Sakadetsu Napisano Sierpień 30, 2012 Share Napisano Sierpień 30, 2012 Witam tutaj dajemy piosenki które nas odzwierciedlają lub kogoś innego żeby było ciekawie lub śmiesznie oto mój kawałek czekam na wasze propozycje Link do komentarza
Sliver Napisano Sierpień 30, 2012 Share Napisano Sierpień 30, 2012 http://http://www.youtube.com/watch?v=XftdS9_KKGc&feature=channel&list=UL W rytm jakiegoś dobrego metalu. Link do komentarza
Gość Napisano Sierpień 30, 2012 Share Napisano Sierpień 30, 2012 Odzwierciedla mnie... to: Link do komentarza
Delfinek Keola Napisano Sierpień 30, 2012 Share Napisano Sierpień 30, 2012 Tylko jeden utwór? D: A jeżeli mam zaburzenia afektywne dwubiegunowe i co tydzień jestem inny? Ale jak ma być jeden... aktualnie pasuje do mnie ten, zarówno z tekstem, jak i z muzyką. Link do komentarza
Sakadetsu Napisano Sierpień 30, 2012 Autor Share Napisano Sierpień 30, 2012 nie dajmy raz na jakiś czas żeby tylko temat nie umarł XD Link do komentarza
Sabina Napisano Sierpień 30, 2012 Share Napisano Sierpień 30, 2012 Musiałam chwilę pomyśleć zanim znalazłam piosenkę, która by mnie odzwierciedlała. Ciężko było, ponieważ z wieloma piosenkami się utożsamiam w zależności od nastroju. Nie napiszę czemu akurat ta piosenka, uznajmy, że to pewnego rodzaju tajemnica :> Link do komentarza
Arpegius Napisano Sierpień 30, 2012 Share Napisano Sierpień 30, 2012 No cóż ja dużego wyboru nie mam: Ta solówka na gitarze to po prostu całe moje emocje Żal, rozpacz i ucieczka. Link do komentarza
Arjen Napisano Wrzesień 1, 2012 Share Napisano Wrzesień 1, 2012 Po pierwsze pewność siebie, nie traktujcie tego dosłownie, ale o to w nim chodzi. Daje w spoiler wiadomo czemu, żeby strona się szybciej ładowała. Klasyka: Link do komentarza
Therinius Napisano Wrzesień 1, 2012 Share Napisano Wrzesień 1, 2012 Sądzę, że to będzie najlepsze. Dość dobrze opisuje on moje myśli gdy widze bezmyślność ludzi. A poza tym świetny utwór Link do komentarza
Syrenka Katherine Napisano Wrzesień 1, 2012 Share Napisano Wrzesień 1, 2012 Nie mam pojęcia Może ktoś mi coś dobierze, hm? Link do komentarza
Sakadetsu Napisano Wrzesień 1, 2012 Autor Share Napisano Wrzesień 1, 2012 hmm myślę że ktoś ci przypasuje narazie mam taką co odzwierciedla nas wszystkich. Ponieważ nasze życie to jedna wielka: WOJNA Link do komentarza
ThatIsSoSad Napisano Wrzesień 1, 2012 Share Napisano Wrzesień 1, 2012 Nie chcę, aby moje życie było reprezentowane przez 30STM. Ten zespół należy spalić, a szczątki rozrzucić po Syberii. Coś, co dla mnie określa moją skromną osobę; Tak muzyka, jak i teksty Link do komentarza
Fisk Adored Napisano Wrzesień 4, 2012 Share Napisano Wrzesień 4, 2012 Cale zycie slysze jak mam zyc od innych, ale czy nie wspaniale byc innym od otaczajacego nas tlumu? (tak, po pwrowadzeniu jest piosenka od minuty trzydziesci) Link do komentarza
Delfinek Keola Napisano Wrzesień 4, 2012 Share Napisano Wrzesień 4, 2012 A ja będę zły i tym razem dam dwa linki. Dlaczego? Bo jeden to za mało, żeby mój aktualny stan opisać. Od początku roku szkolnego czuję się jeszcze bardziej oderwany od rzeczywistości niż zazwyczaj... Tutaj już "I'm not here... this isn't happening" nie wystarcza. Link do komentarza
Applejack12 Napisano Wrzesień 4, 2012 Share Napisano Wrzesień 4, 2012 Mam ty bad apple wykonaniu [MMD] z gry Elsword Link do komentarza
Sakadetsu Napisano Wrzesień 4, 2012 Autor Share Napisano Wrzesień 4, 2012 a więc zaczęła się szkoła myślę że to theme pasuje do naszych przyszłych wyzwań Link do komentarza
Pawlex Napisano Wrzesień 9, 2012 Share Napisano Wrzesień 9, 2012 Gdy patrze na innych, to w mej głowie słyszę tylko to: http://www.youtube.com/watch?v=D6992rsATMA Link do komentarza
Sakadetsu Napisano Wrzesień 22, 2012 Autor Share Napisano Wrzesień 22, 2012 Hmm no propozycje ciekawe. A co byście przydzielili np. Tarrethowi czekam na propozycje Link do komentarza
Therinius Napisano Wrzesień 22, 2012 Share Napisano Wrzesień 22, 2012 Co jak co, ale pierwsze co mi do głowy przyszło to właśnie to: potem był The lion from the north sabatonu Link do komentarza
deHavilland Napisano Wrzesień 23, 2012 Share Napisano Wrzesień 23, 2012 To coś o mnie jak gram na prawym siedzeniu w FSX z bratem. Po prostu idealnie tak się czuję jak mówią słowa piosenki... Link do komentarza
Delfinek Keola Napisano Wrzesień 26, 2012 Share Napisano Wrzesień 26, 2012 Utwór tak sprzeczny w sobie, jak ja... Natarczywa, wręcz desperacka obojętność, utwór ma w sobie coś groteskowego i przerażającego, jednocześnie uspokaja i wzbudza niepokój. Link do komentarza
deHavilland Napisano Wrzesień 26, 2012 Share Napisano Wrzesień 26, 2012 Moje życie, zamknięte w melodii - no to właśnie ta piosenka. http://www.youtube.com/watch?v=tZkpc3NRU5o Link do komentarza
Sakadetsu Napisano Wrzesień 26, 2012 Autor Share Napisano Wrzesień 26, 2012 Kath chciałaś podkład to masz tylko nie bij Link do komentarza
Recommended Posts