Starray Napisano Wrzesień 18, 2017 Share Napisano Wrzesień 18, 2017 Witam w tym skrawku forum, w którym będę umieszczać moje rysunki w formie elektronicznej digitale Niektóre były tworzone ze speedartem, wtedy wrzucę i speedart. (Kanał na Youtube, na którym znajdziecie wszystkie) Komentujcie, krytykujcie i... składajcie zamówienia! (na razie tylko na digitale, i tak, za darmo ) Pamiętajcie tylko że nie umiem podróżować w czasie (jeszcze), więc mogę się wyrobić tylko z jednym porządnym zamówieniem na dzień. Rozgadałam się o zamówieniach, a żadnej pracy nie wrzuciłam. A więc: Animacja podmieńca żującego popcorn: (wiem, jakość woła o pomstę) Spoiler Obrazek, który miał być moim profilowym: Spoiler Dwie ciekawsze prace prześlę w następnym poście, bo edytor mi nie pozwala 2 2 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Starray Napisano Wrzesień 18, 2017 Autor Share Napisano Wrzesień 18, 2017 (edytowany) Nightmare Moon: Spoiler speedart: Spoiler Discord: Spoiler speedart: Spoiler Edytowano Wrzesień 18, 2017 przez Starray 1 3 1 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nightmare Princess Napisano Wrzesień 18, 2017 Share Napisano Wrzesień 18, 2017 Zrobisz coś z Luną? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Starray Napisano Wrzesień 18, 2017 Autor Share Napisano Wrzesień 18, 2017 1 minutę temu, Nightmare Princess napisał: Zrobisz coś z Luną? Mogę ^^ Jakieś szczegóły czy zdajesz się na mnie? (mam w najbliższych planach animowany obrazek z Luną na księżycu) Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nightmare Princess Napisano Wrzesień 18, 2017 Share Napisano Wrzesień 18, 2017 Zdaję się na ciebie. 1 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Polineks Napisano Wrzesień 18, 2017 Share Napisano Wrzesień 18, 2017 Zrobisz mi OCkę? 1 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Starray Napisano Wrzesień 18, 2017 Autor Share Napisano Wrzesień 18, 2017 Przed chwilą, Nightmare Princess napisał: Zdaję się na ciebie. OK 1 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Starray Napisano Wrzesień 18, 2017 Autor Share Napisano Wrzesień 18, 2017 Przed chwilą, Polineks napisał: Zrobisz mi OCkę? Jasne (wow, ale szybko odpowiadacie) podasz linka do posta/obrazka z OC? 1 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Polineks Napisano Wrzesień 18, 2017 Share Napisano Wrzesień 18, 2017 Jasne! Na początku myślałem by dać swoją ponysonę, ale skoro ma już kilka wersji to dam OCkę powstałą niedawno . Spoiler Sama klacz jest nieco mniejsza niż przeciętny dorosły kuc. To jest na razie jedyny obrazek z nią, mam nadzieję że się nada. Co do pozy czy czegoś takiego, to zdaję się na twórczą inwencję Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Starray Napisano Wrzesień 18, 2017 Autor Share Napisano Wrzesień 18, 2017 1 minutę temu, Polineks napisał: Spoiler Sama klacz jest nieco mniejsza niż przeciętny dorosły kuc. To jest na razie jedyny obrazek z nią, mam nadzieję że się nada. Co do pozy czy czegoś takiego, to zdaję się na twórczą inwencję OK ^^ 1 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kathy Napisano Wrzesień 18, 2017 Share Napisano Wrzesień 18, 2017 Uuu faajne prace. Najbardziej podoba mi się ten z Discordem Mam ochotę coś zamówić...o ile jeszcze przyjmujesz. 