Aurora Napisano Lipiec 26, 2017 Share Napisano Lipiec 26, 2017 chętnię się zaprzyjaźnie z kimś Nowym. 1 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
rrrrrrrrrrrr Napisano Lipiec 26, 2017 Share Napisano Lipiec 26, 2017 (edytowany) Witamy na forumie Mogłabyś coś o sobie napisać? Np. ile masz lat, czym się interesujesz, co lubisz robić, jaka jest Twoja historia z kucykami itp. Edytowano Lipiec 26, 2017 przez Redeline Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Aurora Napisano Lipiec 26, 2017 Autor Share Napisano Lipiec 26, 2017 Mam 16 lat, interesuje się kucykami i biologią, lubię słuchać muzyki, interesuje się kucykami od 5 lat. Zaczęło się od tego żę tak z ciekawości postanowiłam obejżeć jeden odcinek no i poszło. 2 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Darkbloodpony Napisano Lipiec 26, 2017 Share Napisano Lipiec 26, 2017 Witaj 1 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Cassidy Napisano Lipiec 26, 2017 Share Napisano Lipiec 26, 2017 Witaj na forum, miejmy nadzieję, że Ci się tutaj spodoba, nie speszysz się po dwóch dniach i zostaniesz z nami na dłużej. Baw się dobrze ~ 1 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Cozy Glass Napisano Lipiec 26, 2017 Share Napisano Lipiec 26, 2017 Witaj! Mam nadzieje że znajdziesz tu wielu przyjaciół :3 1 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Księżniczka Luna. Napisano Lipiec 26, 2017 Share Napisano Lipiec 26, 2017 Witaj w Equestrii! Osobiście dopilnuję, byś miała spokojny sen. 1 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Jelly Napisano Lipiec 26, 2017 Share Napisano Lipiec 26, 2017 Spoiler 1 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kruczek Napisano Lipiec 27, 2017 Share Napisano Lipiec 27, 2017 Witaj Zapoznaj się z regulaminem i miłego postowania. Jakiej muzyki lubisz słuchać? 1 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Aurora Napisano Lipiec 27, 2017 Autor Share Napisano Lipiec 27, 2017 głównie słucham piosenek z mlp 1 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Bertram Quist Napisano Lipiec 28, 2017 Share Napisano Lipiec 28, 2017 Witaj w stadzie Mam nadzieję że ci się tu spodoba i znajdziesz tu coś odpowiedniego dla siebie Baw się dobrze ! 1 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Napisano Sierpień 16, 2017 Share Napisano Sierpień 16, 2017 Skąd zaczerpnęłaś pomysł na nick? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Aurora Napisano Sierpień 17, 2017 Autor Share Napisano Sierpień 17, 2017 Aurora to imię mojego wymyślonego kucyka, a że jego talentem jest tworzenie zórz polarnych to tak go nazwałam. (Aurora oznacza zorzę) Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Cluvry Napisano Sierpień 18, 2017 Share Napisano Sierpień 18, 2017 Dobry wieczór! Mam nadzieję, że poczujesz się tu dobrze 1 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Księżniczka Luna. Napisano Sierpień 18, 2017 Share Napisano Sierpień 18, 2017 Witaj, osobiście zadbam o twoje sny 1 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Recommended Posts
Chcesz dodać odpowiedź ? Zaloguj się lub zarejestruj nowe konto.
Tylko zarejestrowani użytkownicy mogą komentować zawartość tej strony
Utwórz konto
Zarejestruj nowe konto, to bardzo łatwy proces!
Zarejestruj nowe kontoZaloguj się
Posiadasz własne konto? Użyj go!
Zaloguj się