Nightmare Princess Napisano Lipiec 30, 2017 Share Napisano Lipiec 30, 2017 Cześć! Nazywam się Kasia. Mieszkam w województwie lubelskim. Lubię czytać książki i oglądać filmy. Moje ulubione danie to naleśniki, ulubiony napój to sok jabłkowy, a zupa rosół. Jeśli chodzi o serial mlp, moja ulubiona postać to księżniczka Luna (Nightmare Moon). 3 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kruczek Napisano Lipiec 30, 2017 Share Napisano Lipiec 30, 2017 Witaj Kasiu Książki powiadasz, jakieś ulubione tytuły, autorzy? Też wielbię Lunę, powiesz nam może, za co najbardziej ją lubisz? Zapoznaj się z regulaminem i baw się dopsz. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nightmare Princess Napisano Lipiec 30, 2017 Autor Share Napisano Lipiec 30, 2017 Jasne! Lubię Joannę Olech i jej książki takie jak np.: "Dynastia Miziołków" i "Popintrokowie" Jeśli chodzi o Lunę lubię ją, bo jest postacią zmienną, potężną i ciekawą. Żałuje swoich złych czynów i potrafi je sobie wybaczyć. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Bertram Quist Napisano Lipiec 30, 2017 Share Napisano Lipiec 30, 2017 Witaj w stadzie Mam nadzieję że będziesz się tu dobrze bawić Standardowo kilka pytań: -Ulubiona postać z mane 6 -Słuchasz jakiejś muzyki ? -Jakie gatunki filmów oglądasz ? Jakbyś chciała coś się dowiedzieć, spytać lub po prostu pogadać to pisz Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nightmare Princess Napisano Lipiec 30, 2017 Autor Share Napisano Lipiec 30, 2017 Moja ulubiona postać z mane 6 to Twilight Sparkle. Słucham popu głownie Katy Perry i Alvaro Soler. Jeśli chodzi o filmy to głównie horrory takie jak "Dracula" i filmy przygodowe takie " Mission Impossible" 1 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
rrrrrrrrrrrr Napisano Lipiec 30, 2017 Share Napisano Lipiec 30, 2017 Witamy na forumie Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nightmare Princess Napisano Lipiec 30, 2017 Autor Share Napisano Lipiec 30, 2017 (edytowany) Dzięki Bardzo się cieszę, że tu jestem. Miło cię poznać. Edytowano Październik 18, 2017 przez Nightmare Princess Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Darkbloodpony Napisano Lipiec 30, 2017 Share Napisano Lipiec 30, 2017 Witaj Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Patyczakowsky Napisano Lipiec 30, 2017 Share Napisano Lipiec 30, 2017 Witaj na forum Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nightmare Princess Napisano Lipiec 30, 2017 Autor Share Napisano Lipiec 30, 2017 Dzięki Miło was poznać. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość BrainDev Napisano Lipiec 30, 2017 Share Napisano Lipiec 30, 2017 Witam Cię serdecznie i baw się dobrze na forum Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nightmare Princess Napisano Lipiec 30, 2017 Autor Share Napisano Lipiec 30, 2017 Dziękuję Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Recommended Posts
Chcesz dodać odpowiedź ? Zaloguj się lub zarejestruj nowe konto.
Tylko zarejestrowani użytkownicy mogą komentować zawartość tej strony
Utwórz konto
Zarejestruj nowe konto, to bardzo łatwy proces!
Zarejestruj nowe kontoZaloguj się
Posiadasz własne konto? Użyj go!
Zaloguj się