nami na dłużej. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Talar Napisano Marzec 24, 2017 Share Napisano Marzec 24, 2017 Lepiej mi odpowiedz w logiczny sposób, kolego, dlaczego uznałeś wybranie swojego imienia i nazwiska za dobry pomysł na nick? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Perszing Napisano Marzec 25, 2017 Share Napisano Marzec 25, 2017 Witaj na forum Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Altius Volantis Napisano Marzec 25, 2017 Share Napisano Marzec 25, 2017 Cześć Cezary! Kolejny fan Vinyl - szacun! Rozgość się na koszt firmy. Jakiej muzyki słuchasz? Jakieś hobby? Black Leon & Tapatalk Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Beerbarian Napisano Marzec 25, 2017 Share Napisano Marzec 25, 2017 Witam Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
twister Napisano Marzec 25, 2017 Share Napisano Marzec 25, 2017 Witaj na naszym forum :D Rozgość się i czuj się jak u siebie :) Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dismas Napisano Marzec 25, 2017 Share Napisano Marzec 25, 2017 (edytowany) Witaj na forum! 10 godzin temu Cezary Kępka napisał: Moje hobby to koszykówka, muzyka, oraz filmy. 1. Jakiego gatunku muzyki słuchasz najczęściej? 2. Masz może ulubiony zespół/utwór? Edytowano Marzec 25, 2017 przez Dismas Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Poszukiwacz15 Napisano Marzec 25, 2017 Share Napisano Marzec 25, 2017 Witam! Lubisz teorie spiskowe? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ciastek Napisano Marzec 25, 2017 Share Napisano Marzec 25, 2017 Siemka Cezary, baw się dobrze tutaj ! Podpinam się do pytania od @Dismas Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
C.J Sparkle Napisano Marzec 25, 2017 Autor Share Napisano Marzec 25, 2017 Dzięki! Co do pytań 1. Imię i nazwisko pochodzi z konta na facebooku i nie umiem zmienić na nick. 2.W sumie każdego rodzaju: Pop,Hip hop, klasyczny,rock i tak dalej 3.Moje ulubione utwory to: "Numb" Linkin Park, In the end, a przede wszystkim utwory zespołu Coldplay. 4.Uwielbiam teorie spiskowe,są bardzo ciekawe 5.Hobby to koszykówka oczywiście. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Hi I'm Uzi Wanna Play? Napisano Marzec 25, 2017 Share Napisano Marzec 25, 2017 7 minut temu Cezary Kępka napisał: Dzięki! Co do pytań 1. Imię i nazwisko pochodzi z konta na facebooku i nie umiem zmienić na nick. 2.W sumie każdego rodzaju: Pop,Hip hop, klasyczny,rock i tak dalej 3.Moje ulubione utwory to: "Numb" Linkin Park, In the end, a przede wszystkim utwory zespołu Coldplay. 4.Uwielbiam teorie spiskowe,są bardzo ciekawe 5.Hobby to koszykówka oczywiście. To zrób konto, co za problem Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
C.J Sparkle Napisano Marzec 25, 2017 Autor Share Napisano Marzec 25, 2017 15 minut temu Hi, I'm Uzi, Wanna Play? napisał: To zrób konto, co za problem To nie jest żadnym problemem. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ksavi Napisano Marzec 25, 2017 Share Napisano Marzec 25, 2017 Cześć Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
C.J Sparkle Napisano Marzec 25, 2017 Autor Share Napisano Marzec 25, 2017 Cześć Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mielcar Napisano Marzec 25, 2017 Share Napisano Marzec 25, 2017 5 godzin temu C.J Sparkle napisał: 3.Moje ulubione utwory to: "Numb" Linkin Park, In the end, a przede wszystkim utwory zespołu Coldplay. Hej! Ja też słucham Linkin Park'a i Coldplay'a! Najbardziej mi się podobał "Waiting For The End", a ten nowy album Colplay'a "A Head Full Of Dreams" to nawet kupiłem dla taty! Uwielbiam to połączenie Linkin Parka z rockiem, rapem, oraz trochę elektroniki. Jestem też jedyny z grona znajomych, któremu podobają się te dwa nowe utwory "Heavy" i "Battle Symphony" Co o nich sądzisz? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
C.J Sparkle Napisano Marzec 25, 2017 Autor Share Napisano Marzec 25, 2017 Wiesz ja jeszcze tych utworów nie słuchałem,więc nie mam zdania. Najbardziej pamiętam jednak utwory Coldplay: "Viva la Vida" , który był soundtracku do NBA2k13, oraz "Up&up" podczas Finałów NBA a zwłaszcza gry nr 7 Cleveland Cavaliers-Golden State Warriors jako skróty z poprzednich meczów. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
C.J Sparkle Napisano Marzec 25, 2017 Autor Share Napisano Marzec 25, 2017 Cześć! Ta muzyka jest zawsze dobra. Czy masz jakieś pytania do mnie? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Patyczakowsky Napisano Marzec 26, 2017 Share Napisano Marzec 26, 2017 Witaj na forum Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Recommended Posts
Chcesz dodać odpowiedź ? Zaloguj się lub zarejestruj nowe konto.
Tylko zarejestrowani użytkownicy mogą komentować zawartość tej strony
Utwórz konto
Zarejestruj nowe konto, to bardzo łatwy proces!
Zarejestruj nowe kontoZaloguj się
Posiadasz własne konto? Użyj go!
Zaloguj się