Gość Napisano Maj 27, 2016 Share Napisano Maj 27, 2016 (edytowany) Tak się nudziło to machnąłem RD (doświadczenia nie mam, dlatego paint) Spoiler Edytowano Lipiec 6, 2018 przez Gość Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Ziemowit Napisano Maj 27, 2016 Share Napisano Maj 27, 2016 Nie znam się za bardzo, ale: - RD jest za gruba - Dziwna Twarz - Za długi pyszczek. Na plus Grzywa i kopyta. Nad uwagami powyżej popracuj Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
WilczeK Napisano Maj 27, 2016 Share Napisano Maj 27, 2016 Jak na paint to całkiem nieźle. Widzę, że malowałeś kontury pędzlem. Osobiście wolałem zawsze używać linii, które później wykrzywiałem. Ale i tak jest nie źle, choć wygląda jak kalka z vectorów, ale jakoś trzeba zaczynać. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Silicius Napisano Maj 27, 2016 Share Napisano Maj 27, 2016 Jakość jest dość dobra jak na painta, sam choć umiem trochę bazgrać, to nie umiałbym zrobić nic sensownego w paincie (tak myślę, nie używałem tego nowego painta bo nawet nie mam już windowsa). Nie mam do powiedzenia nic więcej niż ci na górze. No może mam: strasznie skisłem kiedy zobaczyłem, że to jest zdjęcie rysunku w paincie . Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Silicius Napisano Maj 27, 2016 Share Napisano Maj 27, 2016 4 godziny temu Sonic song napisał: bardzo fajne sam rysuje w paincie Nie, nie! Wszystko źle! Nikt przy zdrowych zmysłach nie rysuje w Paincie. To tak jakby zamiast farb używać łajna zmieszanego ze śliną; niby można, ale efekty są marne jeśli nie jest się co najmniej mistrzem. Stricte do malowania jest np MyPaint który jest darmowy, łatwy w obsłudze i jeśli chodzi o pędzle to może konkurować z płatnymi rozwiązaniami. A jak chce się kombajn to jest Krita albo Gimp, gdzie Gimp jest bardziej do obróbki zdjęć, a Krita do znowuż malowania. Wszystkie te programy są darmowe i wystarczą w 90% przypadkach każdemu artyście. Era Painta się skończyła dawno, lepiej mieć coś co ma jakiekolwiek możliwości (np antyaliasing czy warstwy). Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Ziemowit Napisano Maj 27, 2016 Share Napisano Maj 27, 2016 4 godziny temu Sonic song napisał: bardzo fajne sam rysuje w paincie -_- Lubię patrzeć na arty z photoshopa, gimpa czy jak wymienił @Silicius Krity. Błagam, weźcie mi ten paint. Możecie uczyć się rysować w każdym programie i stopniowo te programy ogarniać. Art był spoko, ale naprawdę, byłby sto razy ładniejszy, gdybyście pomyśleli o innych programach. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Arcybiskup z Canterbury Napisano Maj 28, 2016 Share Napisano Maj 28, 2016 13 godziny temu Poniaczeł Ziemovit napisał: -_- Lubię patrzeć na arty z photoshopa, gimpa czy jak wymienił @Silicius Krity. Błagam, weźcie mi ten paint. Możecie uczyć się rysować w każdym programie i stopniowo te programy ogarniać. Art był spoko, ale naprawdę, byłby sto razy ładniejszy, gdybyście pomyśleli o innych programach. Gdyby się natomiast pomyślało o tworzeniu na kartce, można nabyć umiejętności. Nie trzeba umieć nic poza obsługą lepszych programów, aby wyszło coś w miarę oglądalnego. