Unknown Pony Napisano Wrzesień 6, 2017 Share Napisano Wrzesień 6, 2017 (edytowany) Cześć Mieszkam w Krakowie, lubię tworzyć animacje oraz prace graficzne w SFM (Source Film Maker dla nierozumiejących skrótu programu ) i jest to raczej moje ulubione zainteresowanie . Chodzę do 1 technikum, klasy mechatronicznej. Moim ulubionym kucykiem jest Rainbow Dash Muzyki słucham raczej mieszanej. Edytowano Wrzesień 6, 2017 przez Mr. Black the Shadow 4 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nightmare Princess Napisano Wrzesień 6, 2017 Share Napisano Wrzesień 6, 2017 Cześć. Miło cię poznać. Jeśli chciałbyś pogadać to pisz. 1 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
1stChoice Napisano Wrzesień 6, 2017 Share Napisano Wrzesień 6, 2017 hei= ..,'* 1 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Bertram Quist Napisano Wrzesień 6, 2017 Share Napisano Wrzesień 6, 2017 (edytowany) Witaj w stadzie Mam nadzieję że miło tu spędzisz czas i znajdziesz tu coś dla siebie Jak czegoś byś nie wiedział i chciał zapytać lub chciał zapytać to pisz Edytowano Wrzesień 6, 2017 przez Bertram Quist 1 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Unknown Pony Napisano Wrzesień 6, 2017 Autor Share Napisano Wrzesień 6, 2017 Spk Dzięki 1 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Perszing Napisano Wrzesień 6, 2017 Share Napisano Wrzesień 6, 2017 Witaj na forum 1 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Unknown Pony Napisano Wrzesień 6, 2017 Autor Share Napisano Wrzesień 6, 2017 Dzięki Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Darkbloodpony Napisano Wrzesień 6, 2017 Share Napisano Wrzesień 6, 2017 witaj 1 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Unknown Pony Napisano Wrzesień 6, 2017 Autor Share Napisano Wrzesień 6, 2017 1 minutę temu, darkblodpony napisał: witaj A cześć 1 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Wilczke Napisano Wrzesień 6, 2017 Share Napisano Wrzesień 6, 2017 Witaj na forum i rozgość się! Jeżeli masz jakieś pytania dotyczące forume czy nawet chcesz zwyczajnie porozmawiać to pisz 1 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Unknown Pony Napisano Wrzesień 6, 2017 Autor Share Napisano Wrzesień 6, 2017 1 minutę temu, Wilczkowa napisał: Witaj na forum i rozgość się! Jeżeli masz jakieś pytania dotyczące forume czy nawet chcesz zwyczajnie porozmawiać to pisz spk dzięki Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
666_toczownik_666 Napisano Wrzesień 6, 2017 Share Napisano Wrzesień 6, 2017 Miło widzieć jednego dnia trzy nowe awatary. Życzę miłej zabawy! 1 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Unknown Pony Napisano Wrzesień 7, 2017 Autor Share Napisano Wrzesień 7, 2017 dzięki Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Cassidy Napisano Wrzesień 14, 2017 Share Napisano Wrzesień 14, 2017 Witaj na forum, mam nadzieję, że nie speszysz się po dwóch dniach i zostaniesz z nami na dłużej. Miłej zabawy ~ 1 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Unknown Pony Napisano Wrzesień 14, 2017 Autor Share Napisano Wrzesień 14, 2017 (edytowany) 1 godzinę temu, Cassidy napisał: Witaj na forum, mam nadzieję, że nie speszysz się po dwóch dniach i zostaniesz z nami na dłużej. Miłej zabawy ~ Już jestem dłużej niż 2 dni xd ale dzięki wielkie Edytowano Wrzesień 14, 2017 przez Mr. Black the Shadow 1 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Recommended Posts
Chcesz dodać odpowiedź ? Zaloguj się lub zarejestruj nowe konto.
Tylko zarejestrowani użytkownicy mogą komentować zawartość tej strony
Utwórz konto
Zarejestruj nowe konto, to bardzo łatwy proces!
Zarejestruj nowe kontoZaloguj się
Posiadasz własne konto? Użyj go!
Zaloguj się