Cheerful Sparkle Napisano Luty 17, 2019 Share Napisano Luty 17, 2019 Gdyby nie moje koneksje, Skarbie, nigdzie by Cię nie zatrudnili Niby jestem normalnym człowiekiem, ale w dowolnej chwili potrafię się zamienić w ptaki i odlecieć! Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Starlight Sparkle Napisano Luty 17, 2019 Share Napisano Luty 17, 2019 I właśnie dlatego wciąż twierdzisz, że wszystko, co osiągam, jest dzięki Tobie. Te ptaki żyją w Twojej głowie... skarbie Znam wszystkie sekrety Ponyville. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Cheerful Sparkle Napisano Luty 19, 2019 Share Napisano Luty 19, 2019 Znam wszystkie sekrety Equestrii! Potrafię bez trudu Cię namierzyć, zhakować Twój komputer i zniszczyć Ci dane! Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Starlight Sparkle Napisano Luty 19, 2019 Share Napisano Luty 19, 2019 Całkiem możliwe, gdyby nie to, że mój komputer jest wszędzie i musiałbyś zniszczyć je wszystkie. W ogóle nie boje się Chrysalis. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Moonlight Napisano Luty 22, 2019 Autor Share Napisano Luty 22, 2019 Mówisz o tej królowej Chrysalis, której regularnie podsyłam komentarze spod moich prac, by mogła wysysać z nich miłość? Ja nie muszę się jej bać, ale nie wiem jak inni... Potrafię jeść spaghetti tak ładnie, że nie brudzę niczego wokół siebie, a tym bardziej siebie! Taka jestem zdolna. 1 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Starlight Sparkle Napisano Luty 22, 2019 Share Napisano Luty 22, 2019 Ja potrafię zjeść dowolną potrawę i się nie ubrudzić. Potrafię stworzyć rzecz która jest bez sensu i jest tak bardzo bez sensu, że aż zaczyna nabierać sensu. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Cheerful Sparkle Napisano Luty 22, 2019 Share Napisano Luty 22, 2019 TO CIEKAWE! Gdyż ja tworzę sensowne rzeczy, które są tak bardzo sensowne, że aż tracą sens! Potrafię napisać literackie arcydzieło o przygodach kucyków i niedługo to udowodnię! Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Starlight Sparkle Napisano Luty 22, 2019 Share Napisano Luty 22, 2019 Ja już udowodniłem wszystko, co było do udowodnienia, tak więc udowodnisz coś, co zostało już udowodnione. Zwykłe rzeczy w moich kopytkach zmieniają się w dzieła sztuki. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Cheerful Sparkle Napisano Luty 22, 2019 Share Napisano Luty 22, 2019 Dzieła sztuki w Twoim ciasnym mniemaniu, bo dla każdego innego odbiorcy to zwykły kicz Rozpierniczam system! 1 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Starlight Sparkle Napisano Luty 23, 2019 Share Napisano Luty 23, 2019 Odtwarzam wszystko, co "rozpierniczasz" Potrafię upiec najlepsze ciasteczka w Equestrii Tylko Pinkie wiecznie mówi, że to amatorszczyzna. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Moonlight Napisano Luty 23, 2019 Autor Share Napisano Luty 23, 2019 Zapewne Pinkie mówi tak, bo spróbowała moich potrójnie czekoladowych ciasteczek z polewą miętową. Kilka ciekawych osobistości mówiło, że tak jak nie jadają ciastek, to moje ciastka mogłyby jeść bez końca Moja armia kotów opanowała świat już pięć razy z rzędu i teraz przymierza się do podbicia galaktyki! Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Cheerful Sparkle Napisano Luty 24, 2019 Share Napisano Luty 24, 2019 ... co się jej nie uda, bo ja już dawno opanowałem galaktykę z moim super-kotami Potrafię wskrzeszać zmarłych jak Chrystus Łazarza - CYK i trupek ożywa! Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Moonlight Napisano Luty 24, 2019 Autor Share Napisano Luty 24, 2019 To się nazywa nekromancja i tak się składa, że jestem redaktorem w gazetce prowadzonej przez najlepszą nekromantkę, jaką zna to forum! Nie jeden trupek ożywa, ale całe armie! Chwała Wielkiej @Cahan! Potrafię być tak urocza, że małe kotki przychodzą do mnie prosić o korepetycje :3 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Cahan Napisano Luty 24, 2019 Share Napisano Luty 24, 2019 Potrafię trzaskać obrotowymi drzwiami! Legendy mówią, że to był Chuck Norris, ale tak naprawdę to byłam ja. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Cheerful Sparkle Napisano Luty 27, 2019 Share Napisano Luty 27, 2019 To dzięki temu, że ja wynalazłem trzaskające drzwi obrotowe! Mam ręce, które leczą Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Starlight Sparkle Napisano Luty 27, 2019 Share Napisano Luty 27, 2019 Naturalnie w końcu te zdolne łapki zostały wystawione na działanie mojej tajemniczej maszyny... Potrafię na poczekaniu wymyślić dowolną historyjkę, która brzmi przekonująco. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Cheerful Sparkle Napisano Luty 27, 2019 Share Napisano Luty 27, 2019 A ja potrafię wymyślić dwie historyjki na poczekaniu, które zgrabnie łączą się z innymi zmyślonymi historyjkami Byłem w Equestrii jako ogier, który jest moim alter ego i tylko mnie jednemu udało się uwieść Starlight Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Starlight Sparkle Napisano Luty 27, 2019 Share Napisano Luty 27, 2019 Uwieść Starlight!!! A... co? Aha dobrze... Starlight mówi, że tak mam to nazywać, a Ty masz wracać do Equestrii na kolejne eksperymen... znaczy się randki. Księżniczka Luna zabrała mnie na wycieczkę po snach kucyków. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Cheerful Sparkle Napisano Luty 28, 2019 Share Napisano Luty 28, 2019 Chwaliłeś się już tym Wielkie mi rzeczy Ja z księżniczką Luną spotykam się kiedy tylko zapragnę, a nie gdy mnie łaskawie weźmie na wycieczkę po snach! Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Starlight Sparkle Napisano Luty 28, 2019 Share Napisano Luty 28, 2019 Bo jesteś nachalny, a ona jest zbyt miła, by odmówić. Prowadziłem sesje rpg dla brata Applejack i Spikea. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Cheerful Sparkle Napisano Luty 28, 2019 Share Napisano Luty 28, 2019 Oni i tak więcej się nauczyli bez Ciebie Doradzałem Celestii w ważnych kwestiach strategicznych, które pozostały tajne Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Moonlight Napisano Marzec 2, 2019 Autor Share Napisano Marzec 2, 2019 Moje sugestie strategiczne dla księżniczek sprawiły tak wielką różnicę i wsławiły się tak bardzo, że teraz studenci uczą się o nich z książek. Nie dało się tego zataić. Potrafię wyczuć zapach kwiatów wśród smogowej zasłony Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Cheerful Sparkle Napisano Marzec 3, 2019 Share Napisano Marzec 3, 2019 A ja potrafię rozgarniać smog - dlatego też możesz coś poczuć Wpuściłem nasze ziemskie demony do świata kuców, żeby napisać o tym fanfika... Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Starlight Sparkle Napisano Marzec 3, 2019 Share Napisano Marzec 3, 2019 Wszystkie ziemskie demony są moimi tworami więc póki grają swoje role, to nie dostaną po... Po spędzeniu kilku godzin z Discordem potrafię sobie wyobrazić niewyobrażalne. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Moonlight Napisano Marzec 3, 2019 Autor Share Napisano Marzec 3, 2019 Ja jestem niewyobrażalnym, więc ciekawe dlaczego mnie sobie wyobrażasz... Potrafię iść w prawo i w lewo w tym samym czasie 1 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Recommended Posts