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Ziemowit Napisano Maj 28, 2016 Share Napisano Maj 28, 2016 Właśnie teraz Arcybiskup z Canterbury napisał: Gdyby się natomiast pomyślało o tworzeniu na kartce, można nabyć umiejętności. Nie trzeba umieć nic poza obsługą lepszych programów, aby wyszło coś w miarę oglądalnego. Też racja, ale naprawdę paint nie jest najlepszym programem nawet jeśli chodzi o początkujących. Chociaż, każdy może mieć swój ulubiony program do rysowania Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Napisano Marzec 26, 2017 Share Napisano Marzec 26, 2017 (edytowany) Siema, jako że ostatnio zacząłem bawić się w grafika, to postanowiłem nabazgrać coś swojego. Na początek podzielę się pierwszym rysunkiem konika jaki stworzyłem. Myślę, że będę tu coś wrzucać od czasu do czasu, skoro się przemogłem to czemu nie? Liczę na konstruktywną (jak i nie ) krytykę, bo chwalić to nie ma za bardzo czego. Spoiler Może kiedyś to pokoloruję, póki co nie bardzo umiem nie niszcząc efektu. Edytowano Lipiec 6, 2018 przez Gość Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Zexel Napisano Marzec 26, 2017 Share Napisano Marzec 26, 2017 (edytowany) Według mnie jedna praca to za mało żeby powiedzieć coś więcej niż "słabo/dobrze/ładnie/wspaniale" A jeśli chodzi o obrazek to podoba mi się styl i ładnie narysowana twarzyczka, jednak te skrzydła nie wydają się zbyt silne żeby utrzymać całego kuca. Edytowano Marzec 26, 2017 przez Zexel Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Polineks Napisano Marzec 26, 2017 Share Napisano Marzec 26, 2017 Wypowiem się, jak będęmiał więcej artów do zobaczenia. Ten jeden jest niezły. Ciekawi mnie więcej. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Syrth Napisano Marzec 26, 2017 Share Napisano Marzec 26, 2017 3 godziny temu Zexel napisał: jednak te skrzydła nie wydają się zbyt silne żeby utrzymać całego kuca. W serialu też są za małe by unieść jakiegokolwiek kuca. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Hi I'm Uzi Wanna Play? Napisano Marzec 26, 2017 Share Napisano Marzec 26, 2017 Czarno białe ładnie wygląda 1 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Polineks Napisano Marzec 26, 2017 Share Napisano Marzec 26, 2017 42 minuty temu Hi, I'm Uzi, Wanna Play? napisał: Czarno białe ładnie wygląda Czarno białe zawsze są fajne 1 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Cassidy Napisano Marzec 26, 2017 Share Napisano Marzec 26, 2017 Pyszczek wygląda całkiem ładnie, a później czar pryska. Te "miękkie"? kontury nie wyglądają najlepiej, hhh. Czekam na więcej Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Ziemowit Napisano Marzec 26, 2017 Share Napisano Marzec 26, 2017 Nie znam się to się wypowiem, zacznijmy od pyska. Jak dla mnie bardzo ładne oczy, ten długi nos trochę mnie wkurwia. Trochę za krótkie skrzydła, a kuc jest delikatnie mówiąc zbyt puszysty. Props za śmieszną minę. Ogólnie podoba mi się, czekam na więcej. Dostane więcej to się więcej wypowiem. Pozdrówka. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Napisano Kwiecień 1, 2017 Share Napisano Kwiecień 1, 2017 (edytowany) Spoiler Sorki, lekko mówiąc chwilę mi to zajęło, włącznie z dostatecznym ogarnięciem programu. Edytowano Lipiec 6, 2018 przez Gość Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Napisano Listopad 18, 2018 Share Napisano Listopad 18, 2018 (edytowany) Spoiler Spoiler Edytowano Listopad 18, 2018 przez Gość Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Recommended Posts
Chcesz dodać odpowiedź ? Zaloguj się lub zarejestruj nowe konto.
Tylko zarejestrowani użytkownicy mogą komentować zawartość tej strony
Utwórz konto
Zarejestruj nowe konto, to bardzo łatwy proces!
Zarejestruj nowe kontoZaloguj się
Posiadasz własne konto? Użyj go!
Zaloguj się