Kapustka Napisano Wrzesień 4, 2012 Share Napisano Wrzesień 4, 2012 To może 1. Użyj innej przeglądarki. 2. ALT CTRL DELETE - Procesy - Hamahi - Wyłącz. 3. A jak nie to spróbuj z tym A oto recepta na mój problem: -zainstalowałem nową zaporę (ta windowsowa, jakoś mnie nie uratowała) zaimplementowaną w zestawie mks 2k7. -przy jej pomocy zablokowałem połączenia wychodzące -po tej operacji internet działa normalnie, lecz to żadne wyleczenie -teraz skanuje wszystkie dyski by znaleźć to co mnie zatruło -pliki znalezione skasowane i jest fest! Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MLO_pl Napisano Wrzesień 5, 2012 Share Napisano Wrzesień 5, 2012 Lecz najpierw zaktualizuj Javę, możliwe że to wina tej aplikacji. Bądź złą paczkę instalujesz... Prawidłowa powinna mieć ok 1,8 MB, jeżeli ją ściągniesz, uruchamiasz pobraną aplikację ("MCUpdater.exe") i wybierasz paczkę nr. 2. O nazwie "Fluttercraft 2.1" następnie klikasz przycisk "Update" po załadowaniu, naciskasz "Launch MineCraft" i gotowe Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Applejack12 Napisano Wrzesień 5, 2012 Share Napisano Wrzesień 5, 2012 Wszystko mam zrobione tylko mi na żadnym internecie nie chce wchodzić strona bo na chrome i mozilii próbowałem na laptopie , a na kompie to nie sprawdzałem , ale chyba na to samo wyjdzie. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Lucpon Napisano Wrzesień 5, 2012 Share Napisano Wrzesień 5, 2012 @Applejack12 "na żadnym internecie nie chce wchodzić" jak to zobaczyłem to padłem. Możesz jeszcze spróbować na Explorerze. Wątpię, że to wina laptopa. Tak żeby się upewnić... masz windowsa nie? A może pobraleś i nie zauważyłeś, bo wyświetla się biały ekran i odrazu pobiera. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MLO_pl Napisano Wrzesień 5, 2012 Share Napisano Wrzesień 5, 2012 Hmmm.... To może tak.. Zacznijmy od tego, na którą stronę nie możesz wejść, ponieważ nie wiem zbytnio o co Ci chodzi.... MCUpdater-a masz tutaj. Pobieranie rozpoczyna się automatycznie. Sprawdź w pobieranych lub gdzie ty to masz, bądź włącz systemową wyszukiwarkę i poszukaj. @UP Sry.. Nie zauważyłem twojej odpowiedzi. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Applejack12 Napisano Wrzesień 5, 2012 Share Napisano Wrzesień 5, 2012 Bo ja wchodzę na laptopa to pojawia mi się "Powiadomienie o oryginalności Windows" i jest to coś typu chyba instalatora. Ale po tym jutro wam powiem na razie lecę pa. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Fruktus Napisano Wrzesień 8, 2012 Share Napisano Wrzesień 8, 2012 Ja mam kłopot z wejściem. Od jakiegoś czasu jak włączam server pisze ,,cannot connect to server connection refused". Hamachi nie mam. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Imka2000 Napisano Wrzesień 8, 2012 Share Napisano Wrzesień 8, 2012 W tej chwili to akurat jest restart do 6 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Michael89pl Napisano Wrzesień 9, 2012 Share Napisano Wrzesień 9, 2012 Około 6 operator powinien zakończyć migrację hostingu na nowe serwery. A Fluttercraft ruszy, gdy asiekierka najpierw się wyśpi, a potem wszystko ogarnie. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mallo Napisano Wrzesień 9, 2012 Share Napisano Wrzesień 9, 2012 Temat "Dyskusje ogólne" został zamknięty przez rozmowy o skarpetkach ->_-> Więc tu napiszę że już serwer działa. Serwer już działa! Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Fr0z3n Napisano Wrzesień 9, 2012 Share Napisano Wrzesień 9, 2012 Mam problem z mcupdaterem. Gdy klikam update wyskakuje mi komunikat: "a backup copy of minecraft.jar for version 1.2.5 was not found" help : Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mallo Napisano Wrzesień 9, 2012 Share Napisano Wrzesień 9, 2012 Musisz mieć wersję 1.2.5 minecrafta, ściągnij version changera i zmień na 1.2.5. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Fr0z3n Napisano Wrzesień 9, 2012 Share Napisano Wrzesień 9, 2012 tylko problem w tym że ja mam tą wersję :/ Jednak działa. Dziwne, miałem wersję 1.2.5 ale po zmianie przez version changera działa. Anyway dzięki ziomuś :> Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mallo Napisano Wrzesień 9, 2012 Share Napisano Wrzesień 9, 2012 Spoko, nie ma sprawy. Też miałem ten problem. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Buziol Napisano Wrzesień 9, 2012 Share Napisano Wrzesień 9, 2012 Ja za to mam problem ze skinem...ale wstyd ... Otóż mimo upnięcia skina, wciąż uparcie wyświetla mi się Daring Do. Pomijam fakt, że ona absolutnie nie pasuje do tego co jest ustawione za skin. Ktoś może wysłać mi "próbkę/wzór" prawidłowego skina? Ja już nie mam pojęcia co robię źle... Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
