Danio Doża Venucci Napisano Lipiec 5, 2019 Share Napisano Lipiec 5, 2019 Chmury wiszą i straszą, ale po deszczu ani widu ani słychu. Więc nie. Zapomniałeś kiedyś skosić trawnik i wyrosła ci dżungla na podwórku ? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Starlight Sparkle Napisano Lipiec 5, 2019 Share Napisano Lipiec 5, 2019 Raz, ale nie na podwórku, a na działce. Miałeś kiedyś z kimś straszną kłótnię? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kucykowa MLP Napisano Lipiec 5, 2019 Share Napisano Lipiec 5, 2019 Tak Oglądałeś już sezon 9 mlp po polsku? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Killer Poke Napisano Lipiec 5, 2019 Share Napisano Lipiec 5, 2019 pierwsze dwa odcinki: tak Lubisz klimaty postapo? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Syrth Napisano Lipiec 5, 2019 Share Napisano Lipiec 5, 2019 Tak. Czy często odwiedzasz lekarzy? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Danio Doża Venucci Napisano Lipiec 5, 2019 Share Napisano Lipiec 5, 2019 (edytowany) Teraz ? Tylko na wizyty kontrolne jak każdy, więc nie. Czy masz od groma zakładek w Google typu sprawdź/przeczytaj później ? Edytowano Lipiec 5, 2019 przez Danio Doża Venucci Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Grento YTP Napisano Lipiec 6, 2019 Share Napisano Lipiec 6, 2019 Oj tak, mam tego trochę i w rezultacie niczego później nie sprawdzam xd Czy masz zamiar wykorzystać to lato jako okazję do wyciszenia się i odpoczynku od innych ludzi? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Starlight Sparkle Napisano Lipiec 6, 2019 Share Napisano Lipiec 6, 2019 Każdą chwilę na to wykorzystuję... mam serdecznie dość ludzi. Pijesz naturalne soki, powiedzmy z wierzby? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Danio Doża Venucci Napisano Lipiec 7, 2019 Share Napisano Lipiec 7, 2019 Nie, nie lubię tego typu rzeczy. Na śniadanie jesz płatki owsiane ? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Grento YTP Napisano Lipiec 7, 2019 Share Napisano Lipiec 7, 2019 Nie, ale jadłem kiedyś, jak chodziłem do szkoły. Siedzisz do późna w nocy, kiedy nie masz żadnych obowiązków na następny dzień? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Danio Doża Venucci Napisano Lipiec 8, 2019 Share Napisano Lipiec 8, 2019 Eeyup (Pisze o 1.51 ) Czy choć raz obserwowałeś gwiazdy przez teleskop ? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Cheerful Sparkle Napisano Lipiec 9, 2019 Share Napisano Lipiec 9, 2019 Nie przypominam sobie... Chyba tylko przez lornetkę. Lubisz chodzić po górach? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Danio Doża Venucci Napisano Lipiec 9, 2019 Share Napisano Lipiec 9, 2019 Tak na ogół lubię wszelkie szklaki turystyczne, mogę się nawet pochwalić, że dwa razy wszedłem na morskie oko bez korzystania z dorożek. Masz jakiś skarb z dzieciństwa ? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Starlight Sparkle Napisano Lipiec 9, 2019 Share Napisano Lipiec 9, 2019 Tak... Kolekcję kart z Dragon Balla. Straciłeś kogoś bliskiego? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Syrth Napisano Lipiec 9, 2019 Share Napisano Lipiec 9, 2019 Tak. Czy masz wrażenie często, że ktoś Cię obserwuje? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Starlight Sparkle Napisano Lipiec 9, 2019 Share Napisano Lipiec 9, 2019 Tak... sporo osób w profilu. A poważnie to nie... Masz czasem tak, że nim wyjdziesz z domu, to po kilka razy sprawdzasz to samo? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Syrth Napisano Lipiec 9, 2019 Share Napisano Lipiec 9, 2019 Nie. Na ogół jak wychodzę z domu to do pracy, a zawsze się tak budzę by wstać, ubrać się i wyjść Lubisz oglądać gwiazdy? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Grento YTP Napisano Lipiec 10, 2019 Share Napisano Lipiec 10, 2019 Tak. Czy czasami wracasz się po to, aby sprawdzić, czy drzwi do domu są zamknięte? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Cheerful Sparkle Napisano Lipiec 10, 2019 Share Napisano Lipiec 10, 2019 Nie, zamykam raz i pamiętam, że zamknąłem. Zimno Ci? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Cheerful Sparkle Napisano Lipiec 12, 2019 Share Napisano Lipiec 12, 2019 Nie. Ciepło Ci? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Danio Doża Venucci Napisano Lipiec 12, 2019 Share Napisano Lipiec 12, 2019 Tak mam specjalny puchaty kocyk na takie potrzeby, w dodatku jest wielofunkcyjny, bo można go nosić jak rzymską togę. Dbasz o porządek w swoim mieszkaniu ? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Cheerful Sparkle Napisano Lipiec 12, 2019 Share Napisano Lipiec 12, 2019 Tak! Lubisz odkurzać? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Starlight Sparkle Napisano Lipiec 12, 2019 Share Napisano Lipiec 12, 2019 Dziwne, ale tak... Lubisz gry sandbox? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Cheerful Sparkle Napisano Lipiec 12, 2019 Share Napisano Lipiec 12, 2019 Tak! Uwielbiam! Spoiler Odkurzanie jest w pytę! Spoiler Uwielbiam to uczucie czystości wokół! Robiłeś kiedyś komuś "karuzelę"? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Starlight Sparkle Napisano Lipiec 12, 2019 Share Napisano Lipiec 12, 2019 Nie Czyściłeś kiedyś komputer za pomocą odkurzacza? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Recommended Posts
Chcesz dodać odpowiedź ? Zaloguj się lub zarejestruj nowe konto.
Tylko zarejestrowani użytkownicy mogą komentować zawartość tej strony
Utwórz konto
Zarejestruj nowe konto, to bardzo łatwy proces!
Zarejestruj nowe kontoZaloguj się
Posiadasz własne konto? Użyj go!
Zaloguj się