Applejuice Napisano Listopad 15, 2011 Share Napisano Listopad 15, 2011 No cóż... Trawa jest bardzo ładna. Tylko czemu w pewnym momencie jest wyżej, a gdzieniegdzie są białe plamy? Tak też jest na niebie. Jest niedokładnie pokolorowane. No i te kolory Rainbow... sorry, ale dawanie kolorów gdzie popadnie, a nie w porządku chronologicznym, nie wygląda ładnie, szczególnie jeżeli widz wie, jak ta rzecz wygląda. To tak, jakbyś namalował Pinkie zielone włosy. I mi się takie coś nie podoba Ale jeżeli to twoja twórczość... Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
FreeFraQ Napisano Listopad 15, 2011 Autor Share Napisano Listopad 15, 2011 Juice To było zamierzone żeby niebo nie było jednolite. A czemu jedno dalej jedno blizej? hmm ta po prawej jest blizej Dashi scoot a ta po lewej jest dalej. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Applejuice Napisano Listopad 15, 2011 Share Napisano Listopad 15, 2011 Ah, czyli coś na kształt wzgórza? No to wyjaśnia sprawę. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
FreeFraQ Napisano Listopad 15, 2011 Autor Share Napisano Listopad 15, 2011 Soczek pozatym... Ja daje kolor Mane danego kucyka tylko w róznych odcieniach. Pinkie by miala pewnie rózne odcienie rózowego. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Applejuice Napisano Listopad 15, 2011 Share Napisano Listopad 15, 2011 Dałam tylko porównanie No rób jak uważasz, ale mi się tak nie podoba. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Quarillo Napisano Listopad 15, 2011 Share Napisano Listopad 15, 2011 Ta trawa układa się w kształt serca! Bardzo ładnie rysujesz, mnie się podoba Tylko mam jedno pytanie ;P Czemu na ogonie RD czerwony jest jasny, a za skrzydłem (koniec ogona), jest ciemniejszy? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Elizabetta Napisano Listopad 15, 2011 Share Napisano Listopad 15, 2011 Mnie się zdaje,że to cień skrzydła RD;) Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Stabi Napisano Listopad 16, 2011 Share Napisano Listopad 16, 2011 No i te kolory Rainbow... sorry, ale dawanie kolorów gdzie popadnie, a nie w porządku chronologicznym, nie wygląda ładnie, szczególnie jeżeli widz wie, jak ta rzecz wygląda. To tak, jakbyś namalował Pinkie zielone włosy. Ha, to mi przypomia adnotacje do popularnego color guida dla RD, w wolnym tlumaczeniu: "Pamiętaj o tym ze kolory grzywy i ogona sa ustawine w scislym, przeciwnym do siebie porzadku (...), nie pomieszaj ich albo wystawisz sie na gniew ludzi internetu" zarcik ofc praca swietna Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Quarillo Napisano Listopad 16, 2011 Share Napisano Listopad 16, 2011 Mnie się zdaje,że to cień skrzydła RD;) No to wtedy cień powinien być też na pomarańczowym i żółtym, a tak to jest tylko na czerwonym Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Applejuice Napisano Listopad 16, 2011 Share Napisano Listopad 16, 2011 No to wtedy cień powinien być też na pomarańczowym i żółtym, a tak to jest tylko na czerwonym No to może się ubrudziła Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
FreeFraQ Napisano Listopad 19, 2011 Autor Share Napisano Listopad 19, 2011 I kolejna akrualizacja ^^ + stare info. Postanowiłem zrobić do końca ten rysek.( łącznie trzy dni roboty xD) Chyba potem zrobie ją jako dzieciaka...( coś mam ochote na nia teraz) Plus jest mały detal na kolcach( współczuje tego kucykowi co tymi kolcami oberwał...(pewnie już leży w klinice) Widzę też małe pikseliki ale to chyba wina forum. A teraz Nowe. Dragonka Filly ^^ ( nie moglem się powstrzymać żeby to narysować ) Piszcie bo nie lubię osuwać postów ;x Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Applejuice Napisano Listopad 19, 2011 Share Napisano Listopad 19, 2011 Małe ale: czy mała Dragonka nie powinna mieć takich samych skrzydeł, jak duża Dragonka? :3 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
FreeFraQ Napisano Listopad 19, 2011 Autor Share Napisano Listopad 19, 2011 Emm... nope. Ona sie nie urodziła z smoczymi. Chyba dawałem ci Historie dragonki ;p Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Applejuice Napisano Listopad 19, 2011 Share Napisano Listopad 19, 2011 Ach... nosz kurde na śmierć zapomniałam x) @Down: Nie szpanuj ;D Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
War Napisano Listopad 19, 2011 Share Napisano Listopad 19, 2011 A ja pamiętałem ^^ Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Applejuice Napisano Listopad 19, 2011 Share Napisano Listopad 19, 2011 Co do samych obrazków są przepiękne. Tylko nie podoba mi się cień wokół oczu dorosłej Dragonki - troszkę wygląda to tak, jakby miała podbite oko. Ale poza tym minimalnym szczególikiem, jest super. A mała Dragonka jest przesłodka ^^ Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
FreeFraQ Napisano Listopad 21, 2011 Autor Share Napisano Listopad 21, 2011 A to zrobione dla relaksu ^^ troszkę grimowo ale dobra Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Flutteryay Napisano Listopad 21, 2011 Share Napisano Listopad 21, 2011 Nie wcale... Ale serio. MNIE to nie przeraża a MNIE to przeraża prawie wszystko co zawiera krew xd Przykro mi mówić ale to jak krew nie wygląda... Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
FreeFraQ Napisano Listopad 21, 2011 Autor Share Napisano Listopad 21, 2011 tia... i co z tego? To dla relaksu zrobione było yayciu. a ja tylko podzieliłem sie tym efektem. pozatym to jest lepsze od poprzedniej wersji ;p Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Applejuice Napisano Listopad 21, 2011 Share Napisano Listopad 21, 2011 Apple Bloom i Scootaloo wyglądają tak, jakby ktoś ich popsikał sprayem. A Sweetie Belle, jakby miała narysowane pisakiem wąsy. Niestety tak to wygląda. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
FreeFraQ Napisano Listopad 21, 2011 Autor Share Napisano Listopad 21, 2011 I tak tamto jest lepsze od tego http://i44.tinypic.com/wsa1kl.png Poza tym "Dla Relaksu" wiec nawet nie przykładałem się do tego ;p Dobra czas wziąć się za normalna prace ;p Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Applejuice Napisano Listopad 21, 2011 Share Napisano Listopad 21, 2011 Nom. Tam Apple Bloom była usmolona ziemią. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
FreeFraQ Napisano Listopad 22, 2011 Autor Share Napisano Listopad 22, 2011 No Next arcik do kolekcji I co juice teraz powiesz ;>? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kuba Dmode Coke Napisano Listopad 23, 2011 Share Napisano Listopad 23, 2011 No mi się podoba Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Flutteryay Napisano Listopad 23, 2011 Share Napisano Listopad 23, 2011 Cudne, już na deviantarcie widziałam, i jak to zauważyłam w komentarzach... Pinkie jest mała w porównaniu do Rainbow. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Recommended Posts