Krystianoronaldo Napisano Luty 12, 2018 Share Napisano Luty 12, 2018 Witajcie Nazywam Krystian Jurek jestem nowy moja pasja to sport, muzyka, występy na scenie i jestem niepełnosprawny umiarkowane wybaczcie za moje pisanie ja jestem inny niż pozostali ludzie tak mam od urodzenia Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Jakubas18 Napisano Luty 12, 2018 Share Napisano Luty 12, 2018 Witaj Krystian! A tak w ogóle to jak się naprawdę nazywasz bo nie rozumiem przez "Krystian Jurek"?? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Krystianoronaldo Napisano Luty 12, 2018 Autor Share Napisano Luty 12, 2018 Wybacz imię to Krystian a nazwisko Jurek Jestem miły lubię grać w piłkę nożną oglądać filmy chcę się tutaj zaprzyjaśnić Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Hajsiak Napisano Luty 12, 2018 Share Napisano Luty 12, 2018 A dzień dobry Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Krystianoronaldo Napisano Luty 12, 2018 Autor Share Napisano Luty 12, 2018 miło was poznać Chcę się tutaj czegoś nauczyć wiecie ja jestem amatorem Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Krystianoronaldo Napisano Luty 12, 2018 Autor Share Napisano Luty 12, 2018 No wiem tylko że ja jestem taki głupowaty że rozumiem kilka rzeczy a kilka nie wiem że ja jestem trudny człowiek do zrozumienia jestem niepełnosprawny i taki będę do końca życia a mogłem się nie urodzić i bardzo was przepraszam i wybaczcie Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ziemniakford Napisano Luty 12, 2018 Share Napisano Luty 12, 2018 2 godziny temu, Krystianoronaldo napisał: Witajcie Witam! 2 godziny temu, Krystianoronaldo napisał: (,,,) wybaczcie za moje pisanie ja jestem inny niż pozostali ludzie tak mam od urodzenia 8 minut temu, Krystianoronaldo napisał: No wiem tylko że ja jestem taki głupowaty że rozumiem kilka rzeczy a kilka nie wiem że ja jestem trudny człowiek do zrozumienia jestem niepełnosprawny i taki będę do końca życia a mogłem się nie urodzić i bardzo was przepraszam i wybaczcie Proszę, należy się 5 złoty, nie ma za co przepraszać. Pozdrawiam, Ziemniak. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Krystianoronaldo Napisano Luty 12, 2018 Autor Share Napisano Luty 12, 2018 No to fajnie bo myślałem że nikt już mnie nie chcę na tym forum ani pisać Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Krystianoronaldo Napisano Luty 12, 2018 Autor Share Napisano Luty 12, 2018 No to dobrze to mogę tu nadal przybywać tylko pomocy chcę bo od wczoraj to założyłem i nie wiem od czego zadziąć i wybaczcie za moje pisanie że nie stawiam kropek i tych innych rzeczy Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Krystianoronaldo Napisano Luty 12, 2018 Autor Share Napisano Luty 12, 2018 Ok zacznę wszystko od początku tak właśnie zrobię a jak bym obserwować księżniczkę Twilight czy coś się stanie Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Cahan Napisano Luty 12, 2018 Share Napisano Luty 12, 2018 Użytkowniku nasz słodki i kochany, nie pisz posta pod postem, bo będziesz warnowany. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Krystianoronaldo Napisano Luty 12, 2018 Autor Share Napisano Luty 12, 2018 Wybaczcie mi ja dopiero się uczę tylko powiecie mi jak mam pisać co to są te posta przepraszam chcę czegoś na uczyć ja jestem niepełnosprawny trochę mam trudności. proszę pomóscie mi. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Krystianoronaldo Napisano Luty 13, 2018 Autor Share Napisano Luty 13, 2018 Uwielbiam tu być poznawać co tu się dzieje i chcę dołoczyć do jakieś grupy. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Krystianoronaldo Napisano Marzec 2, 2018 Autor Share Napisano Marzec 2, 2018 Wybaczę mi ale się chce dowiedzieć czy wam nie przeszkadza że jestem inny człowiekiem niż pozostali. Ja powiem tak ja jestem niepełnosprawny i ja też mam swój świat tak. Ja mam świat kucyków i muzyki a najbardziej to uwielbiam disco polo. Czy coś jest złego że słucham tylko disco polo bo to tylko to rozumiem. Lubie to śpiewać i mi wybaczę Że jestem taki a nie taki co wy. Ja też mam uczucia. i nie chcę że by mi to odebrano być tutaj i oglądać kucyki. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Recommended Posts
Chcesz dodać odpowiedź ? Zaloguj się lub zarejestruj nowe konto.
Tylko zarejestrowani użytkownicy mogą komentować zawartość tej strony
Utwórz konto
Zarejestruj nowe konto, to bardzo łatwy proces!
Zarejestruj nowe kontoZaloguj się
Posiadasz własne konto? Użyj go!
Zaloguj się