Thasimathi Napisano Grudzień 6, 2018 Share Napisano Grudzień 6, 2018 Bitwa userów nie odbędzie się, jeśli twoje zgłoszenie pozostanie samotne. Wzywam więc Sztorm i Huragan, aby stanęły obok mnie i wsparły mnie w tej wojnie Zapisuję się też Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Akouu Napisano Grudzień 8, 2018 Share Napisano Grudzień 8, 2018 Ja też się zapiszę, choć jest pewien, że pójdzie mi tragicznie Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Yukonora Napisano Grudzień 9, 2018 Share Napisano Grudzień 9, 2018 Zgłaszam się do bitwy na rymy Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rzymianin Napisano Grudzień 14, 2018 Share Napisano Grudzień 14, 2018 Jak będzie @Zegarmistrz, to mnie też zapisz na Bitwę Userów. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Zegarmistrz Napisano Grudzień 24, 2018 Share Napisano Grudzień 24, 2018 No dobra, ale zaznaczam, że komplementy to akurat nie jest moja dziedzina... Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Cahan Napisano Styczeń 9, 2019 Autor Share Napisano Styczeń 9, 2019 Wiadomość Automatyczna Temat został zamknięty i przeniesiony do Archiwum Działowego Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Recommended Posts