Cheerful Sparkle Napisano Czerwiec 21, 2019 Share Napisano Czerwiec 21, 2019 (edytowany) Nie, potrafię nad sobą panować Lubisz pomyśleć zanim coś uczynisz? Edytowano Czerwiec 21, 2019 przez Cheerful Sparkle 1 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Napisano Czerwiec 22, 2019 Share Napisano Czerwiec 22, 2019 Tak. Wierzysz w Boga? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Po prostu Tomek Napisano Czerwiec 22, 2019 Share Napisano Czerwiec 22, 2019 Tak. Masz długie włosy? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Syrth Napisano Czerwiec 22, 2019 Share Napisano Czerwiec 22, 2019 Tak. Ale będę niedługo ścinać. Chorujesz w lecie? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Po prostu Tomek Napisano Czerwiec 22, 2019 Share Napisano Czerwiec 22, 2019 Niestety zdarza się. Chciałbyś hodować pszczoły? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Starlight Sparkle Napisano Czerwiec 22, 2019 Share Napisano Czerwiec 22, 2019 A wiesz, że kiedyś chodziło mi to po głowie... ale tak szczerze to nie wiem. Może uznamy, że na chwilę obecną to nie. Czy lubię Cię komary? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Syrth Napisano Czerwiec 22, 2019 Share Napisano Czerwiec 22, 2019 Niespecjalnie. Jestem dość blada to ich nie korci chyba. Może alkoholu nie lubią. Grasz w stare gry? (takie przed 2000 rokiem wydane) Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Danio Doża Venucci Napisano Czerwiec 22, 2019 Share Napisano Czerwiec 22, 2019 Nie, aktualnie nie gram już nic z zeszłego tysiąclecia, jakieś 4 lata temu skończyłem już grać w Age of Empire( Oryginalna wersja) i do tej pory najstarsza gra jaką mam na komputerze pochodzi z 2005 roku. Wiesz czym jest gumka chlebowa ? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Starlight Sparkle Napisano Czerwiec 22, 2019 Share Napisano Czerwiec 22, 2019 Nie Masz jakąś grę, którą wspominasz z sentymentem? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Danio Doża Venucci Napisano Czerwiec 22, 2019 Share Napisano Czerwiec 22, 2019 Tak i co najlepsze istnieje szansa na ponowne jej zainstalowanie na moim komputerze do końca tego miesiąca. Myślisz, że na świecie było by mniej zła gdyby ludzie częściej wyrażali swoje emocje, otwierali się na innych albo więcej by się nawzajem przytulali ? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Starlight Sparkle Napisano Czerwiec 22, 2019 Share Napisano Czerwiec 22, 2019 Nie... Ludzie muszą zmienić swoją mentalność i sposób bycia i myślenia o otaczającym ich świecie i wtedy może coś się zmieni. Wielkie tulenie się i wzajemna tolerancja do niczego nie prowadzi. Tak samo narzucanie jej. Czy uważasz, że poprawność polityczna ostatnio przegina? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Danio Doża Venucci Napisano Czerwiec 22, 2019 Share Napisano Czerwiec 22, 2019 Jeśli chodzi ci o bakcyla poprawności politycznej to tak z tym zawsze był problem, to staje się po prostu kolejnym narzędziem z którego politycy i media zrobią szum dla wpływów i kasy. Myślisz, że ludzie zmienią swoją mentalność, jeśli tym u góry odpowiada obecny stan ? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Starlight Sparkle Napisano Czerwiec 22, 2019 Share Napisano Czerwiec 22, 2019 Raczej nie... do tego potrzebne jest jakieś wydarzenie na skalę globalną. Podobną do takiego jak w serialu Star Trek gdzie ludzkość zjednoczyła się jak nigdy wcześniej po odkryciu obcych. Czy widziałeś dziś Cheerfula? 1 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Danio Doża Venucci Napisano Czerwiec 22, 2019 Share Napisano Czerwiec 22, 2019 Nie Lubisz Star Treka ? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Cheerful Sparkle Napisano Czerwiec 23, 2019 Share Napisano Czerwiec 23, 2019 Jezu, a kiedy ja ostatnio to widziałem?! Nawet nie pamiętam czy to lubię Spoiler Jakby co, to mówię o wersji serialowej z lat 60-tych, która leciała w TVP w latach 90-tych Czy śledzisz karierę Roberta Kubicy? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Syrth Napisano Czerwiec 23, 2019 Share Napisano Czerwiec 23, 2019 Nie. Nie lubię oglądać sportu. Prędzej e-sport, ale to też dawne czasy. Czy myślałeś kiedyś o tym, że wolałbyś urodzić się płcią przeciwną? (nie chodzi mi czy się nią czujesz) Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Grento YTP Napisano Czerwiec 23, 2019 Share Napisano Czerwiec 23, 2019 Nie. Czy jesteś zadowolony z wyboru swojej ścieżki zawodowej? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Syrth Napisano Czerwiec 24, 2019 Share Napisano Czerwiec 24, 2019 Nie Pijesz alkohol przed snem by łatwiej usnąć? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Danio Doża Venucci Napisano Czerwiec 24, 2019 Share Napisano Czerwiec 24, 2019 Nie, przez większość roku staram się być abstynentem . Uważasz, że masz problem z alkoholem ? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Syrth Napisano Czerwiec 24, 2019 Share Napisano Czerwiec 24, 2019 Mój problem z alkoholem to to, że go za mało xD Nie no, żartuję. Nie mam problemu z alkoholem. Lubię się napić, ale piję mało. Czasami by się napiło więcej, ale pewne czynniki nie pozwalają. Nosisz koszule? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Danio Doża Venucci Napisano Czerwiec 24, 2019 Share Napisano Czerwiec 24, 2019 (edytowany) Nie , bardzo rzadko ubieram się w coś zapinanego na guziki jeśli nie muszę. Nosisz bluzę z kapturem ? Edytowano Czerwiec 24, 2019 przez Danio Doża Venucci Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Po prostu Tomek Napisano Czerwiec 24, 2019 Share Napisano Czerwiec 24, 2019 Nie, noszę bluzy bez kaptura albo koszulki. Jesteś napinaczem? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Danio Doża Venucci Napisano Czerwiec 24, 2019 Share Napisano Czerwiec 24, 2019 Przepraszam, ale nie rozumiem do końca pytania jeśli chodzi ci Facebook-owego napinacza to nie, samego Facebooka nie używam od lat czterech. Wdajesz się czasem w kłótnie ? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Syrth Napisano Czerwiec 25, 2019 Share Napisano Czerwiec 25, 2019 Tak. Niestety. Ale coraz rzadziej się to zdarza, z czego częściowo jestem dumna. Posiadasz prawo jazdy? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Po prostu Tomek Napisano Czerwiec 25, 2019 Share Napisano Czerwiec 25, 2019 Ano tak. Sam nie wiem po co. Miałeś kiedyś majaki? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Recommended Posts
Chcesz dodać odpowiedź ? Zaloguj się lub zarejestruj nowe konto.
Tylko zarejestrowani użytkownicy mogą komentować zawartość tej strony
Utwórz konto
Zarejestruj nowe konto, to bardzo łatwy proces!
Zarejestruj nowe kontoZaloguj się
Posiadasz własne konto? Użyj go!
Zaloguj się