SPIDIvonMARDER Napisano Listopad 13, 2017 Share Napisano Listopad 13, 2017 (edytowany) Serdecznie zapraszamy na V Twilightmeeta! EDYCJA ŚWIĄTECZNA Impreza odbędzie się w dniach 8-10 grudnia, gdzie: 8 grudnia - spotkanie przed meetem, szczególne polecane do uniknięcia nocnej podróży 9 grudnia - właściwa część ponymeeta (atrakcje i tak dalej) 10 grudnia - meeta część nocna i poranna (dalsza część atrakcji, sleeproomy) Wydarzenie na FB Adres: Szkoła Podstawowa nr 16 im. Władysława Broniewskiego 80-058 Gdańsk Ul. Ubocze 3 REJESTRACJA REGULAMIN Zgoda opiekuna (całość imprezy) Zgoda opiekuna (tylko sobota) Zgoda opiekuna (tylko sobota i niedziela) Kontakt : https://www.facebook.com/BroniesTwilight https://www.facebook.com/MkxdPL Nocleg będzie możliwy na terenie imprezy, zarówno w nocy z piątku na sobotę, jak i z soboty na niedzielę. Będzie dostęp do prysznicy! Plan, atrakcje i inne rzeczy wkrótce! Edytowano 23 Wrzesień przez SPIDIvonMARDER usunięcie kontaktu do Mkxd na jego życzenie Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
PrinceKeith Napisano Listopad 13, 2017 Share Napisano Listopad 13, 2017 Pytanko mam! Od której w sobotę? Muszę wiedzieć na którą przyjechać X> Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Accurate Accu Memory Napisano Listopad 14, 2017 Share Napisano Listopad 14, 2017 Ja właśnie opłacam wejściówki Spotkamy się kolejny raz w Gdańsku Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nightbringer Napisano Listopad 14, 2017 Share Napisano Listopad 14, 2017 Kurde szkoda że nie wiedziałem o tym 3 dni wcześniej zanim kupiłem bilet do Szkocji na 5 grudnia Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Wilczke Napisano Listopad 14, 2017 Share Napisano Listopad 14, 2017 Pojawię się na 99.9% Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Betonowy Jeż Napisano Listopad 14, 2017 Share Napisano Listopad 14, 2017 Cześć. O której można przyjechać, żeby załapać się na nocleg pt/sb? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
SPIDIvonMARDER Napisano Listopad 14, 2017 Autor Share Napisano Listopad 14, 2017 O ile wiem, to dokładne godziny jeszcze wyjdą w praniu, ale z reguły w piątek można meldować się od 18:00, a w sobotę będzie czynne non stop. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
1stChoice Napisano Listopad 15, 2017 Share Napisano Listopad 15, 2017 Jakbym tylko dostał urlop, przynajmniej na 4 dni. Ale w grudniu będzie praca pełną parą cały miesiąc. Wybacz spidi, pierwszy większy meet jaki opuszcze. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
SPIDIvonMARDER Napisano Listopad 17, 2017 Autor Share Napisano Listopad 17, 2017 <intensywny smutek> Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Recommended Posts
Chcesz dodać odpowiedź ? Zaloguj się lub zarejestruj nowe konto.
Tylko zarejestrowani użytkownicy mogą komentować zawartość tej strony
Utwórz konto
Zarejestruj nowe konto, to bardzo łatwy proces!
Zarejestruj nowe kontoZaloguj się
Posiadasz własne konto? Użyj go!
Zaloguj się