Murzynek Napisano Sierpień 14, 2017 Share Napisano Sierpień 14, 2017 Gdy chce pisać mam duże litery bez caps locka I shifta nie moge napisać cyfr i gdy wchodzę np na nowa stronę w necie to wyskakuje nowe okno A jak przesówam scrolem to przeskakuja inne witr6ny na jakich byłem nie wiem co się stało ale to wkurza nawet w grach A na innych stronach i forum byłem i nie działa to co tam pisało... Więc szukam pomocy tutaj. 1 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ylthin Napisano Sierpień 14, 2017 Share Napisano Sierpień 14, 2017 Brzmi jak wirusy. Przeskanuj kompa czymś porządnym. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Murzynek Napisano Sierpień 14, 2017 Autor Share Napisano Sierpień 14, 2017 (edytowany) skanowałem esetem sprawdzałem sterowniki nic Edytowano Sierpień 14, 2017 przez Murzynek Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Niklas Napisano Sierpień 14, 2017 Share Napisano Sierpień 14, 2017 A na jakich to stronach bywałeś? Bo jeśli nie działają u ciebie sposoby podane przez bardziej specjalistyczne fora, wątpię, byś znalazł odpowiedź na forum o pastelowych salcesonach. 1 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Murzynek Napisano Sierpień 14, 2017 Autor Share Napisano Sierpień 14, 2017 Datmowinternet,zapytajonet,forum.gazeta,dobre programy itp Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Solar Night Napisano Sierpień 14, 2017 Share Napisano Sierpień 14, 2017 Jeśli nic Ci nie pomogło to może zrób format Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Bertram Quist Napisano Sierpień 14, 2017 Share Napisano Sierpień 14, 2017 Tak jak wspominał kolega @Niklas jeśli nie pomogli ci na forum związanym z informatyką to wątpię by pomogli ci na forum z kucykami Pójdź do informatyka może on coś poradzi :/ Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Cahan Napisano Sierpień 14, 2017 Share Napisano Sierpień 14, 2017 Brzmi znajomo. Rzeczy do zrobienia, standardowa lista, kolejność nieprzypadkowa: 1. Skan antywirusem 2. Czyszczenie ciasteczek 3. Skan tym ustrojstwem, które szuka oprogramowania, które się ściąga w komplecie z innymi aplikacjami (nie wirusy, ale syfy utrudniające życie) 4. Obczaj ustawienia przeglądarki, tam się czasem dziwne rzeczy dzieją 5. Usuń przeglądarkę i zainstaluj ponownie 1 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Recommended Posts
Chcesz dodać odpowiedź ? Zaloguj się lub zarejestruj nowe konto.
Tylko zarejestrowani użytkownicy mogą komentować zawartość tej strony
Utwórz konto
Zarejestruj nowe konto, to bardzo łatwy proces!
Zarejestruj nowe kontoZaloguj się
Posiadasz własne konto? Użyj go!
Zaloguj się