FlurryHeart Napisano Lipiec 16, 2017 Share Napisano Lipiec 16, 2017 Hej kochani !!!! Dzisiaj pokażę wam mój rysunek ,który(tak przerysowałam z internetu) lecz troszkę go podrasowałam. Przedstawia on moją alicornową mamę czyli Księżniczkę Cadence.Mam nadzieję ,że rysynek spodoba wam się.Tak abyście wiedzieli:TO NIE IDEAŁ !!! 2 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
FlurryHeart Napisano Lipiec 16, 2017 Autor Share Napisano Lipiec 16, 2017 Kopytko!!! Teraz własno ręczny rysunek mojej mamy.Piszcie czy ładny. Heeejka!!! Wjeżdżam z kolejnym rysunkiem mojej mamy jako....DZIDZIUSIA !!!! WŁASNO RĘCZNY !!! A i mam nadzieję ,że się podoba. 2 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Cahan Napisano Lipiec 16, 2017 Share Napisano Lipiec 16, 2017 Witaj! Przypadkowo część Twoich tematów zamiast się połączyć się usunęła. Ale w sumie trudno. Mam parę uwag: 1. Czemu wrzucasz prace wykonane kredkami do działu przeznaczonego dla rysunków wykonanych na komputerze? 2. 1 temat rysunkowy na dział - dotyczy Alei graficznej i jej poddziałów. 3. Nie piszemy posta pod postem przed upływem 24h, korzystamy z opcji Edytuj. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
FlurryHeart Napisano Lipiec 16, 2017 Autor Share Napisano Lipiec 16, 2017 Acha XD Zrozum jeszcze się mylę.Założyłam konto GODZINĘ temu. 1 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Cahan Napisano Lipiec 16, 2017 Share Napisano Lipiec 16, 2017 Dlatego Cię grzecznie informuję, a nie wystawiam warna. I jeszcze jedno - spację stawiamy PO znakach interpunkcyjnych, a nie przed nimi. 1 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
FlurryHeart Napisano Lipiec 16, 2017 Autor Share Napisano Lipiec 16, 2017 Kopytko!!! To już ostatni rysunek jaki mam.Przedstawia mamę z moim fanowskim bratem Villant Heart.Napisz w komie na ile % mi wyszło.Możesz napisać czy chcesz abym wstawiła coś jeszcze. Pozdrawiam FH Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
FlurryHeart Napisano Lipiec 16, 2017 Autor Share Napisano Lipiec 16, 2017 Ok.ok Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
BiP Napisano Lipiec 16, 2017 Share Napisano Lipiec 16, 2017 Hi, jeśli nie chcesz, aby twoje prace zostały skasowane, to lepiej umieść je wszystkie w jednym temacie, a najlepiej w jednym poście... 1 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
FlurryHeart Napisano Lipiec 16, 2017 Autor Share Napisano Lipiec 16, 2017 Zrobiłambym tak ale nieumiem Próbowałam i niewychodziło. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
BiP Napisano Lipiec 16, 2017 Share Napisano Lipiec 16, 2017 Zwyczajnie skopiuj te rysunki i umieść je w jednym poście, jak chcesz, to mogę to zrobić... Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
FlurryHeart Napisano Lipiec 16, 2017 Autor Share Napisano Lipiec 16, 2017 Proszę zrobisz to za mnie? Ja nieumiem :( Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
BiP Napisano Lipiec 16, 2017 Share Napisano Lipiec 16, 2017 ok Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
FlurryHeart Napisano Lipiec 16, 2017 Autor Share Napisano Lipiec 16, 2017 Dzięki Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
BiP Napisano Lipiec 16, 2017 Share Napisano Lipiec 16, 2017 Ok, już masz wszystko w jednym temacie, wszystkie pozostałe pokasuj, zanim Modzi cię namierzą i na koniec drobna uwaga, nie pisz 2 postów jeden po drugim. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
FlurryHeart Napisano Lipiec 16, 2017 Autor Share Napisano Lipiec 16, 2017 A...Jak się usuwa ? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
BiP Napisano Lipiec 16, 2017 Share Napisano Lipiec 16, 2017 Nie masz na górze tematu opcji? To ok, zawołam moda, on pokasuje najwyżej, a ten jeden zostawi ci. @Sosna Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Ziemowit Napisano Lipiec 16, 2017 Share Napisano Lipiec 16, 2017 3 godziny temu, FlurryHeart napisał: Kopytko!!! To już ostatni rysunek jaki mam.Przedstawia mamę z moim fanowskim bratem Villant Heart.Napisz w komie na ile % mi wyszło.Możesz napisać czy chcesz abym wstawiła coś jeszcze. Pozdrawiam FH 3 godziny temu, FlurryHeart napisał: Ok.ok Chyba ktoś wspominał o pisaniu posta pod postem. Aaaa i chyba potrzebne jest ci to: Przeczytaj i będzie wszystko jasne. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
FlurryHeart Napisano Lipiec 17, 2017 Autor Share Napisano Lipiec 17, 2017 Czyli sugerujesz ,że jestem żółtodziobem ???? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gray Picture Napisano Lipiec 17, 2017 Share Napisano Lipiec 17, 2017 53 minuty temu, FlurryHeart napisał: Czyli sugerujesz ,że jestem żółtodziobem ???? @Miszcz Tencz Heh, wiedziałam, że ktoś się będzie obrażać o nazwę tego tematu @FlurryHeart Biorąc pod uwagę definicję słowa "żółtodziób" (https://sjp.pl/żółtodziób) to dobrze sugeruje. I ten temat może pomóc, więc przeczytaj. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Recommended Posts
Chcesz dodać odpowiedź ? Zaloguj się lub zarejestruj nowe konto.
Tylko zarejestrowani użytkownicy mogą komentować zawartość tej strony
Utwórz konto
Zarejestruj nowe konto, to bardzo łatwy proces!
Zarejestruj nowe kontoZaloguj się
Posiadasz własne konto? Użyj go!
Zaloguj się