1 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Starray Napisano Wrzesień 18, 2017 Autor Share Napisano Wrzesień 18, 2017 1 godzinę temu, Dairinn napisał: Uuu faajne prace. Najbardziej podoba mi się ten z Discordem Mam ochotę coś zamówić...o ile jeszcze przyjmujesz. Dzięki i jasne że przyjmuję Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kathy Napisano Wrzesień 18, 2017 Share Napisano Wrzesień 18, 2017 1 godzinę temu, Starray napisał: Dzięki i jasne że przyjmuję https://d-airinn.deviantart.com/art/Oc-696112176 Tylko...ten obrazek trochę nieaktualny. Ocek powinien być kucoperzem. Wiesz jak one wyglądają, nie? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Starray Napisano Wrzesień 18, 2017 Autor Share Napisano Wrzesień 18, 2017 17 godzin temu, Dairinn napisał: https://d-airinn.deviantart.com/art/Oc-696112176 Tylko...ten obrazek trochę nieaktualny. Ocek powinien być kucoperzem. Wiesz jak one wyglądają, nie? Wiem ^^ To już trzecie zamówienie, więc nie spodziewaj się obrazka zbyt szybko Sześć szybkich obrazków zrobionych na telefonie: 2 1 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nightmare Princess Napisano Wrzesień 19, 2017 Share Napisano Wrzesień 19, 2017 6 godzin temu, Starray napisał: Sześć szybkich obrazków zrobionych na telefonie: Odkryj ukrytą treść Świetne! 1 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Polineks Napisano Wrzesień 19, 2017 Share Napisano Wrzesień 19, 2017 Ładne. Szczególnie Twilight i Applejack. No i jeszcze Flutterka 1 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Starray Napisano Wrzesień 19, 2017 Autor Share Napisano Wrzesień 19, 2017 3 godziny temu, Nightmare Princess napisał: Świetne! 37 minut temu, Polineks napisał: Ładne. Szczególnie Twilight i Applejack. No i jeszcze Flutterka Dzięki ^^ 3 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Starray Napisano Wrzesień 20, 2017 Autor Share Napisano Wrzesień 20, 2017 @Nightmare Princess Luna gotowa! Spoiler 2 2 4 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nightmare Princess Napisano Wrzesień 20, 2017 Share Napisano Wrzesień 20, 2017 Piękne! 1 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Polineks Napisano Wrzesień 20, 2017 Share Napisano Wrzesień 20, 2017 Uuu! Ładne! Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Starray Napisano Wrzesień 20, 2017 Autor Share Napisano Wrzesień 20, 2017 1 godzinę temu, Nightmare Princess napisał: Piękne! 8 minut temu, Polineks napisał: Uuu! Ładne! Dzięki 3 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Starray Napisano Wrzesień 23, 2017 Autor Share Napisano Wrzesień 23, 2017 Okładka do fanfika pisanego w tym temacie. (polecam tam wejść, ciekawa historia i możecie wziąć udział w jej pisaniu) Spoiler I jeszcze obrazek głównego czarnego charakteru i szkic Gorlacha (rasy wymyślonej w ficu) Spoiler 1 2 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nightmare Princess Napisano Wrzesień 23, 2017 Share Napisano Wrzesień 23, 2017 (edytowany) Tak jak już ci mówiłam: ŚWIETNE! Edytowano Listopad 26, 2017 przez Nightmare Princess 1 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Polineks Napisano Wrzesień 23, 2017 Share Napisano Wrzesień 23, 2017 Wow. Nieźle. Good job! 1 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Starray Napisano Wrzesień 24, 2017 Autor Share Napisano Wrzesień 24, 2017 Szybki rysunek Sky'a (postaci z fica) na prośbę @Nightmare Princess: Spoiler Spokojnie @Polineks, już robię twoją OC'kę ^^ 3 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Recommended Posts
Chcesz dodać odpowiedź ? Zaloguj się lub zarejestruj nowe konto.
Tylko zarejestrowani użytkownicy mogą komentować zawartość tej strony
Utwórz konto
Zarejestruj nowe konto, to bardzo łatwy proces!
Zarejestruj nowe kontoZaloguj się
Posiadasz własne konto? Użyj go!
Zaloguj się