asie Napisano Wrzesień 10, 2012 Autor Share Napisano Wrzesień 10, 2012 Ja za to mam problem ze skinem...ale wstyd ... Otóż mimo upnięcia skina, wciąż uparcie wyświetla mi się Daring Do. Pomijam fakt, że ona absolutnie nie pasuje do tego co jest ustawione za skin. Ktoś może wysłać mi "próbkę/wzór" prawidłowego skina? Ja już nie mam pojęcia co robię źle... To jest design klasyczny. To jest zaawansowany, wiecej informacji tutaj. Skiny: http://minelittlepony.com/files/MineLittlePonySkins.zip Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Buziol Napisano Wrzesień 10, 2012 Share Napisano Wrzesień 10, 2012 Już wiem co jest nie tak. Jeden z modów, Server Skins czy jakoś tak, narzuca mi Daring Doo. Pytanie, czy jest on wymagany/zalecany? Po co on wam w ogóle na serwerze? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
asie Napisano Wrzesień 10, 2012 Autor Share Napisano Wrzesień 10, 2012 Już wiem co jest nie tak. Jeden z modów, Server Skins czy jakoś tak, narzuca mi Daring Doo. Pytanie, czy jest on wymagany/zalecany? Po co on wam w ogóle na serwerze? Zeby admini mogli kontrolowac, kto ma jaka postac. no i zeby piraci mieli skiny ale ciiiiiii (jakby co, sam mam oryginalnego MC) Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Michael89pl Napisano Wrzesień 10, 2012 Share Napisano Wrzesień 10, 2012 Asie, mógłbyś podać link do programiku dla podglądu skina w 3D, z którego korzystałem tworząc Irona? Bardzo się przydaje przy Advanced. Ja programik dawno skasować, nie wiedzieć gdzie link posiać, a być leń straszny. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Applejack12 Napisano Wrzesień 10, 2012 Share Napisano Wrzesień 10, 2012 Hej no na kompie ściągnął się MCUptader , a na laptopie nie co to ma być? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MLO_pl Napisano Wrzesień 10, 2012 Share Napisano Wrzesień 10, 2012 To teraz kiedy masz na kompie, możesz go przenieść na kompa i wkońcu zaczął grać (A co do laptopa, to pewnie musiałeś mieć jakąś nieaktywną lub coś w tym stylu...) Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Buziol Napisano Wrzesień 10, 2012 Share Napisano Wrzesień 10, 2012 Zeby admini mogli kontrolowac, kto ma jaka postac. Więc mój skin musi być przez was zaakceptowany, wam wysłany, mam przez was narzucony czy jak? Teraz to mam sieczkę z mózgu PS. Korsarze albo czarne bandery lepiej brzmią, ale wciąż stanowczo potępiam tego typu zachowania Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MLO_pl Napisano Wrzesień 10, 2012 Share Napisano Wrzesień 10, 2012 Więc mój skin musi być przez was zaakceptowany, wam wysłany, mam przez was narzucony czy jak? Teraz to mam sieczkę z mózgu PS. Korsarze albo czarne bandery lepiej brzmią, ale wciąż stanowczo potępiam tego typu zachowania Skin Daring Doo jest podstawowym skinem, a osobą która może to zmienić jest asiekierka bądź inny admin. Skin wysyłasz w załączniku do jednego z adminów (w moim przypadku, wysłałem do asiekierki) na maila piszesz kim chcesz być (ziemny, jednorożec lub pegaz) i czekasz na akceptacje, to jest takie proste, że każdy by to zrozumiał..... PS: Kontrola skinów jest po to, żeby uniknąć częstej zmiany i podawania się za kogoś. Czy jakoś tak.... Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Applejack12 Napisano Wrzesień 10, 2012 Share Napisano Wrzesień 10, 2012 Ale muszę jeszcze version ściągnąć i dać serwer Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MLO_pl Napisano Wrzesień 10, 2012 Share Napisano Wrzesień 10, 2012 Minecraft Version Changer pobierzesz stąd. (Jeżeli o to Ci chodzi, bo trochę nie po ludzku żeś napisał....) A serwera nie musisz wpisywać, ponieważ IP będzie już wgrane. (Jeżeli to też masz na myśli..) Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Recommended Posts