Akouu Napisano Listopad 7, 2018 Autor Share Napisano Listopad 7, 2018 To było We Got This Together. [Polski] Czy historia ta ma jeszcze brzmieć przez wiele lat? [Angielski] Will your story be told or remain a mystery? Spoiler @Youkai20 ta gra bez ciebie nie miała by sensu Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Youkai20 Napisano Listopad 7, 2018 Share Napisano Listopad 7, 2018 To jest Spoiler czołówka filmu "Legend of Everfree". Tyle, bo nie znam znów nazwy Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Cheerful Sparkle Napisano Listopad 7, 2018 Share Napisano Listopad 7, 2018 To jest: Spoiler MLP Equestria Girls: Legend of Everfree Spoiler Niestety, ale w forumowe zabawy gra niewiele osób... Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Akouu Napisano Listopad 8, 2018 Autor Share Napisano Listopad 8, 2018 20 godzin temu, Grzegorz_Nikodem napisał: Niestety, ale w forumowe zabawy gra niewiele osób... Taa... lecz wcale mi to nie przeszkadza. Cieszę się, że ktokolwiek gra w tą zabawę Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Akouu Napisano Listopad 9, 2018 Autor Share Napisano Listopad 9, 2018 (edytowany) Mam co raz większy problem z szukaniem kolejnych fragmentów, a wy sobie świetnie radzicie. Ta piosenka nazywała się po prostu Legen Of Everfree [Polski] I przyjdzie ten dzień, by sprawdzić się [Angielski] And maybe someday I'll have to try Edytowano Listopad 9, 2018 przez Akouu Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Youkai20 Napisano Listopad 9, 2018 Share Napisano Listopad 9, 2018 Bardzo proste Spoiler To piosenka Apple Bloom - "Out on my own". Swoją drogą niezwykle jak na MLP przykra. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Cheerful Sparkle Napisano Listopad 9, 2018 Share Napisano Listopad 9, 2018 Spoiler Out on my own - Na własną rękę - zaśpiewane słodkim głosikiem Apple Bloom Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Starlight Sparkle Napisano Listopad 10, 2018 Share Napisano Listopad 10, 2018 Spoiler Out On My Own - Apple Bloom Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Akouu Napisano Listopad 11, 2018 Autor Share Napisano Listopad 11, 2018 To było Out On My Own. Dnia 9.11.2018 o 21:21, Youkai20 napisał: Bardzo proste 20 minut szukałem odpowiedniego fragmentu. Trudno , widocznie muszę się bardziej postarać. Chciałem dać fragment Equestria The Land I Love, w końcu taki patriotyczny utwór pasowałby tematem do dzisiejszego dnia, ale uznałem, że byłoby to zbyt oczywiste. [Polski] Tyle rzeczy świetnych jest [Angielski] Maybe there are lots of things Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Youkai20 Napisano Listopad 11, 2018 Share Napisano Listopad 11, 2018 Hmmm.... no dobra, to nie jest proste, ale po chwili, wydaje mi się, że Spoiler tekst angielski to chyba z "Blank flanks forever"? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Akouu Napisano Listopad 13, 2018 Autor Share Napisano Listopad 13, 2018 (edytowany) I 10 fragment za nami. Mam nadzieję, że jeszcze będzie co najmniej kolejne 10, a potem to zobaczymy, ponieważ się ciekawe utwory skończą i zostaną takie, które są oczywiste do odgadnięcia. [Polski] I z kucykami spędzaj czas [Angielski] Spend time with ponies just like you I oczywiście to było Blank Flanks Forever Edytowano Listopad 13, 2018 przez Akouu Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Cheerful Sparkle Napisano Listopad 13, 2018 Share Napisano Listopad 13, 2018 Spoiler Prezent Pinkie Lubię te piosenki z Pinkie o takim broadway'owskim charakterze Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Starlight Sparkle Napisano Listopad 13, 2018 Share Napisano Listopad 13, 2018 Spoiler S6 E8 Piosenka... Pinkie's Present Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Akouu Napisano Listopad 15, 2018 Autor Share Napisano Listopad 15, 2018 Tak, to był fragment Pinkie's Present [Polski] Nie uda ci się złamać mnie [Angielski] You're never gonna bring me down Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Youkai20 Napisano Listopad 15, 2018 Share Napisano Listopad 15, 2018 Spoiler Zdaje mi się, że to słowa Sunset Shimmer z końcówki filmu "Rainbow Rocks" ale za cholerę nie napiszę nazwy piosenki bo jej po prostu nie znam. