Poszukiwacz15 Napisano Marzec 21, 2019 Share Napisano Marzec 21, 2019 Tak, ale staram się o tym nie myśleć. Coś cię teraz boli? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Killer Poke Napisano Marzec 21, 2019 Share Napisano Marzec 21, 2019 Tak, nera mnie szarpie jakby ktoś kijem zajechał; Przeziębiłeś się na czyimś pogrzebie? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Starlight Sparkle Napisano Marzec 22, 2019 Share Napisano Marzec 22, 2019 Nie Miałeś kiedyś Déjà vu? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Cheerful Sparkle Napisano Marzec 22, 2019 Share Napisano Marzec 22, 2019 Tak Lubisz odpowiadać na trudne pytania? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Starlight Sparkle Napisano Marzec 22, 2019 Share Napisano Marzec 22, 2019 Tak... Lubisz pytać? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Cheerful Sparkle Napisano Marzec 22, 2019 Share Napisano Marzec 22, 2019 Już nie... Grasz w coś na konsoli? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Starlight Sparkle Napisano Marzec 22, 2019 Share Napisano Marzec 22, 2019 Tak. Chciałbyś być dziennikarzem? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Cheerful Sparkle Napisano Marzec 22, 2019 Share Napisano Marzec 22, 2019 Tak. Chciałbyś mieć broń palną? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Starlight Sparkle Napisano Marzec 22, 2019 Share Napisano Marzec 22, 2019 Nie wiem... Nie, bo i tak bym jej nie używał. Chciałbyś mieć władze? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Cheerful Sparkle Napisano Marzec 22, 2019 Share Napisano Marzec 22, 2019 Nie. Chciałbyś mieć kolczyk w nosie? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Starlight Sparkle Napisano Marzec 22, 2019 Share Napisano Marzec 22, 2019 Nie Chciałbyś mieć kolorowe włosy? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Cheerful Sparkle Napisano Marzec 22, 2019 Share Napisano Marzec 22, 2019 Dawniej bym chciał, ale dzisiaj... nie Chciałbyś zapuścić włosy do ramion? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Starlight Sparkle Napisano Marzec 22, 2019 Share Napisano Marzec 22, 2019 Nie... ale miałem długie dawniej. Chciałbyś zrobić sobie tatuaż? 1 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Cheerful Sparkle Napisano Marzec 22, 2019 Share Napisano Marzec 22, 2019 Nie. Marzyłeś, żeby być kierowcą? 7 minut temu, Starlight Sparkle napisał: Nie... ale miałem długie dawniej. Spoiler JA TEŻ Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Starlight Sparkle Napisano Marzec 22, 2019 Share Napisano Marzec 22, 2019 Tak Po obejrzeniu Mistrz Kierownicy Ucieka. Chciałeś zostać pilotem? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Cheerful Sparkle Napisano Marzec 22, 2019 Share Napisano Marzec 22, 2019 TAK Brałeś udział w kuligu? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Starlight Sparkle Napisano Marzec 22, 2019 Share Napisano Marzec 22, 2019 (edytowany) Tak Byłeś kiedyś w lesie nocą? Edytowano Marzec 24, 2019 przez Starlight Sparkle Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Cheerful Sparkle Napisano Marzec 23, 2019 Share Napisano Marzec 23, 2019 51 minut temu, Starlight Sparkle napisał: Byłeś kiedyś w lecie nocą? Że co?! Byłem latem nocą i zimą nocą... Miałeś kiedyś omdlenie? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Grento YTP Napisano Marzec 23, 2019 Share Napisano Marzec 23, 2019 Nie. Czy uratowałeś komuś życie? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Danio Doża Venucci Napisano Marzec 23, 2019 Share Napisano Marzec 23, 2019 Tak, raz wyciągnąłem kolegę znad przepaści Czy chciałbyś zmienić coś w swoim życiu ? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Cheerful Sparkle Napisano Marzec 24, 2019 Share Napisano Marzec 24, 2019 Tak, chciałbym zmienić pracę. Czy chciałbyś mieć lepszy komputer? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Danio Doża Venucci Napisano Marzec 26, 2019 Share Napisano Marzec 26, 2019 Tak, przydałby się lepszy sprzęt. Dążysz do czegoś większego w swoim życiu ? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Killer Poke Napisano Marzec 26, 2019 Share Napisano Marzec 26, 2019 Tak, do władzy nad światem ; Masz świecąca klawiaturę? 1 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Danio Doża Venucci Napisano Marzec 26, 2019 Share Napisano Marzec 26, 2019 (edytowany) Nie Jesteś w trakcie czytania jakiejś książki ? Edytowano Marzec 27, 2019 przez Danio Doża Venucci Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Cerssie Napisano Marzec 27, 2019 Share Napisano Marzec 27, 2019 Tak, aktualnie czytam "Cmętarz zwieżąt" Kinga. Spoiler Pisanie tego tytułu sprawia mi wręcz fizyczny ból, te błędy. Czy lubisz zimowe sporty ekstremalne? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Recommended Posts
Chcesz dodać odpowiedź ? Zaloguj się lub zarejestruj nowe konto.
Tylko zarejestrowani użytkownicy mogą komentować zawartość tej strony
Utwórz konto
Zarejestruj nowe konto, to bardzo łatwy proces!
Zarejestruj nowe kontoZaloguj się
Posiadasz własne konto? Użyj go!
Zaloguj się