Jelly Napisano Wrzesień 26, 2017 Share Napisano Wrzesień 26, 2017 Hei! Przychodzę do was z moimi ostatnimi pracami, wcześniejsze prace znajdują się na moim deviantarcie. *Klik* Spoiler #1 - Cherry Feather [OC] Spoiler #2 - jak wyżej, Cherry Feather Spoiler #3 - AJ i RD! Spoiler #4 - Flurry Hearth *jedyna praca robiona na myszce, więc linie nie są jakoś równe.* Spoiler Każda z prac jest robiona innym sposobem. Który się wam najbardziej podoba? Spoiler Mi osobiście 2 (bardzo pod komiks mi pasuje, może kiedyś coś stworzę!) i 4 (ale nad tym muszę więcej czasu poświęcać i jest więcej pracy ) 3 1 2 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kathy Napisano Wrzesień 26, 2017 Share Napisano Wrzesień 26, 2017 Czwarty próbuję ogarnąć tę technikę, ale wychodzi beznadziejnie. Nie wierzę że robiłaś myszką! Drugi też jest super (i fajny OC), podoba mi się sposób rysowania oczu. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Jelly Napisano Wrzesień 26, 2017 Autor Share Napisano Wrzesień 26, 2017 5 minut temu, Dairinn napisał: Czwarty próbuję ogarnąć tę technikę, ale wychodzi beznadziejnie. Nie wierzę że robiłaś myszką! Nie jest to wcale takie trudne, na jakie wygląda. Jedyną kwestią jest stabilność myszki (a praktycznie całe wakacje rysowałam na łóżku więc... ), a efekt nie jest wcale zły. Mam jeszcze jedną (chyba) "lepszą" pracę tą techniką. Spoiler Sylwetka przerysowana z internetu, a reszta inspirowana zdjęciem. Była to moja pierwsza praca przedstawiająca coś innego niż kucyka! 1 2 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Jelly Napisano Wrzesień 27, 2017 Autor Share Napisano Wrzesień 27, 2017 Kolejna prace! Mam taką fazę na moją OC'kę, że to się w głowie nie mieści! Spoiler Spoiler 1 1 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ziemowit Napisano Wrzesień 28, 2017 Share Napisano Wrzesień 28, 2017 Fajny styl :3. W zasadzie pasują mi wszystkie style, poza takimi kucami z painta, ale tutaj jest wyśmienicie. Kucyś jest bardzo chudziutki, ale nie jestem w stanie powiedzieć czy to celowo czy też po prostu jest to mały błądzik, albo jestem taką grubą bulwą, że wszytko co widzę jest dla mnie chude . Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Jelly Napisano Wrzesień 28, 2017 Autor Share Napisano Wrzesień 28, 2017 Wszystkie kucyki, które rysuję są właśnie takie drobne, jak próbuję rysować grubsze to albo wychodzi kuleczka, albo znowu zaczynam malutkie rysować! :[ Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Jelly Napisano Wrzesień 30, 2017 Autor Share Napisano Wrzesień 30, 2017 Dziś udało mi się nabazgrać głowę Cherry: Spoiler oraz jedną z OCek - Shadow Sky. Spoiler Narysowałam tak jajowatą mordkę, że boli w oczy, eh... Chciałam jak najszybciej narysować, by wysłać do jednej osoby i jest jak jest... 1 1 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Jelly Napisano Grudzień 23, 2017 Autor Share Napisano Grudzień 23, 2017 Po długiej rozłące wrócił do mnie ukochany laptop... no i rysunki wracają! Sunsetka rysowana dzień po otrzymaniu laptopa i dzień przed świątecznym meetem! Spoiler Wyszło fatalnie, ale no... Cherry w świątecznym klimacie! Spoiler Taki tam Tłajlot: Spoiler Flaterkę z Angelem też narysowałam, a co! Spoiler Taki tam wymyślony ziemniak, pewnie pójdzie na adopta. Spoiler No i znowu Cherry, która dumnie prezentuje się na moim avatarze: Spoiler Jakość umiera... jakby ktoś miał potrzebę lepszej jakości to zapraszam [Klik] - moje nowe konto, nie ma tam wszystkich prac przedstawionych powyżej.. 