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Cheerful Sparkle Napisano Listopad 16, 2018 Share Napisano Listopad 16, 2018 Spoiler EG: Rainbow Rocks - Welcome to the Show Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Akouu Napisano Listopad 17, 2018 Autor Share Napisano Listopad 17, 2018 To było Welcome To The Show. Po tym jak podałem ten fragment cały dzień miałem tą piosenkę w głowie. Po prostu musiałem obejrzeć całe Rainbow Rocks [Polski] Przyjaźń znajdzie cię [Angielski] Friendship there will grow Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Starlight Sparkle Napisano Listopad 17, 2018 Share Napisano Listopad 17, 2018 O... Ta zagadka to jak by postawić mnie metr przed tarczą i dać armatę. Oczywiście jest to: Spoiler "Friends Are Always There For You" Piosenka, którą śpiewa Starlight, by podkreślić swój nowy początek na drodze przyjaźni... śpiewa ją w końcówce 5 sezonu. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Youkai20 Napisano Listopad 18, 2018 Share Napisano Listopad 18, 2018 Spoiler "Friends are always there for you". Bardzo przyjemna piosenka, którą naprawdę lubię. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Cheerful Sparkle Napisano Listopad 18, 2018 Share Napisano Listopad 18, 2018 (edytowany) Spoiler Jedna z przyjemniejszych piosenek tegoż sezonu Edytowano Listopad 18, 2018 przez Grzegorz_Nikodem 1 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Akouu Napisano Listopad 19, 2018 Autor Share Napisano Listopad 19, 2018 (edytowany) Tak, poprawna odpowiedź to Friends Are Always There For You. Mi jakoś ta piosenka nie utkwiła w głowię, nie znalazłem dla niej miejsca na mojej kucykowej playliście. [Polski] Lecz, przyjdzie taka chwila [Angielski] But then there comes a moment Edytowano Listopad 19, 2018 przez Akouu Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Youkai20 Napisano Listopad 19, 2018 Share Napisano Listopad 19, 2018 Spoiler Open up your eyes Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Starlight Sparkle Napisano Listopad 19, 2018 Share Napisano Listopad 19, 2018 Spoiler To oczywiście "Open Up Your Eyes" Piosenka śpiewana przez Tempest. Dokładnie scena, w której tempest trzyma Twili w klatce na pokładzie swojego statku. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Akouu Napisano Listopad 21, 2018 Autor Share Napisano Listopad 21, 2018 Nie macie problemu z żadną piosenką, to było Open Up Your Eyes. [Polski] Nie ugnę się, o nie [Angielski] I'm not about to fold Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Youkai20 Napisano Listopad 21, 2018 Share Napisano Listopad 21, 2018 Przyznam, że długo mi zajęło odgadnięcie co to za piosenka, aż się zacząłem delikatnie irytować, ale wreszcie przypomniałem sobie te słowa. Pochodzą, jak mi się na 90% wydaje, z piosenki pt. "Generosity". Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Recommended Posts
Chcesz dodać odpowiedź ? Zaloguj się lub zarejestruj nowe konto.
Tylko zarejestrowani użytkownicy mogą komentować zawartość tej strony
Utwórz konto
Zarejestruj nowe konto, to bardzo łatwy proces!
Zarejestruj nowe kontoZaloguj się
Posiadasz własne konto? Użyj go!
Zaloguj się