Starlight Sparkle Napisano Listopad 4, 2018 Share Napisano Listopad 4, 2018 Tak, ale one działają dzięki pluszowej Fluttershy, która posiada urządzenie do zmiany pracy mózgu i stąd się wzięły Twoje zdolności. To do mnie trafią duszę ludzi zmarłych w Śródziemiu... w końcu nadszedł czas by to ujawnić. 1 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Cheerful Sparkle Napisano Listopad 4, 2018 Share Napisano Listopad 4, 2018 22 minuty temu, Starlight Sparkle napisał: Tak, ale one działają dzięki pluszowej Fluttershy, która posiada urządzenie do zmiany pracy mózgu i stąd się wzięły Twoje zdolności. Czułem, że jest w niej coś wyjątkowego... <> Dusze do Ciebie trafią, bo zapewne przeczytałeś tłumaczenie starożytnego poradnika o przechwytywaniu dusz mojego autorstwa, który odkopałem w starożytnych katakumbach. To ja dałem cynk scenarzystom MLP, żeby styknęli ze sobą Starlight i Trixie 1 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Cheerful Sparkle Napisano Listopad 9, 2018 Share Napisano Listopad 9, 2018 A ja jestem Twoim alter ego z alternatywnej rzeczywistości i tam też wymyśliłem, żeby spiknąć Starlight i Trixie dużo wcześniej przed Tobą! Wystarczy moje jedno pstryknięcie palcami i to forum przestaje istnieć. Do tej pory nie pstryknąłem Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Starlight Sparkle Napisano Listopad 10, 2018 Share Napisano Listopad 10, 2018 Owszem możesz to zrobić, ale zdajesz sobie sprawę, że to ode mnie zależy czy Twoje pstryknięcie wyda to charakterystyczne, pełne mocy pstryk. Ludzie zastanawiają się, jak pradawne cywilizacje tworzyły takie niezwykłe konstrukcje i takie precyzyjne, a prawda jest taka, że miałem dość fuszerki więc wziąłem narzędzia i cofnąłem się w czasie, by pokazać im jak to się robi. 1 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Cheerful Sparkle Napisano Listopad 10, 2018 Share Napisano Listopad 10, 2018 Hola, hola! Gdyby nie mój patent na wehikuł czasu, to nigdzie byś się nie wybrał A tak a propos: podczas jednej z podróży w czasie WEHIKUŁEM ZAPROJEKTOWANYM PRZEZE MNIE m. in. podsunąłem starożytnym pomysł, że konie mogą mieć róg albo skrzydła i tak powstały mity o jednorożcach oraz pegazach, które to dały podwaliny dla scenariusza do pewnej wszystkich nam znanej i lubianej kreskówki 1 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Moonlight Napisano Listopad 12, 2018 Autor Share Napisano Listopad 12, 2018 Tak naprawdę nie musiałeś im podsuwać tego pomysłu, bo mój przodek z czasów starożytnych odkrył ich istnienie, a miejsce ich przebywania jest strzeżone przez moją rodzinę przez pokolenia! Ty mogłeś stworzyć mity, ale to nasz ród strzeże prawdy! Wynalazłam przepis na naleśniki, które opiekają się z obu stron na raz, bez żadnego specjalnego sprzętu! Dzięki temu, można ich usmażyć dwa razy więcej, w tym samym czasie! Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Cheerful Sparkle Napisano Listopad 12, 2018 Share Napisano Listopad 12, 2018 Dobrze powiedziałaś, że wynalazłaś ten przepis, a nie napisałaś Autorem przepisu jestem oczywiście ja - miałem wtedy 6 lat jak go stworzyłem Wtedy jeszcze skombinowałem gofry, zapiekanki i grzanki opiekające się same z obydwu stron Mówiłem, że podróżuję po wszechświecie, po innych galaktykach? Z prędkością wielokrotnie większą niż prędkość światła? Po prostu myślę, gdzie się przenieść i tam jestem! Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Starlight Sparkle Napisano Listopad 12, 2018 Share Napisano Listopad 12, 2018 Bardzo dobrze jest wiedzieć, że efekty Twojej pracy komuś się podobają i z nich korzysta, a już myślałem, czy nie dać odpocząć swojej woli od stwarzania nowych cudów. Wynalazłem herbatę, a następnie pokazałem ją pannie Trixie i teraz Moon ma zajęcie u swojej pracodawczyni. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Cheerful Sparkle Napisano Listopad 13, 2018 Share Napisano Listopad 13, 2018 Hejże hola! Przecież to ja tę herbatę posiałem! Wziąłeś mi ją z mojej plantacji i oddałeś bez mojej wiedzy?! Mam zawał! Dobrze, że chociaż trafiła w dobre ręce Potrafię hipnotyzować spojrzeniem Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kamikun Napisano Listopad 14, 2018 Share Napisano Listopad 14, 2018 Phiii ja nie muszę do tego (hipnotyzowania) używać nawet spojrzenia. Niechcący strąciłem nokię 3310 z biurka sobie na stopę... Teraz, nie dość że przeżyłem to jeszcze muszę kupić nowy telefon. 2 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Cheerful Sparkle Napisano Listopad 17, 2018 Share Napisano Listopad 17, 2018 To jeszcze nic! Ja wyrzuciłem po pijaku nokię przez okno, wybuch od jej upadku spowodował grzyb atomowy, uratowałem wszystkich poszkodowanych i odbudowałem sobie dom od nowa. Wynalazłem lek na kaca, ale go nie upowszechniam, żebyście nie pili bez końca! Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Moonlight Napisano Listopad 18, 2018 Autor Share Napisano Listopad 18, 2018 Ha! Nie piję w ogóle, więc nie muszę błagać o twój wynalazek, gdyż go nie potrzebuję! Byłam pierwszym człowiekiem na księżycu! Po ujawnieniu amerykańskiej mistyfikacji, sporządziłam w swoim garażu małą, niewykrywalną rakietę i poleciałam na naszego naturalnego satelitę, by odwiedzić Lunę z ciasteczkami i herbatką. 1 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Cheerful Sparkle Napisano Listopad 18, 2018 Share Napisano Listopad 18, 2018 Ja pierwszy zaprojektowałem taką rakietę, ale porzuciłem projekt i wolałem, aby ktoś inny na tym skorzystał. Nie ma za co Zaprojektowałem perfumy rodem z historii Pachnidło Każdy kto poczuje Twój zapach bezgranicznie Cię kocha... Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Starlight Sparkle Napisano Listopad 18, 2018 Share Napisano Listopad 18, 2018 Może i zaprojektowałeś takie perfumy, ale działają tylko dlatego, że wynalazłem coś takiego jak miłość. Odwiedziłem Lunę na księżycu i poznałem Nightmare z zupełnie innej strony... fajna klacz. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Cheerful Sparkle Napisano Listopad 18, 2018 Share Napisano Listopad 18, 2018 No ja wiem - poprosiłem ją, żeby zamieszkała na księżycu i zrobiła na Tobie dobre wrażenie, gdy już przybędziesz Umiem podskakiwać wyżej niż Pinkie Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Starlight Sparkle Napisano Listopad 18, 2018 Share Napisano Listopad 18, 2018 Ponieważ Pinkie obiecała mi, że da się pokonać w tej dyscyplinie, a ona nigdy nie złamie obietnicy. Byłem na kawie z Królową Chrysalis. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Cheerful Sparkle Napisano Listopad 19, 2018 Share Napisano Listopad 19, 2018 Ja byłem przed Tobą i to ja jej kawę donosiłem To ja uszyłem kapelusz i pelerynkę dla Trixie! Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Starlight Sparkle Napisano Listopad 19, 2018 Share Napisano Listopad 19, 2018 Wiem... szukała odpowiedniego krawca dla mojego projektu i wybraliśmy Ciebie. To ja wskrzesiłem Gandalfa po walce z Blarogiem. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Cheerful Sparkle Napisano Listopad 19, 2018 Share Napisano Listopad 19, 2018 ... zaklęciem napisanym przeze mnie, którym wcześniej wskrzeszałem inne postacie Potrafię sprawić, że przedmioty lewitują Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Starlight Sparkle Napisano Listopad 19, 2018 Share Napisano Listopad 19, 2018 To się nazywa telekineza... Razem z Twilight nauczyliśmy Cię tej sztuczki. Potrafię okiełznać wirusa XD. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kamikun Napisano Listopad 19, 2018 Share Napisano Listopad 19, 2018 Potrafię okiełznać tych co potrafią okiełznać wirusa Wygrałem ostatnio w totka trzy razy pod rząd... z początku ta gra wydała mi się kompletnie losowa, ale po rozpracowaniu jej systemu dałem sobie spokój z wysyłaniem kuponów... nie chciałem odbierać innym radości... Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Cheerful Sparkle Napisano Listopad 20, 2018 Share Napisano Listopad 20, 2018 Phi! Ta gra została już dawno rozgryziona przeze mnie! Po tym jak to zrobiłem Totalizator Sportowy zaproponował mi sprawowanie pieczy nad grami losowymi i to ja Ci pomogłem wygrać trzy razy z rzędu, żeby dać Ci złudzenie, że Twój system rzekomo działa Kontroluję pogodę - dzisiaj macie śnieżek. Na weekend będzie słoneczko Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ConQrM Napisano Listopad 20, 2018 Share Napisano Listopad 20, 2018 Możesz ją kontrolować tylko dzięki mojej szczodrej chęci dzielenia się moja materią wszechświata Tak btw, doprowadziłem internet do Polski 1 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Suchar Napisano Listopad 20, 2018 Share Napisano Listopad 20, 2018 (edytowany) A zapomniałeś kto podsunął ci pomysł z doprowadzeniem tu internetu? Tak, to ja. Poza tym pierwotnie ja byłem właścicielem całej materii ale mi się znudziło zarządzanie tym wszystkim i rzuciłem akt własności do jakiegoś kosza A tak w ogóle, co sądzicie o moim wynalazku? Nazywa się powietrze i według mnie jest całkiem przydatne. Edytowano Listopad 20, 2018 przez Suchar 1 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ConQrM Napisano Listopad 20, 2018 Share Napisano Listopad 20, 2018 Doskonały. Idealnie dopełnia mój wynalazek - płuca. No, to teraz idę się wyspać, w końcu ktoś musi wcześniej wstać i obudzić Celestię by podniosła to słońce, nie? 1 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Recommended Posts