Im_Not_A_Brony Napisano Kwiecień 26, 2017 Share Napisano Kwiecień 26, 2017 (edytowany) I mamy premierę ostatniego specjalnego odcinka, którego emisja odbędzie się 28 maja w godzinach 12:15 i 19:05 na teletoon+. Źródła: http://www.fge.com.pl/2017/04/news-tytu-i-data-emisji-trzeciego.html?m=1 http://programtv.naziemna.info/program/stacja/teletoonplus=2017-05-28 https://www.equestriadaily.com/2017/04/eg-special-3-revealed-to-be-mirror-magic.html?m=1 Przy okazji moja reakcja na tą wiadomość Spoiler Filmiki proszę zamieszczać w spoilerach ~ Cahan Edytowano Kwiecień 26, 2017 przez Cahan Filmik poza spoilerem Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Altius Volantis Napisano Kwiecień 27, 2017 Share Napisano Kwiecień 27, 2017 Proponuję wszystkie tematy z shortami spiąć w jeden zbiorowy, bo jak widać, może tego jeszcze trochę być Ciekawe co jest przyczyną premiery w Polsce? Może to, że będzie mniejsze zainteresowanie streamami ze względu na język? Rainbow Leon + Tapatalk Ps. Co do reakcji xD 2 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Napisano Kwiecień 27, 2017 Share Napisano Kwiecień 27, 2017 @Witoslavski Ja uważam, że warto zachować osobne tematy do tych shortów. Owszem, teraz możemy tylko spekulować (i niewiele tego będzie), ale dyskusja na pewno rozkręci się po premierze. Co do samego shorta, to tytuł jest bardzo intrygujący. Może Sunset wróci na chwilę do Equestrii? (Proszę, niech się tak stanie...) Może pokażą Starlight? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Altius Volantis Napisano Kwiecień 27, 2017 Share Napisano Kwiecień 27, 2017 @Witoslavski Ja uważam, że warto zachować osobne tematy do tych shortów. Owszem, teraz możemy tylko spekulować (i niewiele tego będzie), ale dyskusja na pewno rozkręci się po premierze. Co do samego shorta, to tytuł jest bardzo intrygujący. Może Sunset wróci na chwilę do Equestrii? (Proszę, niech się tak stanie...) Może pokażą Starlight? Starlight Glimmer w realu pewnie spowodowałaby pewne przeniesienie relacji Twilight - Starlight - Trixie. Kolejna powtórka z rozrywki? Shorty mogą być zrobione właśnie pod powrót SS do Equestrii - w końcu w serialu nie jest to możliwe. Rainbow Leon + Tapatalk Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
7171314 Napisano Maj 5, 2017 Share Napisano Maj 5, 2017 HAAAAAAAJP SO MACZ! BRONIES WERE FAJNALI LISTENED! OŁ EM DŻI! Kommer du suddas ut eller lämna dinä spår ske din säga beretas i många många år. Jaram się jak pochodnia, jak Rzym za Nerona, jak Reksio gdy szarpie szynkę! I pewnie cały hajp zostanie szybko stłumiony ch*&^wym odcinkiem xD 1 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kathy Napisano Maj 5, 2017 Share Napisano Maj 5, 2017 Chyba jestem jedyną osobą w fandomie, która tak reaguje na kolejną część EG... Spoiler Chociaż... ten opis brzmi całkiem obiecująco. Może "Magia Lustra" dostanie ode mnie ocenę wyższą niż 4/10 1 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Im_Not_A_Brony Napisano Maj 6, 2017 Autor Share Napisano Maj 6, 2017 (edytowany) Zobaczymy po premierze, ja jestem akurat ciekaw spotkania Starlight z Sunset oraz jak Mane6 (oprócz Twi oczywiście) zareaguje na jej powrót. Więc ja bym nie oceniał tak pochopnie. Ale to twoja opinia @Dairinn i ją szanuję. Edytowano Maj 6, 2017 przez Im_Not_A_Brony Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kathy Napisano Maj 6, 2017 Share Napisano Maj 6, 2017 Poprzednie filmy oceniałam z góry i po obejrzeniu moje przypuszczenia się potwierdzały, ale liczę że ten odcinek mnie zaskoczy. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Niklas Napisano Maj 7, 2017 Share Napisano Maj 7, 2017 EQG ma swój specyficzny klimat, więc wątpię, by nagle te shorty zmieniły twoją opinię Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