1 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Jelly Napisano Grudzień 27, 2017 Autor Share Napisano Grudzień 27, 2017 Dziś popełniłam ot taki bł... rysunek Pinkie. A nawet dwa. W sumie brat dał mi wyzwanie, bym narysowała jakiegoś puca w wersji serialowej, a potem swoim stylem. No i... zostawię bez komentarza. Spoiler A ty znowu moja ponysonka, Cherry. Spoiler 1 2 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Jelly Napisano Grudzień 28, 2017 Autor Share Napisano Grudzień 28, 2017 Taka oto Sunsetka: Spoiler 2 2 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Jelly Napisano Grudzień 29, 2017 Autor Share Napisano Grudzień 29, 2017 Poproszę fanfary! [Fanfary.] Dziś, pierwszy raz od pół roku spróbowałam narysować pseudo człowieka. Pobawiłam się trochę stylem anime/mangi i powstało takie cuś! Spoiler Proporcje leżą, wiem. Ale to jest dobry krok w stronę ludzi! 1 1 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Jelly Napisano Styczeń 25, 2018 Autor Share Napisano Styczeń 25, 2018 (edytowany) Jakoś tak zgubiłam temat, ale ostatecznie wróciłam żalić chwalić się swoimi pracami od początku stycznia! Jak patrzę na swoje prace wstawione we wrześniu, grudniu to chce mi się płakać... Zmieniłam znowu styl, a raczej wyodrębniłam sobie dwa odrębne style: kreskówkowy i pseudo-realistyczny. Spoiler Mój OCek oraz pierwsze podejście do pseudo-realistycznego stylu. Spoiler Moja ponysona "na przestrzeni lat". Spoiler Dwa kompletnie randomowe OC w... wieloznacznej sytuacji. Interpretacja dowolna. Spoiler Oto taka główka Cherry... nawet nie wiem co powiedzieć na jej temat . Ma ładne włosy... Spoiler I... kolejna główka, która zastępuje mi avatar. Moim skromnym zdaniem wyszła bardzo ładnie. Spoiler Twilight - tyle w temacie . Dlaczego gdy zawsze ją rysuję to ma kwadratowy pysk? Tylko z nią mam taki problem... albo tylko ją rysuję pod kątem. Spoiler No i w końcu zabrałam się za rozrysowywanie rodziny Cherry i oto pierwsza kuzynka mojej ponysonki! Pewnie jeszcze coś w niej zmienię. Nie będzie mi się chciało. Tak samo jak robić normalny lineart do tego obrazka. ... Ma ładne włosy. Również zaczęłam w robienie prac z tłem! Ale forum ogranicza pliki do 1MB (i tak musiałam je specjalne konwertować na JPG normalnie udręka) i się nie załapały. Edytowano Styczeń 25, 2018 przez Jelly 2 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Jelly Napisano Styczeń 25, 2018 Autor Share Napisano Styczeń 25, 2018 (edytowany) Dorzucam jeszcze dwie trzy "perełki". Moje pierwsze podejścia do poważniejszego tła i stwierdzam, że wyjątkowo dobrze wyszło. Większość jest w mroku lub światłach, to dlatego. Spoiler Gdyby moja ponysona była mną to by tak wyglądała... Na szczęście jako kuc z Equestrii jest bardziej pracowita niż ja. Przynajmniej tyle. Spoiler A tu moja ponysonka świętuje awans na zastępce kapitania sił powietrznych Straży Królewskiej i dobrowolną przymusową delegację do Kryształowego Królestwa. Czy można być bardziej szczęśliwym dostając podwyżkę i odwiedzając miejsce swoich marzeń? Jeszcze jej jakiejśgoś klaczy ogiera w życiu brakuje i może czuć się spełniona! Spoiler Dla oderwania od swojej ukochanej Cherry narysowałam ponysonę Pauliny Gryc. Co ja zepsułam w tych włosach? Za jakie grzechy one tak wyszły? I odnośnie jeszcze kwadratowych łebków Twilight... Spoiler Chyba jedynym ocelaniem jest przestać rysować tego fioletowego taboreta... Edytowano Styczeń 25, 2018 przez Jelly Liczby się pomieszały, bycie matematykiem jest trudne... 1 1 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ylthin Napisano Styczeń 27, 2018 Share Napisano Styczeń 27, 2018 Jeśli mogę coś doradzić w kwestii wrzucenia plików: Imgur (https://imgur.com/) nie ma tak dużego ograniczenia rozmiaru, jak forum. Ewentualnie możesz też korzystać z DeviantArt, chociaż tam musiałabyś już założyć (darmowe) konto. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Hajsiak Napisano Luty 12, 2018 Share Napisano Luty 12, 2018 Bardzo mi się podoba i chętnie sobie na więcej popatrze Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Recommended Posts
Chcesz dodać odpowiedź ? Zaloguj się lub zarejestruj nowe konto.
Tylko zarejestrowani użytkownicy mogą komentować zawartość tej strony
Utwórz konto
Zarejestruj nowe konto, to bardzo łatwy proces!
Zarejestruj nowe kontoZaloguj się
Posiadasz własne konto? Użyj go!
Zaloguj się