Syrth Napisano Grudzień 11, 2018 Share Napisano Grudzień 11, 2018 Nie. Każdy ma prawo do zakładania tematu w dziale. Chyba, że regulamin wewnętrzny temu zabrania, ale raczej nikt nie chce bardziej uśmiercać własnego działu. 1 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Cahan Napisano Grudzień 11, 2018 Share Napisano Grudzień 11, 2018 U mnie regulamin wewnętrzny zakazuje robienie tego bez konsultacji. Niemal zawsze udzielę zgody. Czemu wybrałam takie rozwiązanie? Być może podobny temat ma powstać, ale w innej formie, już istnieje czy coś. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rapony Napisano Czerwiec 5, 2020 Share Napisano Czerwiec 5, 2020 Ja jestem tak początkująca że mnie nie wezmą... Rainbow bym wzieła... Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
BiP Napisano Czerwiec 5, 2020 Share Napisano Czerwiec 5, 2020 8 godzin temu, Rapony napisał: Ja jestem tak początkująca że mnie nie wezmą... Rainbow bym wzieła... To zależy czy masz jakiś pomysł na dział i czy nie stracisz zapału po dwóch dniach... Jeśli czujesz, że dasz radę go poprowadzić i masz pomysły, to pisz podanie do admina (kolor czerwony), a on z resztą adminów oceni je. Obecnie staż na forum nie gra tak wielkiej roli jak niegdyś, a ktoś świeży z nowymi pomysłami jest nawet pożądany. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Starlight Sparkle Napisano Czerwiec 5, 2020 Share Napisano Czerwiec 5, 2020 @Rapony Również polecam... jeśli masz pomysł i chcesz spróbować to śmiało. Jest nieco trudniej niż dawniej, ale są ludzie, którzy bardzo chętnie wezmą udział w czymś świeżym. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Syrth Napisano Czerwiec 5, 2020 Share Napisano Czerwiec 5, 2020 Najpierw jednak polecam tak zapoznać się z tym jak działa forum, trochę na nim pobyć i przede wszystkim wykazać się jakąś aktywnością, zanim będziesz chciała podjąć się takiego wyzwania. A podania także można pisać do administratorów wspierających, czyli fioletowych. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Recommended Posts
Chcesz dodać odpowiedź ? Zaloguj się lub zarejestruj nowe konto.
Tylko zarejestrowani użytkownicy mogą komentować zawartość tej strony
Utwórz konto
Zarejestruj nowe konto, to bardzo łatwy proces!
Zarejestruj nowe kontoZaloguj się
Posiadasz własne konto? Użyj go!
Zaloguj się