Farcuf Napisano Marzec 25, 2012 Share Napisano Marzec 25, 2012 Yay! Ślicznie Ci doszły *-* znaczy dojdą.. Może po prostu: Śliczny rysunek.. ; D Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
FreeFraQ Napisano Marzec 25, 2012 Autor Share Napisano Marzec 25, 2012 Dojdą... Tia... Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Farcuf Napisano Marzec 25, 2012 Share Napisano Marzec 25, 2012 tiaaa... Mi tylko jedno w głowie ;x Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kaczusiowy Napisano Marzec 25, 2012 Share Napisano Marzec 25, 2012 Sodoma i Gomora w tych naszych tematach. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Tarreth Napisano Marzec 25, 2012 Share Napisano Marzec 25, 2012 I ja tą Sodome i Gomorę muszę kontrolować z tej maszynki do golenia, podpiętej do systemu łączności w postaci zabutelkowanych wiadomości... =.= Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
FreeFraQ Napisano Marzec 26, 2012 Autor Share Napisano Marzec 26, 2012 crossek z lola a dokładniej lulu. Nie wyszło tak jak chciałem... I pewnie tego nie zdigitalizuje do końca... Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Vanadiss Napisano Marzec 26, 2012 Share Napisano Marzec 26, 2012 Zapowiada się fajnie, ale nie zapomnij o PixAngel, niebieskich wUossah i nieco innej TFASHY niż aktualna. Si, Signore FraQ.. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MrFreeze Napisano Marzec 26, 2012 Share Napisano Marzec 26, 2012 No całkiem fajnie się zaczyna . Czekam na skończony Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
FreeFraQ Napisano Marzec 26, 2012 Autor Share Napisano Marzec 26, 2012 Raczej to bedzie tylko szkic. Poniewaz dla mnie chu.... wygląda i nie warto go kończyc. Prawdopodobnie spier... bym robote do końca. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MrFreeze Napisano Marzec 26, 2012 Share Napisano Marzec 26, 2012 Fail.... No nic skoro tak to jest ładnie Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kaczusiowy Napisano Marzec 26, 2012 Share Napisano Marzec 26, 2012 Nie gram w LoLa, ale mi się podoba. *.* Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
FreeFraQ Napisano Marzec 27, 2012 Autor Share Napisano Marzec 27, 2012 Specjalnie dla sliverka ;3 Najlepszego xD Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Vanadiss Napisano Marzec 27, 2012 Share Napisano Marzec 27, 2012 Treść była łatwa do przewidzenia D: Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Sliver Napisano Marzec 27, 2012 Share Napisano Marzec 27, 2012 Art pierwsza klasa, jeszcze tylko nadać kolorków :> Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
FreeFraQ Napisano Marzec 28, 2012 Autor Share Napisano Marzec 28, 2012 I don't know what i doing... xD Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Tarreth Napisano Marzec 28, 2012 Share Napisano Marzec 28, 2012 Gz, kind sir. You've won the internet. Dat meme1 Wrzucaj na ponibooru, reddity i inne pierdoły! ED! Posta all the sites! Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
FreeFraQ Napisano Marzec 28, 2012 Autor Share Napisano Marzec 28, 2012 Tarciu to? i Eqd? to jakiś żart? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Tarreth Napisano Marzec 28, 2012 Share Napisano Marzec 28, 2012 A czemu nie? Widzisz jakieś przeciwwskazania? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
FreeFraQ Napisano Marzec 28, 2012 Autor Share Napisano Marzec 28, 2012 Dobra jak to sie tamto pojawi w co wątpie ale jak bedzie moja reakcja bedzie taka. http://www.m0ar.org/4029 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Tarreth Napisano Marzec 28, 2012 Share Napisano Marzec 28, 2012 Gdyby nie to, że to m0ar... Mniejsza. i powiem szczerze, że masz szanse :3 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
FreeFraQ Napisano Marzec 28, 2012 Autor Share Napisano Marzec 28, 2012 Dobra... zrobiłem w koncu jakiś szkic... przyczym tło to zupełny spontan... "Where is my Big muffin..." < chodzi o derpy dla niekumatych> Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kaczusiowy Napisano Marzec 28, 2012 Share Napisano Marzec 28, 2012 Duża muffinka. <3 Słodkie, podwójnie słodkie. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
FreeFraQ Napisano Marzec 29, 2012 Autor Share Napisano Marzec 29, 2012 mówiłem ze zrobie Flitter i cloud xD Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Niklas Napisano Marzec 29, 2012 Share Napisano Marzec 29, 2012 Krzywy podpis... ... ... ... Wstążka najlepiej wyszła. Widać rysowanie Bloomie się na coś przydało. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
FreeFraQ Napisano Marzec 29, 2012 Autor Share Napisano Marzec 29, 2012 Oto efekt mojego "nudzenia sie" na poziomie High. I sie kurw... wysłowic nie mogłem Poza tym... długas incoming. i przyda sie mozę co nie którym xD Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Recommended Posts