Cheerful Sparkle Napisano Wrzesień 4, 2019 Share Napisano Wrzesień 4, 2019 Tak Spoiler Na kursie fitness nauczyłem się jak wchodzić we frazę Lubisz animowane dziewczynki? 1 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Danio Doża Venucci Napisano Wrzesień 4, 2019 Share Napisano Wrzesień 4, 2019 Nie pogardziłbym, jeśli masz jakieś na zbyciu... Czekasz na jakąś premierę filmu lub gry ? 1 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Cheerful Sparkle Napisano Wrzesień 4, 2019 Share Napisano Wrzesień 4, 2019 Tak Spoiler Cyberpunk 2077... Bierzesz jakieś suplementy diety? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Danio Doża Venucci Napisano Wrzesień 4, 2019 Share Napisano Wrzesień 4, 2019 Tak magnez w tabletkach musujących. Lubisz kąpać się w wannie ? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Starlight Sparkle Napisano Wrzesień 9, 2019 Share Napisano Wrzesień 9, 2019 Wolę dobry prysznic... długa kąpiel to strata czasu. Oglądasz koty w internecie? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Danio Doża Venucci Napisano Wrzesień 10, 2019 Share Napisano Wrzesień 10, 2019 Tak zwykle, kiedy kuzynka namawia mnie na ''try not to laugh challenge'' z filmikami pełnych śmiesznych kotów i kubkiem wody. Potrafisz czerpać radość z dziecinnych zabaw ? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Starlight Sparkle Napisano Wrzesień 13, 2019 Share Napisano Wrzesień 13, 2019 Owszem Potrafisz zawiesić się na jednej piosence na cały dzień? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Killer Poke Napisano Wrzesień 13, 2019 Share Napisano Wrzesień 13, 2019 tak masz skłonność do platynowania gier? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Sowenia Napisano Wrzesień 13, 2019 Share Napisano Wrzesień 13, 2019 Nie Lubisz stać w kolejce? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Starlight Sparkle Napisano Wrzesień 13, 2019 Share Napisano Wrzesień 13, 2019 Nie Wolę wejść, kupić i wyjść. Lubisz robić zakupy przez internet? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Danio Doża Venucci Napisano Wrzesień 13, 2019 Share Napisano Wrzesień 13, 2019 (edytowany) Tak, szczególnie w przypadkach kiedy szukam czegoś konkretnego. Wierzysz w Piątek trzynstego? Edytowano Wrzesień 13, 2019 przez Danio Doża Venucci Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Starlight Sparkle Napisano Wrzesień 13, 2019 Share Napisano Wrzesień 13, 2019 Nie... ale różne takie dziwności są interesujące. Ostatnio czytałem o miejskich legendach w Japonii. Wierzysz w karme? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Sowenia Napisano Wrzesień 13, 2019 Share Napisano Wrzesień 13, 2019 Wierzę Wierzysz w boga (jakiegokolwiek)? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Danio Doża Venucci Napisano Wrzesień 15, 2019 Share Napisano Wrzesień 15, 2019 Tak Grałeś kiedyś w kręgle ? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Killer Poke Napisano Wrzesień 15, 2019 Share Napisano Wrzesień 15, 2019 Tak Łatwo zawierasz nowe znajomości? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Sowenia Napisano Wrzesień 15, 2019 Share Napisano Wrzesień 15, 2019 Raczej nie. Mam trudności z przełamaniem się i rozgadaniem, a dopóki się nie rozgadam to ciężko mi się z kimś bardziej zapoznać. Czekasz niecierpliwie na następną generację MLP? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Cheerful Sparkle Napisano Wrzesień 15, 2019 Share Napisano Wrzesień 15, 2019 Nie, czekam sobie cierpliwie Czy jesteś osobą zmotywowaną do osiągania sukcesów, głodną zwycięstw, ambitną i przekonaną o swojej wysokiej wartości? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Killer Poke Napisano Wrzesień 16, 2019 Share Napisano Wrzesień 16, 2019 Jestem zmotywowany do działania nie koniecznie sukcesów (te przy okazji), głodny efektów nie zwycięstw, ambitny i przekonany że dowodami mojej wartości są efekty mojej pracy, dokonania, dzieła itp także NIE Czy masz zacięcie na filozofa? 1 1 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Cheerful Sparkle Napisano Wrzesień 16, 2019 Share Napisano Wrzesień 16, 2019 Tak, lubię filozofię Czy lubisz zjeść coś, co wiesz, że nie jest zdrowe, ale poprawi Ci nastrój w depresyjny dzień? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Danio Doża Venucci Napisano Wrzesień 16, 2019 Share Napisano Wrzesień 16, 2019 Tak i ciągle cieszę się przy tym szczupłą sylwetką Chodziłeś ostatnio po górach ? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Starlight Sparkle Napisano Wrzesień 16, 2019 Share Napisano Wrzesień 16, 2019 Tak Zdarzyło Ci się ostatnio zaspać do szkoły lub do pracy? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Sowenia Napisano Wrzesień 17, 2019 Share Napisano Wrzesień 17, 2019 Ostatnio nie, bo nie pracuję, a i zajęć póki co nie mam Zdarzyło ci się obudzić w nocy przez koszmar? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Danio Doża Venucci Napisano Wrzesień 18, 2019 Share Napisano Wrzesień 18, 2019 (edytowany) Nie jestem pewien zdarza mi się dość często budzić w środku nocy, ale czy to przez koszmary to nie wiem. Czerpiesz radość z wysiłku fizycznego ? Edytowano Wrzesień 18, 2019 przez Danio Doża Venucci Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Cheerful Sparkle Napisano Wrzesień 18, 2019 Share Napisano Wrzesień 18, 2019 O taaak Mięśnie pompują dobry nastrój do mojego mózgu Robisz regularnie format dysku na komputerze? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Michalski9 Napisano Wrzesień 18, 2019 Share Napisano Wrzesień 18, 2019 Nie. Medytujesz (taK ogólnie)? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Recommended Posts
Chcesz dodać odpowiedź ? Zaloguj się lub zarejestruj nowe konto.
Tylko zarejestrowani użytkownicy mogą komentować zawartość tej strony
Utwórz konto
Zarejestruj nowe konto, to bardzo łatwy proces!
Zarejestruj nowe kontoZaloguj się
Posiadasz własne konto? Użyj go!
Zaloguj się