Haidia Napisano Lipiec 26, 2017 Share Napisano Lipiec 26, 2017 (edytowany) Wiec jak juz tu jestem to sie przedstawie xD W fandomie jestem dosc długo, ale tutaj dopiero zawitałam i juz mi sie tu podoba ^^ Mam 14 lat i zdradze wam, ze mam na imie Martyna xDD Mam dwie ulubione postacie Lune i fluttershy. Lubie robic zdjecia i uwielbiam filmy marvela. No to tyle xD Spoiler Wysłane z mojego ALE-L21 przy użyciu Tapatalka Obrazki chowamy w spoilery ~ Cahan Edytowano Lipiec 26, 2017 przez Cahan 2 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
1stChoice Napisano Lipiec 26, 2017 Share Napisano Lipiec 26, 2017 Dobry wieczór. Baw się dobrze u nas! ^^ Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mielcar Napisano Lipiec 26, 2017 Share Napisano Lipiec 26, 2017 Witaj w naszych skromnych progach! Mam nadzieję, że będziesz się dobrze bawić! Lubisz filmy Marvela. Jaki jest twój ulubiony? Mi się najbardziej podoba Iron Man, ale z tego co wiem to podoba się wielu ludziom >_< Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Haidia Napisano Lipiec 27, 2017 Autor Share Napisano Lipiec 27, 2017 Witaj w naszych skromnych progach! Mam nadzieję, że będziesz się dobrze bawić! Lubisz filmy Marvela. Jaki jest twój ulubiony? Mi się najbardziej podoba Iron Man, ale z tego co wiem to podoba się wielu ludziom >_ Avengers i Spider-Man c: Wysłane z mojego ALE-L21 przy użyciu Tapatalka Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Darkbloodpony Napisano Lipiec 27, 2017 Share Napisano Lipiec 27, 2017 Witaj Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Cozy Glass Napisano Lipiec 27, 2017 Share Napisano Lipiec 27, 2017 Kolejny fan Flutterki Lubisz jeszcze jakieś inne filmy? :3 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Wilczke Napisano Lipiec 27, 2017 Share Napisano Lipiec 27, 2017 Witamy serdecznie! Na początek tradycyjnie męczymy pytaniami :3 1. Ulubiony gatunek muzyczny i ulubiona piosenka stworzona przez fandom? 2. Grasz w jakieś gry? 3. Twoje ulubione zajęcie? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
rrrrrrrrrrrr Napisano Lipiec 27, 2017 Share Napisano Lipiec 27, 2017 witamy na forumie Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Haidia Napisano Lipiec 27, 2017 Autor Share Napisano Lipiec 27, 2017 Witamy serdecznie! Na początek tradycyjnie męczymy pytaniami :3 1. Ulubiony gatunek muzyczny i ulubiona piosenka stworzona przez fandom? 2. Grasz w jakieś gry? 3. Twoje ulubione zajęcie? 1. Ulubionego gatunku muzycznego nie mam słucham wszystkiego co wpadnie mi w ucho xD A ulubiona piosenka to: PonyPhonic - Lullaby for a princess 2. Tak gram 3. Dodaje zdjecie i dziekuje za pytania :3 Wysłane z mojego ALE-L21 przy użyciu Tapatalka Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Bertram Quist Napisano Lipiec 28, 2017 Share Napisano Lipiec 28, 2017 Witaj w stadzie Mam nadzieję że ci się tu spodoba i znajdziesz tu coś dla siebie Jakbyś chciała sie coś dowiedzieć spytać lub po prostu pogadać to pisz Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Sowenia Napisano Lipiec 28, 2017 Share Napisano Lipiec 28, 2017 Witam Cię serdecznie~ Zapraszam do zaglądania do działów i udzielania się, a na pewno znajdziesz tu wielu przyjaciół i spędzisz wiele miłych chwil :3 Masz bardzo ładny avek~ Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Haidia Napisano Lipiec 28, 2017 Autor Share Napisano Lipiec 28, 2017 Witam Cię serdecznie~ Zapraszam do zaglądania do działów i udzielania się, a na pewno znajdziesz tu wielu przyjaciół i spędzisz wiele miłych chwil :3 Masz bardzo ładny avek~ Dzieki :3 Wysłane z mojego ALE-L21 przy użyciu Tapatalka Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Cassidy Napisano Lipiec 28, 2017 Share Napisano Lipiec 28, 2017 Witaj na forum, miejmy nadzieję, że Ci się tutaj spodoba, nie speszysz się po dwóch dniach i zostaniesz z nami na dłużej. Baw się dobrze ~ Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
BiP Napisano Lipiec 28, 2017 Share Napisano Lipiec 28, 2017 Witaj na forum. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Recommended Posts
Chcesz dodać odpowiedź ? Zaloguj się lub zarejestruj nowe konto.
Tylko zarejestrowani użytkownicy mogą komentować zawartość tej strony
Utwórz konto
Zarejestruj nowe konto, to bardzo łatwy proces!
Zarejestruj nowe kontoZaloguj się
Posiadasz własne konto? Użyj go!
Zaloguj się