pepeh Napisano Maj 10, 2017 Share Napisano Maj 10, 2017 Można gdzieś obejrzeć wcześniejsze odcinki? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Król Etirenus Napisano Maj 10, 2017 Share Napisano Maj 10, 2017 EQG i MLP są niewątpliwie specyficznymi dziełami kulturowymi, które mimo różnic jeżeli chodzi o punkt odniesienia oraz aspekty fabularne ze sobą jednak się łączą. Ich powiązanie ze sobą według mnie ma charakter wzajemnego uzupełniania się. Każdy z elementów składowych tych form twórczości jest równoważny tzn. jedno dzieło nie jest ważniejsze od drugiego. Ich równoważność polega na tym, że EQG mogłaby istnieć bez MLP, ale również MLP mogłoby istnieć bez EQG. Zresztą ta zależność nie występuje tylko w tym przypadku. 2 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Altius Volantis Napisano Maj 11, 2017 Share Napisano Maj 11, 2017 Można gdzieś obejrzeć wcześniejsze odcinki? Nie ma wcześniejszych odcinków. Są 4 filmy z serii Equestria Girls : 1. Equestria Girls 2. Equestria Girls: Rainbow Rocks 3. Equestria Girls: Igrzyska Przyjaźni (Friendship Games) 4. Equestria Girls: Legenda Everfree (Legend of Everfree) Rainbow Leon + Tapatalk Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
pepeh Napisano Maj 18, 2017 Share Napisano Maj 18, 2017 11.05.2017 at 03:42 Witoslavski napisał: Nie ma wcześniejszych odcinków. Są 4 filmy z serii Equestria Girls : 1. Equestria Girls 2. Equestria Girls: Rainbow Rocks 3. Equestria Girls: Igrzyska Przyjaźni (Friendship Games) 4. Equestria Girls: Legenda Everfree (Legend of Everfree) Rainbow Leon + Tapatalk Mi chodzi o te shorty (trudno je nazwać shortami skoro mają po 20 min),a nie o EQG Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Altius Volantis Napisano Maj 18, 2017 Share Napisano Maj 18, 2017 11.05.2017 at 03:42 Witoslavski napisał: Nie ma wcześniejszych odcinków. Są 4 filmy z serii Equestria Girls : 1. Equestria Girls 2. Equestria Girls: Rainbow Rocks 3. Equestria Girls: Igrzyska Przyjaźni (Friendship Games) 4. Equestria Girls: Legenda Everfree (Legend of Everfree) Rainbow Leon + Tapatalk Mi chodzi o te shorty (trudno je nazwać shortami skoro mają po 20 min),a nie o EQG Nie, nie ma, jeśli nie liczyć trailerów do filmów. Termin "short" jest uznany w większości portali, w tym EqD. Rainbow Leon + Tapatalk Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Im_Not_A_Brony Napisano Maj 26, 2017 Autor Share Napisano Maj 26, 2017 Promo odcinka: Źródła: http://www.fge.com.pl/2017/05/magia-lustra-trailer.html?m=1 https://www.equestriadaily.com/2017/05/polish-equestria-girls-magic-mirror.html?m=1 1 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Recommended Posts
Chcesz dodać odpowiedź ? Zaloguj się lub zarejestruj nowe konto.
Tylko zarejestrowani użytkownicy mogą komentować zawartość tej strony
Utwórz konto
Zarejestruj nowe konto, to bardzo łatwy proces!
Zarejestruj nowe kontoZaloguj się
Posiadasz własne konto? Użyj go!
Zaloguj się