Maxine Max Napisano Lipiec 22, 2017 Share Napisano Lipiec 22, 2017 Cześć wszystkim! Jestem bronym od dość niedawna, więc jeszcze się nie zaklimatyzowałem. Liczę na ciepłe przyjęcie, i jestem gotowy na nowe znajomości. Mam dopiero 11 lat, ale co tam. (XD) Mlp to w sumie moja pasja od wielu lat. ~Max 5 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Cozy Glass Napisano Lipiec 22, 2017 Share Napisano Lipiec 22, 2017 Hej! Mam nadzieje że będziesz się świetnie bawił i poznasz wiele ciekawych osób! :3 Standardowo parę pytanek na początek: 1. "jestem bronym od dość niedawna" " mlp to w sumie moja pasja od wielu lat" wyczuwam małą sprzeczność... chyba, że moment zostania bronym uznajesz za moment gdy dowiedziałeś się kim jest brony. itp. moje pytanie, od kiedy jestes bronym i jak długo oglądasz mlp? 2. W co lubisz grać? 3. Jakiej muzyki słuchasz? 4. Oglądasz jakieś filmy/seriale po za MLP? 5. Czytasz? Jak to co? 6. Może rysujesz? Jak tak to coś zaprezentuj :3 7. Masz jakieś hobby albo pasję? (Wiem że jesteś młody ale może już znalazłeś coś czym byś chciał się zajmować w życiu ><) P.S. Nie spesz się ilością pytań i ich bezpośredniością. >< Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Darkbloodpony Napisano Lipiec 22, 2017 Share Napisano Lipiec 22, 2017 Witaj Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
rrrrrrrrrrrr Napisano Lipiec 22, 2017 Share Napisano Lipiec 22, 2017 Witamy na forumie Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Maxine Max Napisano Lipiec 22, 2017 Autor Share Napisano Lipiec 22, 2017 1. Moment zostania bronym uznaję za ten, w którym dowiedziałem się kim są bronies. 2. Fnaf fan games, Little Big Planet 3. Różne xdd 4. Tak, oglądam, Ale nie zagłębiem się w ich fabułę. 5.Cykl "Mikołajek" 6. Tak! Kocham rysować. Potem pewnie coś wstawię :3 7. Interesuję się także językami obcymi i polonistyką. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
BiP Napisano Lipiec 22, 2017 Share Napisano Lipiec 22, 2017 @Maxine Max Spoiler 1 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Wilczke Napisano Lipiec 22, 2017 Share Napisano Lipiec 22, 2017 1 godzinę temu, Maxine Max napisał: Interesuję się także językami obcymi i polonistyką. Uuu! Polonista! To skoro pytania zostały wyczerpane - witam serdecznie, baw się u nas dobrze i zostań jak najdłużej! Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Maxine Max Napisano Lipiec 22, 2017 Autor Share Napisano Lipiec 22, 2017 I ta emitują z Luną! The Best Princess Ever Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Perszing Napisano Lipiec 22, 2017 Share Napisano Lipiec 22, 2017 Witaj na forum Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Księżniczka Luna. Napisano Lipiec 22, 2017 Share Napisano Lipiec 22, 2017 Witaj w Equestrii! Nocą wygląda cudownie Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Polineks Napisano Lipiec 22, 2017 Share Napisano Lipiec 22, 2017 Moin! Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Maxine Max Napisano Lipiec 22, 2017 Autor Share Napisano Lipiec 22, 2017 @Księżniczka Luna. Jesteś moją ulubioną księżniczką! 1 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Księżniczka Luna. Napisano Lipiec 22, 2017 Share Napisano Lipiec 22, 2017 6 minut temu, Maxine Max napisał: @Księżniczka Luna. Jesteś moją ulubioną księżniczką! Bardzo się cieszę Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Cassidy Napisano Lipiec 23, 2017 Share Napisano Lipiec 23, 2017 Witaj na forum, miejmy nadzieję, że Ci się tutaj spodoba, nie speszysz się po dwóch dniach i zostaniesz z nami na dłużej. Baw się dobrze ~ Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Bertram Quist Napisano Lipiec 23, 2017 Share Napisano Lipiec 23, 2017 Witaj w stadzie Mam nadzieję że ci się tu spodoba i znajdziesz tu coś odpowiedniego dla siebie Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Recommended Posts
Chcesz dodać odpowiedź ? Zaloguj się lub zarejestruj nowe konto.
Tylko zarejestrowani użytkownicy mogą komentować zawartość tej strony
Utwórz konto
Zarejestruj nowe konto, to bardzo łatwy proces!
Zarejestruj nowe kontoZaloguj się
Posiadasz własne konto? Użyj go!
Zaloguj się