Żelazko Napisano Wrzesień 1, 2012 Share Napisano Wrzesień 1, 2012 Lol chyba mnie tu nie lubicie , tak szybko ostrzeżenie xD, ale nie o tym teraz. Luna Team-Sajaman Sharikan Vlordunio IronManTS - Drużyna pierścienia + Gościnnie Avro , wyruszyli w podróż pełną BonBon'a i innych zagrożeń wkrótce więcej Dostępne na tą chwile galerie i zdjęcia żeby nie robić bałaganu ten post będzie edytowany wielo ... wielokrotnie Galeria 1.Przed wejściem do Endu, czyli jak wygląda prawdziwy portal 2.Randomowe foty z End'u 3.Zdjęcia z calutkiej wyprawy by vlordunio Kronika Filmowa Związku Socjalistycznych Krain Equestrii (ZSKE). Ep. 2 Ep. 3 Ep. 4 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Avro Napisano Wrzesień 1, 2012 Share Napisano Wrzesień 1, 2012 Pierwsza Enderowa krucjata na serwerze zakończona pomyślnie. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kapustka Napisano Wrzesień 1, 2012 Share Napisano Wrzesień 1, 2012 Fajnie, że to uwieczniliście na screnach. Jest jedno "ale". Nie byliście pierwsi w endzie, pokonaliście smoka jako pierwsi, ale w endzie byliście drudzy. Ktoś był kilka dni wcześniej i tam padł xD - ale to mało znana historia, więc można uznać, że byliście pierwszymi kucykami na serwerze w Endzie. Gratuluję. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Bonifacus Napisano Wrzesień 1, 2012 Share Napisano Wrzesień 1, 2012 Fajnie, że to uwieczniliście na screnach. Jest jedno "ale". Nie byliście pierwsi w endzie, pokonaliście smoka jako pierwsi, ale w endzie byliście drudzy. Ktoś był kilka dni wcześniej i tam padł xD - ale to mało znana historia, więc można uznać, że byliście pierwszymi kucykami na serwerze w Endzie. Gratuluję. Poprawka, ja tam byłem jako pierwszy (byłem tam na cheatach by ogarnąć tam wszystko i sprawdzić, czy dobrze ustawione ale ciii) Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Żelazko Napisano Wrzesień 1, 2012 Autor Share Napisano Wrzesień 1, 2012 Gówno, Gówno prawda moje małe skarby byliśmy pierwsi, no może po za adminami którzy nie znaleźli smoka (do końca twierdzili że im nie działa END). Jako pierwsi zabiliśmy smoka, po za tym twierdza była nie naruszona to raz, 2 zanim byście uzbierali wystarczająco dużo perełek to by sporo upłyneło czasu, 3 endermany były na początku wyłączone więc nie ma ch**a szansy na to że na survival ktoś tam był przed nami w endzie... ale to tylko moje spostrzeżenia BTW chyba z minimum godzinę błądziliśmy po twierdzy żeby dostać się do portalu . FILMY NADCHODZĄ Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Cygnus Napisano Wrzesień 1, 2012 Share Napisano Wrzesień 1, 2012 Brawo, zrobiliście z niczego... Większe nic. Nawet mnie korci by dać bana za samolubność. Smok jest tylko jeden. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Avro Napisano Wrzesień 1, 2012 Share Napisano Wrzesień 1, 2012 Nikt nam nie odbierze satysfakcji z ''pokonania gry''... i smoczego jaja. Pokonaliśmy nawet bogów/administratorów . Dla nas nic nie jest nie możliwe. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Cygnus Napisano Wrzesień 1, 2012 Share Napisano Wrzesień 1, 2012 Challenge accepted. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Bonifacus Napisano Wrzesień 1, 2012 Share Napisano Wrzesień 1, 2012 Smok jest tylko jeden. . . . Na pewno ? Chyba nie wierzysz w moją moc krótkich komend Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Cygnus Napisano Wrzesień 1, 2012 Share Napisano Wrzesień 1, 2012 Ty coś knujesz -.- Wiesz może mniej o budowie, ale za to nadrabiasz komendami i technologią... -.- To prawie pewne że się mylę, więc powiedz jak bardzo, cfaniaczku. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Bonifacus Napisano Wrzesień 2, 2012 Share Napisano Wrzesień 2, 2012 Ty coś knujesz -.- Wiesz może mniej o budowie, ale za to nadrabiasz komendami i technologią... -.- To prawie pewne że się mylę, więc powiedz jak bardzo, cfaniaczku. Nie możemy zostawiać Endu bez smoka, dlatego będę po prostu spawnował smoka w Endzie co jakiś czas Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
asie Napisano Wrzesień 2, 2012 Share Napisano Wrzesień 2, 2012 Nie możemy zostawiać Endu bez smoka, dlatego będę po prostu spawnował smoka w Endzie co jakiś czas Proponuje resetowac Enda raz na miesiac czy cos, jak surowcowa. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Żelazko Napisano Wrzesień 2, 2012 Autor Share Napisano Wrzesień 2, 2012 Proponuje resetowac Enda raz na miesiac czy cos, jak surowcowa. W sumie racja bo wtedy miejsce portalu się zmienia też Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Avro Napisano Wrzesień 2, 2012 Share Napisano Wrzesień 2, 2012 Lepszym wyjściem jest reset endu. Jeżeli zespawnujesz smoka to leczące wieże nie będą działać i będzie łatwiejsza walka. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Recommended Posts