ConQrM Napisano Sierpień 23, 2018 Share Napisano Sierpień 23, 2018 Spoiler Dnia 15.08.2018 o 01:26, GlaceCordis napisał: [Zdjęcie] To jest Szkocja Tak, to jest Szkocja 1 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Starlight Sparkle Napisano Sierpień 23, 2018 Share Napisano Sierpień 23, 2018 O... tutaj grałem w Crusader Kings 2... nigdy nie zapomnę tego terenu. Spoiler Szkocja Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Napisano Sierpień 28, 2018 Share Napisano Sierpień 28, 2018 Każdy kto napisał że to Szkocja dostaje jeden punkt oto następny kraj : Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Cozy Glass Napisano Sierpień 28, 2018 Share Napisano Sierpień 28, 2018 Niestety nie znam się tak, ale kraj przypomina mi hipopotama xd + Widać z tyłu jakieś państwa na tym obrazku, nie wiem czy jest to zamierzone czy też w jakiś sposób może pomóc, po prostu widzę że jest, Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Starlight Sparkle Napisano Sierpień 29, 2018 Share Napisano Sierpień 29, 2018 To było dość trudne... ale to chyba jest Spoiler Wołoszczyzna Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
BiP Napisano Sierpień 29, 2018 Share Napisano Sierpień 29, 2018 Strzelam Spoiler Turcja, (choć brak mi tu części Cypru) Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ConQrM Napisano Sierpień 29, 2018 Share Napisano Sierpień 29, 2018 O jejku, to jest trudne, będę strzelać Spoiler tratatatatatatatatata! A tak serio to trochę mi przypomina imperium mongolskie, pewnie źle ale co tam Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Po prostu Tomek Napisano Sierpień 29, 2018 Share Napisano Sierpień 29, 2018 Spoiler Mi się wydaje że Hospodarstwo Wołoskie/Wołoszczyzna. Jak zwał tak zwał, babcia Rumunii. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Napisano Sierpień 31, 2018 Share Napisano Sierpień 31, 2018 Każdy kto napisał że to Wołoszczyzna zyskuje jeden punkt oto następny kraj Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
BiP Napisano Sierpień 31, 2018 Share Napisano Sierpień 31, 2018 Spoiler Rosja, lub ZSRR Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Po prostu Tomek Napisano Sierpień 31, 2018 Share Napisano Sierpień 31, 2018 Spoiler Ci powiem szczerze, było lepiej skitrać ten wyraźny sierp z boku. Ale nawet bez tego po prostu nie mógłbym nie zgadnąć, że to Związek Socjalistycznych Republik Rad. Albo Związek Radziecki, jak nie jesteś komuchem/hipsterem. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ConQrM Napisano Sierpień 31, 2018 Share Napisano Sierpień 31, 2018 Spoiler soyuz nerušimyj respublik svobodnych! Związek Socjalistycznych Republik Radzieckich Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Starlight Sparkle Napisano Sierpień 31, 2018 Share Napisano Sierpień 31, 2018 Spoiler ZSRR widać nawet kawałek sierpa i młota. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Napisano Wrzesień 5, 2018 Share Napisano Wrzesień 5, 2018 (edytowany) Każdy kto napisał że to ZSRR zyskuje jeden punkt. Dnia 31.08.2018 o 09:24, BiP napisał: Odkryj ukrytą treść Rosja, lub ZSRR Zmieniłem zasady i od teraz uznaję pierwszą napisaną odpowiedź ale jako iż dopiero teraz ją dodałem, odpowiedź uznaję jako prawidłową. A oto następny kraj : Edytowano Wrzesień 5, 2018 przez Gość Zbyt ciemny obraz z granicami Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ConQrM Napisano Wrzesień 6, 2018 Share Napisano Wrzesień 6, 2018 Spoiler To jest oczywiście Estonia Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Po prostu Tomek Napisano Wrzesień 7, 2018 Share Napisano Wrzesień 7, 2018 Jak uznajesz pierwszą to w sumie ma sens, ale lipa jak ktoś nie śledzi tego wątku albo nie ma go jak odpowiesz. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Napisano Wrzesień 7, 2018 Share Napisano Wrzesień 7, 2018 23 godziny temu, Po prostu Tomek napisał: Jak uznajesz pierwszą to w sumie ma sens, ale lipa jak ktoś nie śledzi tego wątku albo nie ma go jak odpowiesz. W poście zaczynającym zabawę jest ta zasada. Każdy kto napisał że to Estonia zyskuje jeden punkt oto następny kraj. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ConQrM Napisano Wrzesień 8, 2018 Share Napisano Wrzesień 8, 2018 Spoiler To chyba jest Bizancjum circa 1030 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
BiP Napisano Wrzesień 8, 2018 Share Napisano Wrzesień 8, 2018 Spoiler Bizancjum Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Starlight Sparkle Napisano Wrzesień 8, 2018 Share Napisano Wrzesień 8, 2018 Spoiler Bizancjum... z początku myślałem, czy nie ottomani, ale po sprawdzeniu mapki okazało się, że ottomani nie posiadali wysp jak na grafice. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ConQrM Napisano Wrzesień 8, 2018 Share Napisano Wrzesień 8, 2018 Spoiler 2 godziny temu, Starlight Sparkle napisał: z początku myślałem, czy nie ottomani, ale po sprawdzeniu mapki okazało się, że ottomani nie posiadali wysp jak na grafice. Osmania posiadała Krete Rodos i Cypr, lecz miała inne granice w szczycie swojej potegi. Tak tylko prostuję Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Napisano Wrzesień 10, 2018 Share Napisano Wrzesień 10, 2018 Każdy kto napisał że to Bizancjum zyskuje jeden punkt a oto następny kraj: Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Starlight Sparkle Napisano Wrzesień 10, 2018 Share Napisano Wrzesień 10, 2018 Spoiler Królestwo Węgier, w którego skład wchodzi Chorwacja i bodajże Słowenia. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ConQrM Napisano Wrzesień 11, 2018 Share Napisano Wrzesień 11, 2018 Spoiler Magyarország! Węgry oczywiście Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
BiP Napisano Wrzesień 11, 2018 Share Napisano Wrzesień 11, 2018 Spoiler Węgry Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Recommended Posts
Chcesz dodać odpowiedź ? Zaloguj się lub zarejestruj nowe konto.
Tylko zarejestrowani użytkownicy mogą komentować zawartość tej strony
Utwórz konto
Zarejestruj nowe konto, to bardzo łatwy proces!
Zarejestruj nowe kontoZaloguj się
Posiadasz własne konto? Użyj go!
Zaloguj się