Lobsel Vith Napisano Kwiecień 29, 2018 Share Napisano Kwiecień 29, 2018 https://petitions.whitehouse.gov/petition/potus-donald-trump-please-do-not-sign-incoming-447-justice-uncompensated-survivors-today-just-act-2017 Ta petycja może nas chociaż częściowo uratować przed antypolską ustawą act447. Wystarczy tylko podpisać. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Cipher 618 Napisano Kwiecień 29, 2018 Share Napisano Kwiecień 29, 2018 Szczerze? Nic to nie da. Będą chcieli wprowadzić, to wprowadzą, ale żeby nie było - podpisałem. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Sowenia Napisano Kwiecień 29, 2018 Share Napisano Kwiecień 29, 2018 Podpisałam, ale podobnie jak Triste myślę, że Trump zleje tę petycję ciepłym moczem No nic, miejmy nadzieję, że nie. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
W.B. Napisano Kwiecień 30, 2018 Share Napisano Kwiecień 30, 2018 Podpisane, ale jak już wyżej wspomniano nie ma to za bardzo sensu. Duża część Polaków nawet nie wie że takie coś weszło. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
BiP Napisano Kwiecień 30, 2018 Share Napisano Kwiecień 30, 2018 Ciekawe, czy Polska zapłaci to Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Killer Poke Napisano Kwiecień 30, 2018 Share Napisano Kwiecień 30, 2018 55 minut temu, BiP napisał: Ciekawe, czy Polska zapłaci to Nie zapłaci bo jak - cały kraj sprzeda?. Za to pojawi się w naszym kraju nowa elita (szlachta/panowie nazwijcie ich jak chcecie) trzymająca w łapach całą gospodarkę (i nagle kopalnie staną się opłacalne ), to oni będą właścicielami ziemskimi, a my w zamyśle ich sługami, którzy nawet nie będą mogli patrzeć na ich posesje (w UK w niektórych dzielnicach już tak jest). Bardziej przeraża mnie to co rzekł swego czasu jakiś "ichniejszy" kongresmen: "nie potrzebujemy więcej jak 20 mln polaków" Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
BiP Napisano Kwiecień 30, 2018 Share Napisano Kwiecień 30, 2018 4 minuty temu, Chip napisał: "nie potrzebujemy więcej jak 20 mln polaków" Gdzie? W Anglii, czy USA? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Killer Poke Napisano Kwiecień 30, 2018 Share Napisano Kwiecień 30, 2018 1 minutę temu, BiP napisał: Gdzie? W Anglii, czy USA? w Polsce! Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
BiP Napisano Kwiecień 30, 2018 Share Napisano Kwiecień 30, 2018 Czyli chcą zredukować Polaków w Polsce? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
W.B. Napisano Kwiecień 30, 2018 Share Napisano Kwiecień 30, 2018 Depopulacja trwa już od jakiegoś czasu, dlatego wychodzą takie ustawy. Oczywiście chodzi o kasę. 1 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Sowenia Napisano Kwiecień 30, 2018 Share Napisano Kwiecień 30, 2018 Moim zdaniem to nie tyle depopulacja co powolne mordowanie Polski ogólnie. Pomiędzy ustawami, które coś tam może i mogą pomóc do tej pory pojawiają się takie, które Polskę niszczą. 1 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Killer Poke Napisano Kwiecień 30, 2018 Share Napisano Kwiecień 30, 2018 myślę że czasem warto posłuchać tego jegomościa: Spoiler Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Napisano Maj 11, 2018 Share Napisano Maj 11, 2018 Niestety ustawa została podpisana. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Recommended Posts