Applejack12 Napisano Wrzesień 10, 2012 Share Napisano Wrzesień 10, 2012 THX You Very Much Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Buziol Napisano Wrzesień 10, 2012 Share Napisano Wrzesień 10, 2012 Kontrola skinów jest po to, żeby uniknąć częstej zmiany i podawania się za kogoś. Czy jakoś tak.... Dayum...spasiba! Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kondziuuupl Napisano Wrzesień 12, 2012 Share Napisano Wrzesień 12, 2012 czy mógłbym aktualizować Fluttercraft'a i pakować go WinRar'a specjalnie dla osób, które mają problem z instalatorem? i czy mógłbym się tym zająć na stałe? ____________________________________________________________________________________________________ Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
DJ_$P33DX Napisano Wrzesień 13, 2012 Share Napisano Wrzesień 13, 2012 miałem 1.3.2 i wróciłem do poprzedniej części (1.2.5) i chce wejść na serwer i wyskakuje mi to Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Haifisch7734 Napisano Wrzesień 13, 2012 Share Napisano Wrzesień 13, 2012 Oznacza to, że zostałeś zbanowany za griefowanie, czyli niszczenie, takie trollowanie można rzec. Tak BTW, serwer stoi na 1.2.5, czy już 1.3.2? Jak ze skinami jest dokładnie? Oczywiście posiadam oryginał (już od ponad roku). Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
DJ_$P33DX Napisano Wrzesień 13, 2012 Share Napisano Wrzesień 13, 2012 aha ale za jakie niszczenie WTF?! Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MLO_pl Napisano Wrzesień 13, 2012 Share Napisano Wrzesień 13, 2012 Może podałbyś może swój nick w grze. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Roswell712 Napisano Wrzesień 13, 2012 Share Napisano Wrzesień 13, 2012 Tak BTW, serwer stoi na 1.2.5, czy już 1.3.2? Jak ze skinami jest dokładnie? Oczywiście posiadam oryginał (już od ponad roku). 1.2.5 i wątpię żeby szybko wszedł na 1.3.2. Jest za dużo modów, których aktualizacja może trochę zająć. Jeśli chodzi o skiny to po prostu robisz sobie skina o tutaj a potem wysyłasz na adres e-mail admina, którego ci nie podam, bo nie znam osobiście. Poszperaj w wątkach gdzieś tam na pewno był podawany. Skina możesz też mieć danego przez admina jeśli będziesz postacią kanoniczną. Wtedy admin sam zmienia ci skina. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
DJ_$P33DX Napisano Wrzesień 14, 2012 Share Napisano Wrzesień 14, 2012 Jeśli jakiś admin to czyta prosiłbym o odbanowanie dlatego ,że nic nie zrobiłem złego 2 tygodnie grałem na 1.3.2 wracam do 1.2.5 a tu ban nawet nie wiem za co. A jeśli admin ma zawsze racje więc nie wiem czy zostałem zbanowany słusznie czy nie ale i tak przepraszam Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Roswell712 Napisano Wrzesień 14, 2012 Share Napisano Wrzesień 14, 2012 Pisz tutaj może ktoś prędzej odpisze ^^ Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
McKeyPL Napisano Wrzesień 20, 2012 Share Napisano Wrzesień 20, 2012 Niestety mam mały problem a dokładnie nie moge pobrać tej paczki do modyfikacji MC w jar na Linuxa tak wyświetla mi że serwer nie odpowaida Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
papasmerf12000 Napisano Wrzesień 26, 2012 Share Napisano Wrzesień 26, 2012 A może ktoś naprawić paczkę? Bo mi wyskakuje że są potrzebne mody: immibis-core_49.2.2 immibis-peripherals_49.0.2 usefulfood_v1.0 MorePaintingsInsaneEdition-Server-1.2.5-FML A ściągałem paczke 10 minut temu. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Salzahar Napisano Wrzesień 26, 2012 Share Napisano Wrzesień 26, 2012 A może ktoś naprawić paczkę? Bo mi wyskakuje że są potrzebne mody: immibis-core_49.2.2 immibis-peripherals_49.0.2 usefulfood_v1.0 MorePaintingsInsaneEdition-Server-1.2.5-FML A ściągałem paczke 10 minut temu. Ten sam problem. Klient nie ściąga tych modów. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
GarrenPL Napisano Październik 27, 2012 Share Napisano Październik 27, 2012 Wait a second... To ten serwer jeszcze istnieje? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MLO_pl Napisano Październik 27, 2012 Share Napisano Październik 27, 2012 Wait a second... To ten serwer jeszcze istnieje? yyy... Tak?? Czemu ma nie istnieć? Działa i to jak... Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
GarrenPL Napisano Październik 27, 2012 Share Napisano Październik 27, 2012 yyy... Tak?? Czemu ma nie istnieć? Działa i to jak... To chyba muszę niedługo wbić... JUTRO! (genius mode) Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MLO_pl Napisano Październik 27, 2012 Share Napisano Październik 27, 2012 Ja kiedyś grałem na nim wręcz nałogowo, ale z powodu małego "wypadku" już nie wchodze na niego zbyt często... Ale może kiedyś powrócę... PS: Dzięki Bochen Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MacTavish Napisano Październik 27, 2012 Share Napisano Październik 27, 2012 Skoro tak, to version Changer na 1.2.5 i dajemy na serwer Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
FOXX Napisano Październik 27, 2012 Share Napisano Październik 27, 2012 Serwer niestety upada... Rzadko co kogoś widzę. Mnie też za często tam nie ma. Oj źle się dzieje, możecie spodziewać się najgorszego. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
GarrenPL Napisano Październik 27, 2012 Share Napisano Październik 27, 2012 Ja tam miałem nawet kolorowy nick ale zaczęło coraaz mniej ludzi wchodzić, serwer skinów padł itd... Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Arek_PL Napisano Listopad 4, 2012 Share Napisano Listopad 4, 2012 serwer dalej istnieje bo wejść się nie da Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Imka2000 Napisano Listopad 4, 2012 Share Napisano Listopad 4, 2012 Jest nowy MC updater ( ale nie chce mi działać...) zobacz sobie na fluttercraft.pl Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MLO_pl Napisano Listopad 4, 2012 Share Napisano Listopad 4, 2012 Also Bohen jest przez samo h, bochen masz w piekarni ._. Sory, ale miałem kolegę o takim nazwisku i napisałem w przyzwyczajenia... Co do tego UPdater-a, to mi też nie działa... Chyba ktoś nie umie skonfigurować paczki, albo pliku .xml... Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Arek_PL Napisano Listopad 4, 2012 Share Napisano Listopad 4, 2012 jaki jest url paczki? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
FlutterGuy Napisano Grudzień 16, 2012 Share Napisano Grudzień 16, 2012 Taki trochę odkop ale pytanie dlaczego server upadł, a może jeszcze jest tak czy siak ja nie mogę wejść Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Recommended Posts