Danio Doża Venucci Napisano Marzec 27, 2019 Share Napisano Marzec 27, 2019 Szanuje ludzi ,którzy je wykonują, sam nie przepadam za tym. Masz coś cennego co chronisz ponad wszystko ? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Cerssie Napisano Marzec 27, 2019 Share Napisano Marzec 27, 2019 Tak, kota. Spoiler Chyba że weźmiemy pod uwagę możliwość, że to on posiada mnie... Niemniej jednak, on jest dla mnie bezcenny. Bywam sentymentalna, ale nie na tyle, by trzymać się kurczowo przedmiotów materialnych, a z otaczającymi mnie ludźmi nie jestem w bardzo zażyłych relacjach. Generalnie wolę zwierzęta od ludzi, co wiele wyjaśnia. Czy zgadzasz się z chińskim przysłowiem: "Językiem można zmiażdżyć człowieka"? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Danio Doża Venucci Napisano Marzec 27, 2019 Share Napisano Marzec 27, 2019 Tak jak najbardziej w końcu to pióro poteżniejszę jest od miecza, a słowa ranią głębiej, niż choćby pięści . Spoiler Poza tym ludzi, można zwyczajnie przegadać i zmiażdżyć odpowiednio dobraną argumentacją tak mocno, że nie będą w stanie zebrać szczęk z posadzki i choćby odpowiedzieć . Mieliście dziś, dobry dzień ? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
misterspauls Napisano Marzec 27, 2019 Share Napisano Marzec 27, 2019 Tak Czy piliście własnej roboty bimber? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Cheerful Sparkle Napisano Marzec 28, 2019 Share Napisano Marzec 28, 2019 Piliśmy Czy uważasz za dobry pomysł porzucić swoje dotychczasowe życie, wyjechać gdzieś daleko i zaczął wszystko od nowa? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Cerssie Napisano Marzec 28, 2019 Share Napisano Marzec 28, 2019 Chyba jednak wolę nieco przekształcić swoje obecne życie i bardziej dostosować je do swoich wyobrażeń i marzeń, aniżeli ryzykować. Aż tak źle mi tu nie jest. Czy masz jakiś ulubiony zapach, np. perfum? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
misterspauls Napisano Marzec 28, 2019 Share Napisano Marzec 28, 2019 Nie Czy lubisz księżniczkę Molestię? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Cerssie Napisano Marzec 28, 2019 Share Napisano Marzec 28, 2019 No pewnie, Ceśka życiem Czy myślałeś kiedyś nad zrobieniem tatuażu lub już jakiś posiadasz? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Cheerful Sparkle Napisano Marzec 28, 2019 Share Napisano Marzec 28, 2019 Nie. Oglądasz jakieś reality show? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kucykowa MLP Napisano Marzec 28, 2019 Share Napisano Marzec 28, 2019 Nie Jesteś przeziębiony? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Cheerful Sparkle Napisano Marzec 28, 2019 Share Napisano Marzec 28, 2019 TAK! Jest zimno u Ciebie? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Cerssie Napisano Marzec 29, 2019 Share Napisano Marzec 29, 2019 Niestety... A już się cieszyłam z nadejścia prawdziwej wiosny. Czy byłbyś w stanie poprawnie nazwać chociaż kilka gwiazdozbiorów na niebie? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Poszukiwacz15 Napisano Marzec 29, 2019 Share Napisano Marzec 29, 2019 Tak, jestem zapalonym astronomem Czy codziennie pijesz kawe? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Danio Doża Venucci Napisano Marzec 29, 2019 Share Napisano Marzec 29, 2019 (edytowany) Nie, nie oddaje pokłonu kofeinowemu bóstwu , właściwie zupełnie nie piję kawy. Pamiętasz swoje sny ? Edytowano Marzec 29, 2019 przez Danio Doża Venucci Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Cheerful Sparkle Napisano Marzec 29, 2019 Share Napisano Marzec 29, 2019 Tak, kiedyś nawet prowadziłem "dziennik snów" Rumienisz się czasem? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
misterspauls Napisano Marzec 29, 2019 Share Napisano Marzec 29, 2019 Tak na widok pięknych dziewczyn Czy lubisz gofry? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Grento YTP Napisano Marzec 30, 2019 Share Napisano Marzec 30, 2019 Pewnie! Czy często widujesz piękne kobiety? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Cheerful Sparkle Napisano Marzec 31, 2019 Share Napisano Marzec 31, 2019 Jak wyjadę z mojej rodzinnej dziury to tak Czy jesteś zdania, że aktywność użytkowników na forum jest zatrważająco niska? 1 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Starlight Sparkle Napisano Kwiecień 2, 2019 Share Napisano Kwiecień 2, 2019 Tak Czy uważasz, że to lato będzie wyjątkowo gorące? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Danio Doża Venucci Napisano Kwiecień 7, 2019 Share Napisano Kwiecień 7, 2019 Tak, ocieplenie klimatu z roku na rok postępuje, więc gorąco upominam aby wszyscy o tym pamiętali, bo wyginiemy. Czy uważasz , że to ACTA-2 o mało nie rozwaliły nam forum ? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Starlight Sparkle Napisano Kwiecień 8, 2019 Share Napisano Kwiecień 8, 2019 Nie... Czy uważasz, że kontrola internetu jest potrzebna? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Danio Doża Venucci Napisano Kwiecień 8, 2019 Share Napisano Kwiecień 8, 2019 Tak, ale tylko do pewnego stopnia. Myślisz czasem o obaleniu naszego rządu? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Starlight Sparkle Napisano Kwiecień 9, 2019 Share Napisano Kwiecień 9, 2019 Według prawa wystarczy podobno zebrać odpowiednią ilość podpisów i można go rozwiązać. Więc można powiedzieć, że obecnie Nie, ale kiedyś Tak. Czy często przeglądasz DeviantArta? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kucykowa MLP Napisano Kwiecień 9, 2019 Share Napisano Kwiecień 9, 2019 Nie Wyspałeś się dzisiaj? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kao Napisano Kwiecień 9, 2019 Share Napisano Kwiecień 9, 2019 Tak Zjadłeś już dziś sniadanie? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Recommended Posts
Chcesz dodać odpowiedź ? Zaloguj się lub zarejestruj nowe konto.
Tylko zarejestrowani użytkownicy mogą komentować zawartość tej strony
Utwórz konto
Zarejestruj nowe konto, to bardzo łatwy proces!
Zarejestruj nowe kontoZaloguj się
Posiadasz własne konto? Użyj go!
Zaloguj się