Artem Posted September 15, 2018 Share Posted September 15, 2018 [Napisy PL] Odcinek 22 Link do Sparkle: MLP:FIM S08E22 Plik z napisami: Google Drive [.srt] 3 Link to comment Share on other sites More sharing options...
ByczekPazerny Posted September 16, 2018 Share Posted September 16, 2018 Dobry odcinek. Scenariusz napisany całkiem spoko, uczniaki w bardziej okazałych rolach, dzieje się dużo i dostajemy ważne info odnośnie drzewa harmonii. Epizod powiewa niekiedy nudą, i faktycznie - niewiele jest elementów humorystycznych. Daję 8/10 bo jest to sensowny, dobrze wykonany materiał, jednakże nie porywający. Teraz zaczynam trochę żałować iż zaznajomiłem się z częścią informacji jakie wypłynęły w spoilerach. Gdyby nie one to ten odcinek byłby dla mnie o wiele ciekawszy, gdyż Cozzy Glow zaczęła ujawniać swoją niecną naturę, a ja niestety wiedziałem o tym iż młoda okaże się pod koniec sezonu zwykłą francą. Drzewko przemawiające pod postacią Twalota swoją dykcją kojarzy mi się z Czerwoną Królową z pierwszego "Resident Evil". Link to comment Share on other sites More sharing options...
Artem Posted September 22, 2018 Share Posted September 22, 2018 Polski dubbing: Korzenie prawdy 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Starlight Sparkle Posted September 24, 2018 Share Posted September 24, 2018 Bardzo fajny odcinek. Podobała mi się zagrywka z labiryntem i pomaganiem sobie nawzajem przezwyciężyć swoje lęki. Fajnie było zobaczyć kolejny raz Chrysalis, nawet jeśli to nie była ona Zabawna akcja z herbatką i przebierankami no i fajne pająki. Troszkę niepokoi zakończenie z Cozy Glow, ale cóż zawsze znajdzie się jakiś ukryty przeciwnik. Co mi się nie bardzo podobało to robienie z drzewa przyjaźni jakiegoś super inteligentnego bytu, który komunikuje się z otoczeniem coś jak Ewa czy Eua z Avatara. Ocena 9/10 Link to comment Share on other sites More sharing options...
BiP Posted September 30, 2018 Share Posted September 30, 2018 Spodobał mi się ten odcinek i to jak ta młoda uwypukliła wszystkie cechy każdego gatunku. Jednak sam odcinek był nieco przewidywalny, bo podobne zagranie ze zmaganiem się ze swoją naturą, urządził już Discord w 2 sezonie dla M6. Ogólnie to jednak mocna 8 się należy. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts