DestroyerOfTheSystem Napisano Maj 1, 2017 Share Napisano Maj 1, 2017 (edytowany) Witam. Założyłem ten temat dla osób piszących mniejsze utwory literackie (wiersze, piosenki itp.). Zaznaczam że chciałbym też zmienić, bądź bardziej zerwać z różnymi schematami w pisaniu wierszy na przykład. Więc jest to mój pierwszy wiersz-nie wiersz, który udostępniam. 1, "Perspektywa" Edytowano Maj 1, 2017 przez Immo 1 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ylthin Napisano Maj 1, 2017 Share Napisano Maj 1, 2017 Brak tagów w nazwie tematu. Sprawdź wątek "Regulamin działu" i popraw, zanim przyjdzie Dolar i zrobi z ciebie podnóżek. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dolar84 Napisano Maj 1, 2017 Share Napisano Maj 1, 2017 Brak tagów w tym obowiązkowych. Czas na poprawę - 2 dni. PS: A prosiłem żebyś pamiętał o prawidłowym otagowaniu tematu! 1 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
DestroyerOfTheSystem Napisano Maj 1, 2017 Autor Share Napisano Maj 1, 2017 Nie wiem jak i co.......ehhhhhhh Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dolar84 Napisano Maj 1, 2017 Share Napisano Maj 1, 2017 Tagi to te oznaczenia w nawiasach znajdujące się obok nazwy tematu. W Twoim wypadku, jako że zapewne chcesz publikować dalej tagiem obowiązkowym będzie [NZ]. Oprócz tego powinieneś dać [Potery] lub [Poezja] żeby zaznaczyć że jest/są to wiersze. Reszta już dowolnie - nie musi być żadnego, ale mogą się inne pojawić żeby potencjalni czytelnicy od razu wiedzieli z czym mogą mieć do czynienia w treści. Listę tagów znajdziesz tutaj. I przy okazji zalecam lekturę regulaminu - to pomoże uniknąć nieporozumień w przyszłości. Żeby dodać tagi w nazwie tematu, musisz edytować pierwszy post i tam będziesz miał możliwość ich dopisania. 1 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
DestroyerOfTheSystem Napisano Maj 1, 2017 Autor Share Napisano Maj 1, 2017 Ratujesz mi życie Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Ziemowit Napisano Maj 1, 2017 Share Napisano Maj 1, 2017 godzinę temu Immo napisał: Teraz git? Zapomniałeś jeszcze o przeczytaniu Regulaminu Forum . Nie pisze się posta pod postem przed upłynięciem 24h Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Recommended Posts
Chcesz dodać odpowiedź ? Zaloguj się lub zarejestruj nowe konto.
Tylko zarejestrowani użytkownicy mogą komentować zawartość tej strony
Utwórz konto
Zarejestruj nowe konto, to bardzo łatwy proces!
Zarejestruj nowe kontoZaloguj się
Posiadasz własne konto? Użyj go!
Zaloguj się