BiP Napisano Styczeń 17, 2018 Share Napisano Styczeń 17, 2018 2 godziny temu, Capper The Cat napisał: Czy u was też jest taka śnieżyca jak u mnie? Bo u mnie tak sypie, że nie można się gdziekolwiek ruszyć. U mnie jest biało, ale nie aż tak. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Cipher 618 Napisano Styczeń 17, 2018 Share Napisano Styczeń 17, 2018 2 godziny temu, Capper The Cat napisał: Czy u was też jest taka śnieżyca jak u mnie? Bo u mnie tak sypie, że nie można się gdziekolwiek ruszyć. U mnie jest wręcz idealnie. Lekkie opady, -5 stopni... w sumie to mogłoby być -10 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Capper The Cat Napisano Styczeń 17, 2018 Autor Share Napisano Styczeń 17, 2018 Powiedziałem śnieżyca tak w przenośni, ale mocno sypało. W niektórych ulicach niekiedy trudno było przejechać. Wiem słownie troszkę przesadziłem przepraszam. Powinienem lepiej dobierać słowa ;-D Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Barrfind V. Napisano Styczeń 17, 2018 Share Napisano Styczeń 17, 2018 A u mnie biało, że aż oczy bolą. Piernicze nie wychodzę. Za zimno. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Recommended Posts
Chcesz dodać odpowiedź ? Zaloguj się lub zarejestruj nowe konto.
Tylko zarejestrowani użytkownicy mogą komentować zawartość tej strony
Utwórz konto
Zarejestruj nowe konto, to bardzo łatwy proces!
Zarejestruj nowe kontoZaloguj się
Posiadasz własne konto? Użyj go!
Zaloguj się