Tarreth Napisano Październik 16, 2011 Share Napisano Październik 16, 2011 Tutaj możecie dyskutować na temat pamiętników, wytkać mi błędy, pochwalić, a nawet robić zakłady, co się stanie dalej. Miłej zabawy! Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Niklas Napisano Październik 16, 2011 Share Napisano Październik 16, 2011 Wspaniałe uczucie patrzeć na uradowaną siostrę. Happy Luna is the best Luna Ogólnie to wiem, że dobrze piszesz - zauważyłem jedynie drobne wpadki: Miał się schować za ziemią, by słoneczny blask g nie sięgał. - jak zgubiona literka; oczywiste było, że martwic się będzie wszystkim. - czy zgubiona kreska nad "c". Poza tym ok Na razie wygląda to fajnie, tylko czekać na dalsze wpisy. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
EmoTacoZ Napisano Październik 17, 2011 Share Napisano Październik 17, 2011 Zakład, że Tarreth nie napisze nowego pamiętnika, od teraz, w przeciągu 10 godzin ? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ecape Napisano Kwiecień 1, 2012 Share Napisano Kwiecień 1, 2012 Dat wpisy Kirary - i od razu dziwny uśmiech na twarzy. Mi się one podobają xD. Może by je tak zostawić jak są i je kontynuować? :> Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Spoiler Cat Napisano Kwiecień 1, 2012 Share Napisano Kwiecień 1, 2012 O tak! Już niedługo Molestia będzie wpadać przez kominek do wanny Twi... Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Xyz Napisano Kwiecień 1, 2012 Share Napisano Kwiecień 1, 2012 W końcu pamiętnik godny czytania! Dobra robota Kiraro Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Applejuice Napisano Kwiecień 1, 2012 Share Napisano Kwiecień 1, 2012 Wpis świetny! Czytając go cały czas miałam uśmiech na twarzy Naprawdę wspaniała robota Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Vanadiss Napisano Kwiecień 1, 2012 Share Napisano Kwiecień 1, 2012 Po raz pierwszy od historii forum przeczytałem jakikolwiek pamiętnik... Tak czy inaczej - GREJT DŻOB, OD TERAZ ZAWSZE CZYTAM PAMIĘTNIKI CELESTII <3 O ile będą pisane przez Ciebie. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Tarreth Napisano Kwiecień 1, 2012 Autor Share Napisano Kwiecień 1, 2012 Tyle czasu szukałem odpowiedniego tematu... A tu geniusz pokazał mi się w Prima Aprilis. Kiraro, kontynuuj pamiętnik... Po prostu kontynuuj... Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
El Martinez Napisano Kwiecień 2, 2012 Share Napisano Kwiecień 2, 2012 Hah, Tarcia aż zamurowało xP Świetny ten najnowszy wpis, z niecierpliwością czekam na następny w podobnych klimatach ^^ Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
FreeFraQ Napisano Kwiecień 2, 2012 Share Napisano Kwiecień 2, 2012 molestia strike's again xD? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Tarreth Napisano Kwiecień 2, 2012 Autor Share Napisano Kwiecień 2, 2012 Nope, kind sir. Nope. Wiesz dobrze, że ani Kirara, ani ja nie umieścilibyśmy Molestii w pamiętniku. Skończ śnić, clopperze. :3 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
FreeFraQ Napisano Kwiecień 2, 2012 Share Napisano Kwiecień 2, 2012 Spadaj xD Wiem, wiem... powiedzieć se niemożna xD? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
max6x8 Napisano Sierpień 24, 2012 Share Napisano Sierpień 24, 2012 Dlaczego pamiętnik Celesti nie jest już kontynuowany? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Tarreth Napisano Sierpień 26, 2012 Autor Share Napisano Sierpień 26, 2012 Ponieważ... Kirara sama siebie wkopała w jego pisanie. I to na Prima Aprilis! Teraz ona pisze pamiętnik-fanfic Ceestii, a kiedy skończy, wracam ja. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Recommended Posts